Poradna duly
Jana Čurdová
@Martinkkaa jedno jmeno mame, pracovni dokud nebudeme vedet co to bude… Xavier
kdyz se bavime s manzou tak nikdo nechape o co go…
@Pet5 Tak to je dobrý
…My už máme pro chlapečka i pro holčičku ![]()
To jste dobri, my chceme aby druhe byl taky kluk, prvni je Tobiasek a druhe jmeno budeme resit pozdeji, stejnak tomilionkrat zmenime, nic se nam poradne nelibi…
@Martinkkaa tak to mi nemáme jmena vubec ja se po te revizi bojím planovat cokoliv dopředu ![]()
@mojemaličkost to uplne chapu…stejnak neni kam spechat…drzim pesti aby to tentokrat bylo na ![]()
@mojemaličkost To chápu, přeji ať je všechno v naprostém pořádku ![]()
Ahoj, poslední dny mi je zle, k podvečerním nevolnostem se přidala rýma a bolest hlavy, únava děsná
ale mládě se vyvenčit musí, s tím nic nenadělám, jen mdyž vyvádí, hůř to snáším - dneska v noci si ho manžel vzal do obýváku, abych se vyspala aspoň v noci, je zlatej ![]()
U prvního jsme až do porodu měli pracovního Barnabáše, ještě v autě mezi kontrakcema jsme rozhodovali mezi posledníma dvěma ![]()
Ahoj,
tak jsem byla dnes na kontrole a vše je ok, další až 29.4.
co vy?
My jména tak nějak máme, ale jestli budou platit do konce těhu, to nikdo neví ![]()
@lennys3 tak to je hlavní že je všechno v pořádku ja jdu 25.4 po měsíci ![]()
Ahoj holky. Po pár dnech se hlásím.. je mi celkem dobře až na tu spavou nemoc (takhle dlouho jsem nespala co se malá narodila) a na ty nevolnosti a chutě:) koupila jsem si lízátka v lékárně pro těhotné ![]()
Jinak ještě k těm termínům porodu.. u nás se doktoři bohužel pro mě řídili termínem p. m., i když jsem jim celou dobu tvrdila, že přesně vím, že ovulace byla až o týden později a tudíž termín porodu je o týden později.. hnali mě pak do nemocnice na vyvolávačku:( Naštěstí k ní nedošlo…
Na jména je ještě čas.. chtěli bychom kluka a naše malá říká, že chce „Páťu, Patriku“.. chvíli říká kluka a teď zase že holku ![]()
Ahoj holky,
tak já byla včera na kontrole, všechno v pořádku. Podle ultrazvuku jsem byla včera 9+4, podle ms jsem byla 9+1, tak si vyberte
A na další kontrolu jdu už za 14dní 24.4. A chtěli bychom kluka, ale jména zatím neřešíme..
Ahoj, dneska rano na uzv vse v poradku, tehu roste, jsem 7+1, byla jsem tak zblbla ze jdu jen na uzv ze jsem ani nesla k sestricce do poradny
Takze priste…
Dalsi kontrolu mam 7.5. A pan doktor me asi chtel potesit/pobavit tak me uklidnoval ze moje obtize zmizi (koukam na neho ze minule mi bylo blbe do 7.m) a on vsak jo, po porodu…