Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
3.4.14 08:35

Ahojky, vítám nové:)
U nás nic nového..přes den jim, jak nespoutaná a v noci skuhrám, jak je mi zle..chlap je ze mě už na nervy :mrgreen: co mam ale dělal, kdyz mam přes den hlad, ze bych snedla :mrgreen: dneska jdeme na alergologii, tak si to ráno odcouram a odpol budu doma :) holky, kdo máte děti kolem dvou-tří let? Měli jste už neštovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.4.14 13:56

Naší malé byly 2 roky koncem ledna a neštovice se nám zatím vyhýbají. Jinak vím, že to tu dost řádilo.
Já začínám mít taky hrozné chutě a nechutě, z určitého jídla je mi fakt špatně, ale takovou zmrzku bych mohla jíst po kilech.. A to jsem si řekla, jak tohle těhu oproti tomu prvnímu budu jíst zdravě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
3.4.14 18:24

Ahoj tak jsem si počkala na devaty týden abych mela 100% potvrzené tehu. srdíčko bije a termín porodu 9.11. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.4.14 19:01

Hezký, gratuluji :) Já jdu zítra poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
3.4.14 19:10

@Mishuge tak držím vše co se da :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.14 11:14

Tak je to tady, dneska mi smrdel navoneny manzel… chudak, jeste se mi omlouval ze mi chtel vonet :mrgreen: a jeste se mi ke vsemu dneska nasackuje na navstevu tata s manzelkou, bricho velke jako balon, vsechno mi smrdi a je mi spatne a zrovna pred nima to chci utajit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.4.14 11:20

Pet: neboj, to utajíš.. taky už si říkám, že je skoro na čase to postupně prozrazovat.. už se mě mamka tenhle týden ptala „tak co“? a jedna kamarádka.. a budou další a další.. Chtěla bych vydržet do Velikonoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.14 12:50

@Mishuge u nas to vi moje mamka, o vikendu mi chtela nalevat vino, kdyz tam prijedu tak si sem tam delame takove dychanky, bxlo ji divne ze nechci (moje oblibene) :P a taky mam plan min.do velikonoc nic nerikat aspon ne tem nejblizsim a ostatnim do toho nic neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
4.4.14 21:58

Ahoj :mavam: my byli od středy v Bratrouchově, moc jsme si to užili, trochu výkrmna, ale vylezli jsme na Maják Járy Cimrmana - Vojtík zdolal přes 70 schodů sám :potlesk: Dneska jsme ještě courali po Rokytnici a domů dorazili před sedmou… Mám dost. - břicho jak v 7. měsíci, napůl mi je blbě, napůl bych pořád něco tláskala - tohle těhu teda přiberu víc než těch minulých 5 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
4.4.14 21:58

@Kaluška gratuluju k srdíčku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
4.4.14 22:32

@EvS dekuju. Já jsem taky dost nafoukla. Zatím jsem to řekla jen doma. V prací se na to chystam az po 1.trimestru. Což je začátek května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.4.14 17:05

Ahoj holky :),můžu se k vám přidat :mavam:??Já mam termín podle PM 19.11…Já čekám první dítko a je mi pěkně zle, každý den zvracim, tak 5× denně, po každém jídle, je to otrava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.14 17:58

@Martinkkaa Ahojky gratuluju a vítám :mavam:
Tak to máš TP o den později než já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.4.14 19:38

Ahojky,
tak jak vam všem je? Ja uz jsem si na ty nevolnosti nejak zvykla :D ale teda únava stoupá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.14 20:45

@lennys3 ahojky u me únava ustupuje šle za to nevolnosti nastoupily a to jsem si myslela ze me to mine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí