Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, vítám nové:)
U nás nic nového..přes den jim, jak nespoutaná a v noci skuhrám, jak je mi zle..chlap je ze mě už na nervy
co mam ale dělal, kdyz mam přes den hlad, ze bych snedla
dneska jdeme na alergologii, tak si to ráno odcouram a odpol budu doma
holky, kdo máte děti kolem dvou-tří let? Měli jste už neštovice?
Naší malé byly 2 roky koncem ledna a neštovice se nám zatím vyhýbají. Jinak vím, že to tu dost řádilo.
Já začínám mít taky hrozné chutě a nechutě, z určitého jídla je mi fakt špatně, ale takovou zmrzku bych mohla jíst po kilech.. A to jsem si řekla, jak tohle těhu oproti tomu prvnímu budu jíst zdravě..
Ahoj tak jsem si počkala na devaty týden abych mela 100% potvrzené tehu. srdíčko bije a termín porodu 9.11. ![]()
Tak je to tady, dneska mi smrdel navoneny manzel… chudak, jeste se mi omlouval ze mi chtel vonet
a jeste se mi ke vsemu dneska nasackuje na navstevu tata s manzelkou, bricho velke jako balon, vsechno mi smrdi a je mi spatne a zrovna pred nima to chci utajit ![]()
Pet: neboj, to utajíš.. taky už si říkám, že je skoro na čase to postupně prozrazovat.. už se mě mamka tenhle týden ptala „tak co“? a jedna kamarádka.. a budou další a další.. Chtěla bych vydržet do Velikonoc.
@Mishuge u nas to vi moje mamka, o vikendu mi chtela nalevat vino, kdyz tam prijedu tak si sem tam delame takove dychanky, bxlo ji divne ze nechci (moje oblibene)
a taky mam plan min.do velikonoc nic nerikat aspon ne tem nejblizsim a ostatnim do toho nic neni ![]()
Ahoj
my byli od středy v Bratrouchově, moc jsme si to užili, trochu výkrmna, ale vylezli jsme na Maják Járy Cimrmana - Vojtík zdolal přes 70 schodů sám
Dneska jsme ještě courali po Rokytnici a domů dorazili před sedmou… Mám dost. - břicho jak v 7. měsíci, napůl mi je blbě, napůl bych pořád něco tláskala - tohle těhu teda přiberu víc než těch minulých 5 kg ![]()
@EvS dekuju. Já jsem taky dost nafoukla. Zatím jsem to řekla jen doma. V prací se na to chystam az po 1.trimestru. Což je začátek května.
Ahoj holky
,můžu se k vám přidat
??Já mam termín podle PM 19.11…Já čekám první dítko a je mi pěkně zle, každý den zvracim, tak 5× denně, po každém jídle, je to otrava
…
@Martinkkaa Ahojky gratuluju a vítám ![]()
Tak to máš TP o den později než já ![]()
Ahojky,
tak jak vam všem je? Ja uz jsem si na ty nevolnosti nejak zvykla
ale teda únava stoupá..
@lennys3 ahojky u me únava ustupuje šle za to nevolnosti nastoupily a to jsem si myslela ze me to mine ![]()