Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.14 19:40

@lennys3 ee vždycky jsem šla moc brzo a ted si pekne počkám at to mam (doufám) i se srdíčkem :srdce: v utery jdu k doktrovi a měla bych přesně 7 tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 19:43

@mojemaličkost já se musím přeobjednat, protože jsem zjistila, že máme zápis do školky..tak to přehodím na středu :) ale jsem tedy taková nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 19:47

@lennys3 myslím že od // čárek jse budeme bát pořad páč o malou mam strach pořád :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 19:49

@lennys3 tak to ti to dobře vyšlo malá bude ve školce a ty se zatim mužes venovat miminku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 19:54

@mojemaličkost no malá právě ve školce nebude, protože nám jí nevezmou..oznámila mi to ředitelka, když jsem tam byla minulý týden se ptát, jak to všechno bude probíhat..tak mi řekla, že teď musí vzít děti, kterým je skoro pět a že to má všechno plné(a to je soukromá, do státní jsem ani nezkoušela jít) :(
já jsem taková citlivá pořád, pořád o malou a teď už i o sebe :) ale tak to nás čeká po zbytek těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 19:56

@lennys3 ja puvodne chtela jedno a manza dve, takze budeme mit splneno, leda by me poslal na plastiku :think:

@mojemaličkost ja doufam ze u me neco uz uvidi, u prvniho jsem taky byla v 6.t u doktora, chtela jsem pockat ale mela jsem problemy a uz videl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 20:00

@lennys3 ty jo tak to je masakr u nás na dědině teda maji misto ale maji tam bohužel system vychovy stary 20 let a nehodlaji to měnit takže třeba moje sestra si vzala deti domu a bude je učit doma než ve školce. Ale zas každá nemá tu možnost když musi do práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 20:02

@Pet5 jj ja byla s malou taky v 5 tydnu na kontrole ale jak říkaš taky jsem měla problemy, měla jsem takovy křeče v břichu že jsem myslela že vystřelím z kuže naštěstí bylo všechno ok :srdce: ale myslím že stejně budu mit zas mladčí těhotenství jelikož mam po revizi cyklus 38 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 20:10

@mojemaličkost já jsem teda pracovala z doma vlastně vždycky, takže v tohle taky jsem neměla problém, ale teď je spíš to, že ona se se mnou doma nudí..pořád chce za dětma a to já jaksi moc nezmůžu, díky té neschopence :zed: taky co to je za zábavu být doma pomalu 24 hodin teď už s těhotnou matkou, která je ráda, že vyleze těch dvacet schodů mezi obývákem a ložnicí..a můžu se zeptat, to je dědina v praze nebo uplně jiná vesnice či město? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 20:18

Asi jste to tady uz psaly ale jak mate stare ditka? My budeme mit 16.4.rok
S tema skolkama je to peklo, clovek aby sel do poradniku hned jak se mimi narodi…

@mojemaličkost aspon ze se zadarilo, to je asi nejhorsi nocni mura, kdyz mimi dal neroste, ja o nej taky malem prisla, ale nastesti jsme to ustali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 21:21

@lennys3 no jasny to úplně chápu ja mám problém zabavit malou když je venku hnusně natož kdybych měla jen omezené vycházky :zed: ale držte se holky bude lip :hug:
Bydlím kousek od Brna v malé vesničce o 2 tis. obyvatel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 21:24

@Pet5 no vidíš hned si me uklidnila a mám lepší náladu ze jste to všechno zvladly :hug: ja říkám ze ta příroda si vždycky poradí :palec:
Tak to mas doma ještě takové miminko :hug: ja už mám hyperaktivní a ukecanou 20mesicni cácorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 21:40

@mojemaličkost doufáme v to:) jsem teď nějaká citlivější, ořvu všechno, to asi ty hormony :D a mně už zase začíná bejt blbě, takže se mám na co těšit.. Co vy? Jak se máte? Tady melu furt jenom o sobě, tak taky musim předat slovo:) @Pet5 já mám tříletou Emmu a 16tiletou nevlastní dceru, která je úplně nadšena, ze bude další prcek :) bude hlídat:) uz kdyz byla Emma malá, tak byla jediná, kdo ji hlídal, kdyz byla potřeba, tak bude pomáhat:) bydlí s námi a vztahy mezi sebou máme jak ségry:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 21:48

Holky idu do peřin sice me nebývá špatně ale porad bych spala :hug: přeju krásnou dobrou noc a bez nevolnosti :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 21:59

@mojemaličkost jo no mam mrnouse, Tobiaska, dalsi byl v planu sice pozdeji, ale co uz…jinak Tobi mi dal zabrat od zacatku do konce, ale je to bojovnik a i ted to jde na nem videt jak je pozitivni a vesely…
To budes mit docela tezke ji zabavit, ze? Ja porad doufam ze tentokrat to bude v pohode a budu se moct malemu venovat…

@lennys3 to je ve stejnem veku kdyz se narodila nejml. segra, taky jsem ji porad hlidala, jednu dobu mi bobek rikala mami, mela v tom bordel…to je super mit takovou sikovnou pomocnici v rodine… taky by se mi jedna pridala, ale prave nejml.se k tomu moc nema oplatit mi mou peci o ni :zed: je to holt pubertak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí