Poradna duly
Jana Čurdová
@Crystal87 píše:
Já čekám čtvrté, doma tři chlapečci,6, 3 a půl a 18m.:)Taky mi bývá pořád špatně, hlavně dopoledne a večer.
Tak to máš výbornou češtinu
teda 4 miminko u vás teda musi být veselo
Manžel chce 5 dětí tak jsem mu řekla at si najde ještě jednu manželku
![]()
My jsme to taky ještě nikomu neřekly a to se divím my totiž hned všechno vyprndáme ale tchyně bude mit 18.4 narozeniny tak to pak řekneme všem uvidime podle uterní kontroly ![]()
@mojemaličkost tak to dáte tchýni, jako dáreček:) to ja dala manžílkovi taky k narozeninám:) a ví to jenom moje ségra:)
Tak u nas to skoro kazdy poznal, protoze mi je porad zle
…a to u prvniho ditete vubec nebylo ![]()
@Beruska-Jane ja to u našich i u tchyně svadim na podrážděnej žaludek
ale ségra to nesežrala
Lennys3, no ja to taky tak rikala, ale neslo to
…ja kddyz uvidim jidlo, tak je mi hned zle ![]()
@Beruska-Jane tak to jsme dvě
dneska jsem sla nakoupit, ale kolem mas a uzenin jsem musela obloukem, jinak by to nedopadlo dobře ![]()
@lennys3 tak to je krásny takovej dareček musel moc potěšit
Ja to taky moc rozkřikkovat nechcu aby to nedopadlo jak minule
Ale pupek mam jak v 5 mesici a v takovem počasi to dlouho neschovám ![]()
@mojemaličkost hele já a můj pupek..připadam si jak tejden před porodem, ale břicho mám spíš takové nafouklé, takže bych se ani nedivila, kdyby to na mě fakt poznali všichni ![]()
Lennys3: presne, sla jsem na nakup a v pulce jsem musela odejit, to se nedalo
…Ale ted jsem jeste tyden na nemocenske, tak jsem rada
. Jdete nekdo na geneticke vysetreni v 11-13 tydnu? Mi to ted doktor doporucil, ikdyz pri minulem tehotenstvi nic takove jsem nemela…
@Beruska-Jane já budu muset na genetiku i na amnio, vzhledem k tomu, že už je mi přes 35,sice jen o půl roku, ale nedá se nic dělat
takže to mám naplánované na 13tt.. při první jsem taky neměla nic..
@Beruska-Jane páne jo, tak to se celkem divim, já myslela, že genetika se dělá až po 35..já jsem právě to druhý chtěla stihnou, abych nemusela na gene i amnio a bohužel to nějak nevyšlo
Ahoj holky, muzu k vam? Puvodne jsem byla u snazilek leto 2014, ale vypada to ze se nam zadarilo. Termin bych mela mit cca 26.listopadu.