Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.14 13:13
@Crystal87 píše:
Já čekám čtvrté, doma tři chlapečci,6, 3 a půl a 18m.:)Taky mi bývá pořád špatně, hlavně dopoledne a večer.
Tak to máš výbornou češtinu ;)

teda 4 miminko u vás teda musi být veselo :palec: Manžel chce 5 dětí tak jsem mu řekla at si najde ještě jednu manželku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 13:15

@Mishuge @Beruska-Jane ahojky kočky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 13:17

My jsme to taky ještě nikomu neřekly a to se divím my totiž hned všechno vyprndáme ale tchyně bude mit 18.4 narozeniny tak to pak řekneme všem uvidime podle uterní kontroly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 14:43

@mojemaličkost tak to dáte tchýni, jako dáreček:) to ja dala manžílkovi taky k narozeninám:) a ví to jenom moje ségra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 14:46

Tak u nas to skoro kazdy poznal, protoze mi je porad zle :D…a to u prvniho ditete vubec nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 14:48

@Beruska-Jane ja to u našich i u tchyně svadim na podrážděnej žaludek :lol: ale ségra to nesežrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 14:50

Lennys3, no ja to taky tak rikala, ale neslo to :D…ja kddyz uvidim jidlo, tak je mi hned zle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 15:47

@Beruska-Jane tak to jsme dvě :D dneska jsem sla nakoupit, ale kolem mas a uzenin jsem musela obloukem, jinak by to nedopadlo dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 17:38

@lennys3 tak to je krásny takovej dareček musel moc potěšit :srdce: Ja to taky moc rozkřikkovat nechcu aby to nedopadlo jak minule :( Ale pupek mam jak v 5 mesici a v takovem počasi to dlouho neschovám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 17:57

@mojemaličkost hele já a můj pupek..připadam si jak tejden před porodem, ale břicho mám spíš takové nafouklé, takže bych se ani nedivila, kdyby to na mě fakt poznali všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 18:01

Lennys3: presne, sla jsem na nakup a v pulce jsem musela odejit, to se nedalo :D…Ale ted jsem jeste tyden na nemocenske, tak jsem rada :). Jdete nekdo na geneticke vysetreni v 11-13 tydnu? Mi to ted doktor doporucil, ikdyz pri minulem tehotenstvi nic takove jsem nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:09

@Beruska-Jane já budu muset na genetiku i na amnio, vzhledem k tomu, že už je mi přes 35,sice jen o půl roku, ale nedá se nic dělat :) takže to mám naplánované na 13tt.. při první jsem taky neměla nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 18:17

No ja ted budu mit 26, tak jsem se celkem divila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:19

@Beruska-Jane páne jo, tak to se celkem divim, já myslela, že genetika se dělá až po 35..já jsem právě to druhý chtěla stihnou, abych nemusela na gene i amnio a bohužel to nějak nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 18:22

Ahoj holky, muzu k vam? Puvodne jsem byla u snazilek leto 2014, ale vypada to ze se nam zadarilo. Termin bych mela mit cca 26.listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí