Poradna duly
Jana Čurdová
@lennys3 tak ja i kvuli „stresu“ nevydrzim v praci
…A nevis, jak se pocita materska? Zda i z nemocenské nebo z platu před?
Mam dojem ze i z nemocenske, ikdyz ve finale jsem byla prekvapena ze mam materskou vetsi nez jsem cekala, ja byla na nemocnske asi ctyri mesice, ale pocita se to mam dojem za kalendarni rok…
@Beruska-Jane u Emmy jsem to měla z hrubé mzdy z 12ti měsíců pred nástupem..a co mi říkali, tak je prý jedno, jestli jsem celých 9měsíců
Tak ja jdu spinkat milé zlaté:) už mi zase začíná byt šoufl, tak to jdu zaspat:) brou noc ![]()
Ahoj, můžu se ještě přidat? Nesháněla jsem se po podobné diskuzi dřív, abych něco nezakřikla… TP 1.11., ale podle mě i dr (byla jsem tam ve středu) je o týden mladší. Už máme kluka, je 16.11., tak bude mít sourozence skoro ke 2. narozkám
jak jstes e bavily o NT screeningu, na něm jsem byla i s prvním - jednak dr ho považuje za důležitý, druhak jsem byla po 3 SP, tak jsem vítala jakékoli ujištění, že je vše OK. Zatím jsem to řekli jen rodičům - stejně to už obě mamky čuly ![]()
Ahoj holky,
tak se hlasím z prvniho utz. Všechno je ok srdičko krásně bilo a mimiko odpovídá 7 tt
a další kontrola 25.4. ![]()
Ahoj holky, tak se k vám přidávám.:srdce:Měla bych být v sedmém týdnu, ale na první kontrolu jdu až v pondělí. Je to mé první těhu, doufám že bude všechno v pořádku ![]()
@mojemaličkost gratuluju k srdíčku
já když ho u prvního viděla poprvé, tak jsem normálně začla řvát - ještě, že je dr připravená a měla kapesníčky
@grimlenka
@grimlenka gratuluju a držím palce ![]()
Dnes tu mám mamku, zítra jedem na krátkou dovču, tak abych v klidu vyprala a tak - je to super, nemusela jsem s malým na hodinu na písek a ted ho v kočáře taky uspává mamka
ale jsem dneska úplně chcíplá - to počasí mě nějak dostává, divný teplo a dusno ![]()
Ahojky holky ![]()
Vídám nové těhotné dušičky ![]()
@mojemaličkost no tak to gratuluji ![]()
U nás je to ted docela fajn:) Mája litá kolem Emmči a ja s nohama na hoře se válím, až se stydím.. Ale tak kdyz ji to prý baví:) jdeme na prochajdu, pak se ozveme:)
Takze na gynde jsem dopadla asi takto… pan doktor mi rekl mela jste pravdu je tto tam… na to jaky je kakabus, tak dneska byl super a dokonce jsme se zasmali… srdicko zatim videt nejde, je mladsi nez jsme si doma mysleli
a na dalsi kontrolu jdu za 9dnu… ale pan doktor je optimista, takze mi dal tehu prukazku ![]()
Ahoj holky, dnes je tu nějak prázdno.. Jak se máte? Mě skolilo nějaké nachlazení.. ucpaný nos a celkově mi není dobře
Celou zimu se držím a teď tohle.. V pátek konečně k doktoru, tak snad už mi bude lépe ![]()