Poradna duly
Jana Čurdová
Ja si dnes nakoupila neco tehu na sebe:)ted nemuzu usnout je mi spatne
@Crystal87 nevolnosti, nebo celkove spatne? Nepusobi na tebe i zmena casu?
A copak sis poridila pekneho? Ja jeste vyckavam, ale uz par hadriku na me ceka v obchode… ![]()
Nevolnosti:/jen leginy saty a kalhoty…na me je to uz videt:)uz jsem holt vytahana ![]()
Vlastne cekas 4.ditko, ze? Vsechna cest, ja uz mam ted nocni mury jak to budu delat se dvema mrnaty…budou 19mesicu od sebe…
Do zacatku staci a v lete snad bude hezky tak nejake saty…
Já mám doma Majdu 2 roky a 2 měsíce.. je to poklad a říká, že „máma bude mít mimi, Páťu.. kluka
“.. manžel u toho kvete, to jméno se mu ani trošku nelíbí ![]()
Začínám 8.týden a k doktoru jdu v pátek.. taky se moc těším, že už bude na ultrazvuku krásně mimi vidět.. doufám bude vše v pořádku. Pak začneme postupně prozrazovat vše ostatním, než si toho sami všimnou. Taky mám břicho nafouklé, už ho těžko zatahuju ![]()
A nevolnosti cítím jako u prvního zatím.. jsou jídla, ze kterých je mi špatně už en při představě ![]()
@Pet5 píše:
Vlastne cekas 4.ditko, ze? Vsechna cest, ja uz mam ted nocni mury jak to budu delat se dvema mrnaty…budou 19mesicu od sebe…
Do zacatku staci a v lete snad bude hezky tak nejake saty…
Jojo a poslední i teda mámami řekla že doufá že už dáme pokoj, že to bude stejně zas kluk(ono je to neplánované, ale to ona neví)Mně špatně nebylo, až u třetího trochu, s tímto se nedá srovnávat. Dneska po několika dnech zatím dobrý, až mě to vyděsilo že se nic neděje, jestli je vše ok. Už aby byl čt.
@Crystal87 tak jsem to měla u prvniho těhotensví 3dny špatně pak mě bylo 2 dny dobře a pořád dokola chvilu tak a potom tak neboooj všechno bude ok ![]()
Me bylo od 7t. spatne porad az do 7mesice a pak me zacala palit zaha…za odmenu…
@Pet5 jee to mě ani neříkej že se ty nevolnosti ještě mužou spustit v 7 tydnu
doufám že mě to mine ![]()
Nevolnosti se můžou spustit klidně ještě v pozdějším týdnu a trvat až třeba do 4.měsíce
Uvidíme, uvidíme…