Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.4.14 21:41

Ahojky, no myslela jsem, ze uz mi je dobre, ale ve ctvrtek mi zubar trhal zub a od te doby zase nevolnosti :)…V utery bych mela nastoupit do prace, ale nevim, jakto vydrzim, porad bych spala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.4.14 07:50

Ahoj dámy, já byla v patek na 1.kontrole a viděla tu nasi fazolku i se srdickem:) Moc jsem se toho nedovedela a mám přijít středu před velikonoci na ultrazvuk. Podle p. m. jsem si spocitala termín 15.11. Chvilemi nevolnosti, také žádné zvracení. Nachlazení naštěstí za mnou. Az do úterý v Praze u rodiny, zatím vše úspěšně tajime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.4.14 07:52

Jinak já u 1.tehu pribrala 20kg a věřím, ze ted to tolik nebude :D Vše jsem ale dala krasne dolu.. tak žádný stres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.4.14 12:23

@Mishuge ty jo 20kg, ses dobra zes to dala dolu…tak ja se svym zvracenim mela jen 9kg nahore a vse zustalo v porodnici, ted budu asi jako mamut, uz ted nabiram nejak moc… :zed:

A je mi hur a hur, a unava stoupa a prcek me nenecha si odpocinout :,( a kontrola tento ctvrtek…

Vsem preji krasne dny bez nevolnosti a plno energie :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 12:41

@Mishuge jee tak to ja měla minule 30 kg a 10 my teda ještě zbylo takže doufám že toto těhotenství bude trošku lepší na ty kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
7.4.14 14:51

@Mishuge taky jdu na kontrolu 16.4. To už budu 10+3. TP 9.11. zatím. Ono se to pak změní a určí se to podle utz. Ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
7.4.14 15:41

Ahoj holky,

můžu ještě k vám? :D Jsem dneska 8+6, termín porodu 11.11. a první těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.4.14 19:07

Ahojky,
vítám nové:)) dneska jsem teda 10+1 a žaludek v jednom kole :lol:
@Lenna1 ahojky,že jsem tak zvědavá, tak Lenna je tvé jméno? jestli ano, tak se jmenujeme stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
7.4.14 19:43

@lennys3 a nemáš lék co platí na žaludek? Konkrétně když se nenajim, je mi špatně. Když se najim, je mi taky špatně. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.4.14 20:13

Jo to bych potrebovala taky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.4.14 12:03

Ahojky holky :),včera jsem byla na gyndě a říkala jsem doktorovi, jak mi je pořád špatně, několikrát denně zvracím, nic v sobě neudržim, tak mi předepsal rektální čípky, kdyby bylo nejhůř, at si ho dám a můžu popravdě říct, že jsem si ho včera dala a odpoledne jsem už nezvracela a dnes ještě také ne :lol:,dnes jsem snědla slepičí polévku k obídku a paráda zatim :)..Kdyby se mi to nezlepšilo, tak bych musela do nemocnice na kapačky a to se mi vůbec nechce, kéž by už bylo lépe :potlesk:…Jinak jsem 7+4 a termín mam 21.11 :-)…Jinak unavená jsem hrozně moc, asi mam spícííí nemoc :-)..A co vy, jak se cítíte :)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
8.4.14 12:16

@Martinkkaa ta únava je hrozná, já jsem schopná usnout všude. Bohužel v práci se to moc nevyplácí :) Jinak mně bylo špatně v 7tt a 8tt, to jsem myslela že umřu, ale tenhle týden už je to lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.4.14 17:14

@Lenna1 Tak to je dobře. že je Ti už lépe :-),chodíš ještě do práce???Tak to já už naštěstí ne, jinak bych stejně asi byla jen celou dobu na záchodě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.4.14 17:17

@mojemaličkost Tak termín mam 21.11,tj. o 3 dny dýl než ty :-),no jo, budeme mít všichni štíry :D, já jsem také štírka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.4.14 17:19

@Lenna1 Také gratuluji k mimi :kytka:..Já také čekám své první dítko…Máte už jména :-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí