Poradna duly
Jana Čurdová
Také mě ty nevolnosti otravují. Ale nezvracím, a to jsem ráda. Dostanu hlad, tak se normálně najím a hned na to je mi na nic. Tak se to střídá celý den, nedokážu říct, jestli jen dopoledne nebo odpoledne. Kazí mi to ale náladu a nemůžu se furt radovat s dcerkou
Joo, unavená jsem také, zívačka celý den ![]()
Holky. Přesné. Když mám hlad je mi blbe. Když se najim tak taky. Přestala jsem jist uzeniny. Ty nemohu ani cítit. Po obědě je mi nejhůř. Takže žádné ranní ale odpoledni a večerní nevolnosti. Večer mi pomáhá čaj z čerstvého zázvoru.
Ahojky, tak u nás žádná změna, jen ted nejak trosku všichni přišli na to, ze jsem v tom
a co se taky divím, kdyz mam pupek, jak kdybych měla dneska rodit
co vy? Jak se mate? Jinak jsem se chtěla zeptat, jsem jediná, kdo nepracuje? ![]()
@Martinkkaa Marušku máme doma taky:))
@Mishuge prosímtě jako kluka bych chtěla Huga, je to takové hezky roztomilé
a pro holku bud Anna a nebo Ornella
ja se tedy spis přikláním k te Ornelle, hrozne se mi to jmeno líbí ![]()
@lennys3 koukám,že máme stejný termín
mimochodem i stejné jméno pro holku, tedy pokud budeš dávat tu Ornellu ![]()
Tak to máme stejný termín
podle ultrazvuku jsem dnes 7+2 akorát je to mé první dítko
Dnes mi konečně není blbě, tak toho musím využít a vrhnout se do úklidu. Jinak v práci bych nejradši skončila hned jak mě to tam deptá a stresuje, navíc dělám dvanáctky, ale musím ještě vydržet…(takže to tajím)ale už se těším na ten ksicht co bude vedoucí mít
..s přítelem plánujeme na konec června svatbu ![]()
Ahoj holky. Já měla včera šok na závodech kočárků, když se mě jedna známá zeptala „je, vy čekáte miminko“.. vůbec jsem od nikoho nečekala, že se zeptá, neví to ještě ani rodina.. jen já, manžel a dvě kamarádky. Zareagovala jsem ve stylu, „ježiši to je to už vidět?“ Bylo to než jsem šla na start, tak mě to trošku rozhodilo, ale skončila jsem na 2.místě:) Asi je na čase to začít říkat, protože jsem v 10tt a nějak už to břicho prostě nezatáhnu
koukám, že je fakt, že u 2.těhotenství to vyleze nějak dřív..
Jinak už taky nevím, co mám vařit a jíst.. z půlky jídel se mi dělá špatně, nemám na ně chuť. Jídla co jsem měla dřív ráda - kuskus, čočka, šmakoun, tofu.. teď nemůžu ani cítit.. šunka mi taky nevoní…
@Mishuge ty vago. Já jsem v 11 tydnu. Zatím to není vidět a zatím to ještě v práci tajim. S tím jídlem to mám podobné. Uzeniny fuj. Vlastně hodně věci fuj. Ale včera jsem dělala pečené Kure a bramborovou kaši a smakovalo mi to. ![]()
Taky mám právě vylezlej pupek, až se stydím, že tak brzy. To u prvního tak moc nebylo. Ale trochu to přisuzuju i nastalejm zácpám. S tím nikdy nemám problém, až teď. No a nebo se prostě asi víc cpu. Od tý doby, co to vím, mi mozek sepnul ze zdravýho režimu a říká mi ber, co hrdlo ráčí a nemůžu to zastavit. I když je mi pak nevolno..
Taky pamatuju při prvním těhotenství, jak jsem se těšila, až vypadnu z práce a teď..určitě se pak budu těšit zpět do práce ![]()
No je to děs co když si nemužeš dát to co jsi měla předtím ráda
já jsem zbožnovala párky
i salámy a ted je jen v te lednici vidím a obrací se mi žaludek
já jsem už delší dobu měl chut na špagety tak jsem včera kuchtila jinak taky jsem měla chut i na pečené kuře s hříbkama a ryží
nevíte jestli se při těch krevních testech dělají testy na toxoplasmozu?
Kaluška: já do víkendu taky neměla nic, ve čtvrtek kamarádka zírala, že na mě není ještě nic vidět, když ona je o 2týdny napřed a má šílené panděro. Možná jsem byla včera spíš nafouklá, o to víc mě překvapilo, když to na mně někdo poznal..
na brambory obecně i kuře mám taky chuť.. ale na další věci moc ne.. a vysvětlujte to tetě, když mi radí co mám vařit a mě je špatně jen si to představím:)
@Mishuge chodim tady v prací do jídelny. Tady zatím dávám vše kromě klobásy
či parku apod. Hlavně máme toho víc na výběr. Naštěstí chodí nevolnosti az odpoledne a navečer a to si pak dávám k večeři max. zeleninu a ovoce nebo suchý pečivo. Max. namazane zerve. ![]()