Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.14 10:04

Ahojky :) já mám termín 7.11 a moc se těšim :P  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.4.14 17:16

Ahoj holky, tak jsem včera byla na ultrazvuku a nádherný zážitek:) Viděla jsem mimíska jak už jsou vidět ručičky a nožičky a krásně vším mrskal..:) Pak doktor změřil, nic konkrétního mi neřekl, jen ať přijdu v úterý a to dokonce dvakrát:-)) ráno na odběry a založit průkazku a kolem poledne na poradnu :-))Takže já si na péči stěžovat zatím nemůžu.. v Praze jsem chodila k dr. jednou měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.4.14 17:17

Jinak se cítím fajn, až na ty nevolnosti, no.. Jen mi malá dceruška (2roky) onemocněla, tak mě to mrzí. Nějaká střevní chřipka, první zkušenost..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
17.4.14 17:25

@Mishuge: a ve kterém týdnu jsi že se prcek už mrskal? jen tiše závidím já jsem dneska 9+4 a na kontrolu jdu v uterý a to budu 10+2 a taky doufám že uvidím jak se hýbe bobišek :-) prý by mělo jít slyšet i srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.4.14 17:25

@Mishuge je to je paráda a v kolikatem týdnu už jsi? Já budu chodit na kontroly jednou za čtrnáct dni. Doktor ma u sebe utz tak nemusím litat po nemocnicích. Už mi dal i prukazku. V patek jdu k zubaři tak si tam hned nechal dat razítko. Malou hladin at je brzy opět zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.4.14 17:26

Měla bych teď být 9+4:) krásně se hýbal.. pan doktor vše ukazoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.4.14 17:29

Připojují utz. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
17.4.14 17:38

@Kaluška: jůůů to je krásná fotečka :-) a tvuj mrnousek měří už 3 cm :-) já už chci uterý at se můžu taky kouknout na mimi :-) v 11:00 jsem objednana :-) asi budu odpočítávat minuty do té kontroly :-)

@Mishuge: juuu tak to se tam prcek už hýbe :-) já jsem dneska taky 9+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.4.14 17:50

@ChZuzka vcera jsem byla podle MS 10+3 ale utz o 4 dny mladsi. to je díky posunuté ovu. Tesim se az se pochlubis svým utz. Neboj. Uteče to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
17.4.14 18:04

@Kaluška: já už mám utz fotečku ale to je jen divný flek :-( a je to kolem 7tt takže ještě nic moc :-( čekám až budu mít tak krásnou fotečku jako ty abych se mohla pochlubit :-) já jsem podle ms 10+2 ale mrně je mladší zase o 5 dní :-(

dneska jsem měla uplně hnusný sen :-( byla jsem s rodičema a s mým přítelem a volal mi doktor že nemůžu mít děti :-( uplně jsem se zděsila a potom probudila a řekla jsem si že to je blbost protože už mám v bříšku prcka :-) a potom jsem měla takový super pocit že to mimčo je uplně v pořádku a že ho určitě donosím :-) ( jinak mám pořád strach že mi doktor řekne že se mimi přestalo vývýjet a umře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.4.14 18:19

@ChZuzka tak na tohle vůbec nemyslí. Tím se budeš zbytečné trápit a miminku to neprospívá. Já mám taky obavy, ale myslím pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
17.4.14 18:27

No snažím se :-) jen ty příznaky mě přešly… z nevolností jsem se už dostala prsa citím jen minimálně a unava ta přešla taky :-( ikdyž se ted nalejvám colou… jediné co mě ted začalo trápit je že spím ja princezna na hrášku :-( nemůžu spát na boku a ani na břichu to jsem jak ta princezna :-D všechno mě tlačí no děs :-( tak mám trochu z toho stres :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
17.4.14 19:59

@ChZuzka neboj. Mne už prsa taky tolik neboli. Už mi asi dostatečné vyrostla. :-) únava už není taková jak na začátku. Jen se me drží odpoledni a večerní nevolnosti. prý by vše melo odeznit na konci 1. Trimestru. Před 14 dny jsem mela na utz jen takovou tečku. Uvidis ze v úterý budeš MIT už taky tak velkou fazolku a možná vetší než já. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.4.14 08:51

Pěkná fotečka, já žádnou nedostala.. příště si budu muset říct. Jinak z toho co doktor ve středu měřil, tak se mi zafixovalo číslo 28mm.
ChZuzka: já myslím taky pozitivně, je to moje druhé těhotenství, tak se neboj.. já taky skoro nevím že jsem těhoná.. a taky to bylo i u Majdy.. naopak buď ráda;-)
Prsa nebolí, jen ty nevolnosti na různý chutě a pak taky lítám pořád na záchod. Teď se to chystáme říct nějak rodině, tak se těším :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
18.4.14 10:29

@Kaluška
@Mishuge

tak holky už se nebojím :-D věřím že je všechno v pohodě protože kolem 20:30 to ze mě lítalo zase všemi směry :-D a poprvé jsem za to byla vážně ráda :-) i prsa mě zase chytla :-D jen mám dojem že se mi zvětšilo jen jedno :-( já jsem mezi něma měla vždycky rozdíl ne sice ve velikosti ale spíš objem :-( a zdá se mi jedno plnější :-( musím se na to zeptat doktorky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí