Poradna duly
Jana Čurdová
@mishina tak to je jasný. Taky bych hned pořídila sourozence. I když uvidim, jak budu zvládat s jedním a jak to bude s penezi. I když je mi jasný, ze mateřská není žádný zlatý důl a min. 3 roky doma. Neboť co vidím u kamarádek jaký je problém vůbec sehnat školku… A děti berou 3 let, tak mi nic jiného nezbyde. Bohužel nemám hlídací babičky a dedecky.
Tak už jsem uplně štastná
dneska jsem byla na kontrole… jsem 10+2 a už jsem dostala i průkazku
braly mi krev a 6.5. jdu do Ostravy na ten skríning
a konečně mám pěknou fotečku miminka… dokonce se strašně líbila i mému příteli
jak jí viděl tak byl uplně štastný a říkal dívej tady má nožičky
no nádhera
a mám i vycházky od 13–19
a bobeček měří 3,4 cm ![]()
@ChZuzka to je parádní fotecka. Taky me hned zaujaly nožičky ![]()
@Kaluška Joo, školku taky budu muset za chvíli řešit, to se netěšim. Někdy jsem si i říkala, že dva roky na rodičovský bohatě stačej, ale co s tím prckem. Nevím, jak fungujou jesličky. Ano, babičky a dědečkové jsou spása, potvrzuji, máme štěstí.
@ChZuzka tak to je přesně ten odrazový bod, na který čekám a trochu se mi z nedočkavosti uleví. Gratuluji, krásný človíček.
Jo je to nádhera
pořád na ni čučím
přítel si ze mě dělá srandu že z té fotky zbude jen flek
až ted si nějak uvědomuju že budeme mít miminko
doted mi to nějak nedocházelo
v pátek to jdeme oznámit mým rodičům ![]()
@grimlenka: jj doma bude, jsem na to zvědavá. Budoucí tchýně ta se mě pořád ptá jestli už nejsem těhotná
tak ta bude čučet jak jsme to dlouho utajili. No jinak s pitím je to taky u mě docela provar. Taky jsem se ráda napila, když jsme někde poseděli a teď samé výmluvy
, zánět močáku, držím dietu
no ale moc mi to nežerou a koukají divně. No v pátek máme firemní večírek, tak musím vymyslet asi rýmičku a pro změnu antibiotika, nebo nevím co, že nebudu pít a spát tam, když nám zajištují i ubytko. Ještě mám v záloze stěhování ségry, tak nevím na co víc skočí. No je to celkem fuška, to mít vše promyšlený, aby to nikdo nepoznal. Jinak v práci to celkem jde, dělám účetní, takže se fyzicky nenadřu. A všichni v práci sledují kolegyni, která je také těhotná asi 6 týdnů předemnou. Ta už to oznámila, tak každý řeší jí a mě se nevšímají
Náhradu za mě stejně hledat nebudou protože se akorát vyměním s druhou kolegyní, která nastoupí v říjnu a já pokud to vydržím, tak tam chci být do půlky září
Tobě budu držet palce ať to nikdo do 5 měsíce nepozná, to já tak dlouho neutajím. Začínám mít pupek a kalhoty jsou stále těsnější, a to že tloustnu z toho že jsem přestala cvičit a hýbat se to taky není na dlouho. Jinak ti vůbec nezávidím mít noční a ty koně, musíš být dost utahaná. No tak ať ti to dneska na noční utíká.
@iv84 Určitě to vyjde, držím palečky. Já tomu taky moc nevěřila, a zatím OK
Musíme věřit a příroda se o to postará
@lennys3 taky si přejeme kluka, tak držím palce ať toho pindíka vidíme do nejdřív ![]()
@ChZuzka krásná fotecka
ani se ti nedivím ja bych se taky porad koukala je to proste zazrak ![]()
Děkuji mooooc
ted jsem na ni zase koukala… normálně mi hrabe
už bych toho prcka chtěla umačkat ![]()
Taky už se těším za 3týdny na ultrazvuk a a fotečku..dnes mě pak doktor navnadil
Jinak u mě to bylo v 1.těhotenství poznat už ve 4.měsíci.. pamatuju si, že 16tt jsem byla na svatbě a už se mi bříško pěkně rýsovalo. Tak to teď čekám ještě dříve. začíná vykukovat už teď v 11tt.
Chtě se zlepšujou, což je super:) Ale zase mi přijde, že nějak moc jím..
Já jsem právě paní doktorce říkala že mám strach že mi začalo být od neděle nějak dobře vůbec žádné nevolnosti
ale vystřídaly to šílené chutě
nejdřív jsem si dala marsku
potom česnekové brambůrky a ty jsem jedla s normální okurkou
na to jsem si dala liči kompot
a po tom jsem si dala zavináče s cibuli
no fakt sranda a to jsem měla ještě chut na párek v rohlíku
ale ten jsem si už nedala… tak jsem doufala že to k těhotenství patří a že je všechno v pohodě… díky bohu že je všechno v pohodě
… já jsem ale zhubla 2 kg od začátku ale kdo ví jak to je (vážila jsem se na jiné váze)
@ChZuzka hmmm, parádní kombinace
to já zatím v pohodě, jen mám větší chuť na kyselé ale jinak žádný zvláštní mixiky.