Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
22.4.14 18:44

@mishina tak to je jasný. Taky bych hned pořídila sourozence. I když uvidim, jak budu zvládat s jedním a jak to bude s penezi. I když je mi jasný, ze mateřská není žádný zlatý důl a min. 3 roky doma. Neboť co vidím u kamarádek jaký je problém vůbec sehnat školku… A děti berou 3 let, tak mi nic jiného nezbyde. Bohužel nemám hlídací babičky a dedecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
22.4.14 20:54

Tak už jsem uplně štastná :-) dneska jsem byla na kontrole… jsem 10+2 a už jsem dostala i průkazku :-) braly mi krev a 6.5. jdu do Ostravy na ten skríning :-) a konečně mám pěknou fotečku miminka… dokonce se strašně líbila i mému příteli :-) jak jí viděl tak byl uplně štastný a říkal dívej tady má nožičky :-) no nádhera :-) a mám i vycházky od 13–19 :-) a bobeček měří 3,4 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
22.4.14 21:04

@ChZuzka to je parádní fotecka. Taky me hned zaujaly nožičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.4.14 21:17

@Kaluška Joo, školku taky budu muset za chvíli řešit, to se netěšim. Někdy jsem si i říkala, že dva roky na rodičovský bohatě stačej, ale co s tím prckem. Nevím, jak fungujou jesličky. Ano, babičky a dědečkové jsou spása, potvrzuji, máme štěstí.
@ChZuzka tak to je přesně ten odrazový bod, na který čekám a trochu se mi z nedočkavosti uleví. Gratuluji, krásný človíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
22.4.14 21:21

Jo je to nádhera :-) pořád na ni čučím :-)přítel si ze mě dělá srandu že z té fotky zbude jen flek :-) až ted si nějak uvědomuju že budeme mít miminko :-) doted mi to nějak nedocházelo :-) v pátek to jdeme oznámit mým rodičům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 21:40

@grimlenka: jj doma bude, jsem na to zvědavá. Budoucí tchýně ta se mě pořád ptá jestli už nejsem těhotná :-) tak ta bude čučet jak jsme to dlouho utajili. No jinak s pitím je to taky u mě docela provar. Taky jsem se ráda napila, když jsme někde poseděli a teď samé výmluvy :-), zánět močáku, držím dietu :-) no ale moc mi to nežerou a koukají divně. No v pátek máme firemní večírek, tak musím vymyslet asi rýmičku a pro změnu antibiotika, nebo nevím co, že nebudu pít a spát tam, když nám zajištují i ubytko. Ještě mám v záloze stěhování ségry, tak nevím na co víc skočí. No je to celkem fuška, to mít vše promyšlený, aby to nikdo nepoznal. Jinak v práci to celkem jde, dělám účetní, takže se fyzicky nenadřu. A všichni v práci sledují kolegyni, která je také těhotná asi 6 týdnů předemnou. Ta už to oznámila, tak každý řeší jí a mě se nevšímají :) Náhradu za mě stejně hledat nebudou protože se akorát vyměním s druhou kolegyní, která nastoupí v říjnu a já pokud to vydržím, tak tam chci být do půlky září :-)Tobě budu držet palce ať to nikdo do 5 měsíce nepozná, to já tak dlouho neutajím. Začínám mít pupek a kalhoty jsou stále těsnější, a to že tloustnu z toho že jsem přestala cvičit a hýbat se to taky není na dlouho. Jinak ti vůbec nezávidím mít noční a ty koně, musíš být dost utahaná. No tak ať ti to dneska na noční utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 21:42

@iv84 Určitě to vyjde, držím palečky. Já tomu taky moc nevěřila, a zatím OK :) Musíme věřit a příroda se o to postará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 21:44

@lennys3 taky si přejeme kluka, tak držím palce ať toho pindíka vidíme do nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 21:46

@ChZuzka krásná fotka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 21:46

@ChZuzka krásná fotecka :potlesk: ani se ti nedivím ja bych se taky porad koukala je to proste zazrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
22.4.14 21:49

Děkuji mooooc :-) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ted jsem na ni zase koukala… normálně mi hrabe :-D už bych toho prcka chtěla umačkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.4.14 23:37

Taky už se těším za 3týdny na ultrazvuk a a fotečku..dnes mě pak doktor navnadil :) Jinak u mě to bylo v 1.těhotenství poznat už ve 4.měsíci.. pamatuju si, že 16tt jsem byla na svatbě a už se mi bříško pěkně rýsovalo. Tak to teď čekám ještě dříve. začíná vykukovat už teď v 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.4.14 23:37

Chtě se zlepšujou, což je super:) Ale zase mi přijde, že nějak moc jím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
23.4.14 09:01

Já jsem právě paní doktorce říkala že mám strach že mi začalo být od neděle nějak dobře vůbec žádné nevolnosti :-( ale vystřídaly to šílené chutě :-D nejdřív jsem si dala marsku :-) potom česnekové brambůrky a ty jsem jedla s normální okurkou :-D na to jsem si dala liči kompot :-D a po tom jsem si dala zavináče s cibuli :-D no fakt sranda a to jsem měla ještě chut na párek v rohlíku :-D ale ten jsem si už nedala… tak jsem doufala že to k těhotenství patří a že je všechno v pohodě… díky bohu že je všechno v pohodě :-)… já jsem ale zhubla 2 kg od začátku ale kdo ví jak to je (vážila jsem se na jiné váze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.4.14 09:04

@ChZuzka hmmm, parádní kombinace :) to já zatím v pohodě, jen mám větší chuť na kyselé ale jinak žádný zvláštní mixiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí