Poradna duly
Jana Čurdová
@grimlenka počkej. Ty to chceš říct v práci az v pátém měsíci? To už na tobě každý pozná. ![]()
Ahoj holky, mužu se k vám ještě přidat? termín mám 21.11., bude to naše první mimčo (jednou jsem byla na revizi:-(), teď začínám 9.týden, tak snad to bude v cajku, n akontrolu jdu příští utery a kdyz bude vsechno ok dostanu tehotenskou prukazku. Jinak ted jsem uz 14dni na neschopence, krvacela jsem a ted beru utrogestan a povaluji se. Za posledni tyden jsem shodila asi 1kilo, nezvracim, ale nemam zadnou chut k jidlu, musim se do nej nutit
@Kaluška Do pátého bych chtěla dělat a zatajit to co nejdýl, uvidíme kdy se to provalí…zatím nic vidět není a doufám že do půl 5 to moc nebude vidět-nechci se vdávat jak balon ![]()
@grimlenka U mě do pateho taky nešlo nic videt ještě jsem to stihla do svatebních šatu a pak už se břiško vyvalilo ![]()
@iv84 neboj. Vše bude OK. Taky jsem mela před rokem a pul revizi. Tenkrát ani srdíčko nebylo. A ted srdíčko a minuly týden prukazka.
hlavně mysli pozitivně a tu předešlou revizi pust z hlavy.
@iv84 v 9 TT jsem nemohla cítit žádnou uzeninu a vida dnes si dávám debrecinku. ![]()
@grimlenka tak držím palce at se ti to povede. Kazda to tehu ma jinak.
já to v květnu už musím říct v praci. Musí si za mne někoho najít. Musím někoho zaucit. Ale chci byt v práci co nejdyl.
Ahoj,
tak návrat z 1.screeningu byl fajn! Zatím tam prý neni videt pindik, ale on nam určitě doroste
jinak bylo vše v pořádku a prý bych mohla mit pokud to takhle půjde dal, tak pohodové tehu
průkazku(taková fialová) jsem dostala uz na druhé kontrole ![]()
@lennys3 píše:
Ahoj,
tak návrat z 1.screeningu byl fajn! Zatím tam prý neni videt pindik, ale on nam určitě dorostejinak bylo vše v pořádku a prý bych mohla mit pokud to takhle půjde dal, tak pohodové tehu
průkazku(taková fialová) jsem dostala uz na druhé kontrole
Gratulace!! A ty jsi v kolik tt?? A chceš chlapa jo? ![]()
@Nellca11 ja jsem 12+2
no chci, holky uz mam a dokonce dve(jedna je ale nevlastní) ![]()
Já to minule oznámila ve třetím měsíci, už mi bylo těsné oblečení a brzy by to šlo poznat. Ostatně ti kolegové, kterým jsem to neřekla to na mě co nevidět poznali sami. A jak píše Kaluška, aby za mě včas našli náhradu, kterou jsem pak zaučovala. Kdybych teď byla v práci, určitě bych tam taky chtěla být co nejdýl.
Tak zítra jdu a vlastně ani nevim, co mě všechno čeká…ale těším se ![]()
@mishina pravě si rikam, ze si to uziju pak doma az az.
čekám do druhého trimestru a 5.5.to v prací oznamují. ![]()
@iv84 ahojky a gratuluju
hlavně odpočivej to krvaceni ma skoro každá druha hlavně se nenamahej a odpočivej. taky už mam jeden ZT za sebou a doufám že už jsem si v teto oblasti všechnu smulu vybrala takže optimisticky jedeme dál ![]()
@Kaluška (teď nevím, jak se označuje
) určitě, je to rozumný. Pak to bude zvrat na hodně dlouho ( i když záleží na tobě, jak dlouho). Já jdu do druhýho kvůli prďole, aby nebyla sama, jinak se pak budu do prácě těšit ![]()