Poradna duly
Jana Čurdová
100 procentně
a vy?? Mas tip??? Řekni
@lennys3 neboj. Dobré to dopadne. Porad musime myslet pozitivne. Miminku to prospeje. Pohlaví si urco necham říct a určité si to nenecham jako tajemství. ![]()
@Nellca11 já taky! no myslím, že kluk, ale nechci to zakřiknout
kéž by byl! co ty? co bys chtěla? a ani nevím, čekáš první nebo druhé? ![]()
@Kaluška to já také ne, ani první jsme nenechávali jako tajemství
pak by mi babička nebo někdo koupil brindák s nápisem girl a to kloučkovi asi těžko budu dávat ![]()
Máte krásné obrázky holky, už se nemůžu dočkat své druhé kontroly za dva dny. To už si snad také odnesu obrázek domů. Jinak nevolnosti se mě také pořád drží a pak neuvěřitelná únava a nechuť něco dělat. Před tím jsem docela aktivně cvičila a teď jako když utne. Musím se začít hýbat, protože se rychle kulatím a rýsuje se spíš špek něž těhotenský pupek. Holky, co cvičíte? Také si nechám říct pohlaví, chci být připravená.
@Kaluška Termín jsem si na netu samozřejmě nechala spočítat a vychází mi na 20.11. Ale myslím si že se podle tohoto nedá moc řídit, jelikož podle doktorky jsem skoro o týden zpět. Tak jsem myslela že vy ostatní už to máte potvrzený od doktora.
@lennys3 presne. Segra to nechtěla říct a tak jsme kupovali jen neutrální věci. Miminko melo same žluté věci. ![]()
@LLaduš já mám podle MS termín porodu 9.11. Nicméně plod je o 4 dny mladší. Což sedí, protože jsem mela posunutou ovulaci… doktor se stále drží termínu dle poslední MS.
@Kaluška jj tak to by bylo fajn. Přítel má narozeniny 19.11. ![]()
Tak dnes jsem 8/3 a doktorka mi vypočítala TP na 29.11. Na první screening jdu 28.4.kvůli těm vývojovým vadám. Chtěla jsem se zeptat jestli už mi tam mohou říct pohlaví miminka?? Přijde mi to brzo, ale byla bych jenom ráda ![]()
@grimlenka ahoj, tak to jdeme na screening ve stejný den
pohlaví si myslím že ještě nepoznají to většinou až kolem 13 týdne a déle. A to je tvé první těhotenství? Moje jo, tak js celkem nervózní. Mám za sebou jedno mimodelozni, tak se teď bojím všeho, ale doufám že nám to teď vyjde a všechny výsledky budou ok.
@grimlenka já se ptala kamarádek, kdy věděly pohlaví miminka. Je to různé a jak se ti zrovna mimi natočí. Ta rozpětí byla 14 - 20 týdnu. ![]()