Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, hlásím, že u nás ko k dnešnímu dni dopadla na výbornou, malá se hýbe, zamávala mi, srdíčko buší a termínem jdu stále 10+3 jak dle míry tak dle PM. Mimi měří 32mm a je krásně aktivní. Dr. mě objednal do ústí na utz na prvotrimestrální screening a odebral mi krev, která se tam odešla. Takže 6.5 budu už vědět zda je mimi ok aco čekáme a pak 7.5. pokud bude vše ok k dr pro průkazku. ![]()
Příspěvek upraven 18.04.14 v 14:43
@Nellca11 tak to je super.
a obrázek náhodou nemáš? Já jsem dnes byla u Zubaře takže mám první razítko v prukazce. ![]()
Obrázek nemám, budu mít až z velkého útz ve 3D toho 6.5. Doktor mi dělal opět sno vnitřkem, jelikož přes břicho nic neviděl protože tam mám střeva, že to tak někdo má, ale jsem ráda, protože na tom vnitřním toho vidim víc i já lajk.
Taky mi dr. dělal ve středu utz spodem:) a viděla jsem krásně ![]()
Holky, taky máte takový chutě? Jak je venku hnusně, tak jsem zalezlá doma a pořád bych jen něco jedla.. jinak já pořád ještě cvičím (ale už mnohem míň, než jsem byla zvyklá).. prý to ničemu nevadí, pokud někdo nemá problémy a nedělá aerobic. Tak uvidíme, zatím se cítím dobře..
Ahoj holky:) tak nevím zda jsem tu správně
v uterý 15.5. jsem byla u doktora a byla jsem v 6tt+3 znamena to že jsem dnes začala 8 týden?
na kotrolu jdu až za měsíc na odběty, je to nekonečný, nejradši bych měla UZ doma ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dneska jsem v 9+5, termín porodu ještě nevím. 28.4 si jdu pro těhotenskou průkazku, tak se moc těším a zároveň mi bude brát krev na první screening, tak snad vše bude v pořádku.
@LLaduš ahojky tez nevim jestli jsem tu spravne
15.5. Jsem byla 6+3 zn. to ze jsem tu sobotu predtim ukoncila 6 a zacinala 3 dny 7.? A ted jsem 7+2?:)) na kontrolu jdu za 3 tydny taky pro prukazku a screening:)
@Nellca11 ten obrázek byl taky z vaginalniho vyšetření. Zkoušel to pres břicho ale nebylo nic vidět. Velký utz myslis screening? Já ani nevím zda to tak Můj doktor nazývá když mi děla utz každých 14 dni.
@Mishuge HM chutě nebyly. Chytla jsem pres svátky střevní chřipku a byla festova. Pretrpela jsem to bez prášku. Pouze cola po lzickach a rohlík. ![]()
@LLaduš termín porodu se ti podle poslední MS spočítá na tehotenskakalkukacka.cz ![]()
@Sibi8889 15.5.?
tak to jsi nejak napřed
a nebo mas jiný kalendář ![]()
Ahojky,
jak se máte?
máte už některá domluvený 1. screening? ![]()
jdu na něj zítra, tak jsem celá nesvá ![]()
@lennys3 píše:
Ahojky,
jak se máte?
máte už některá domluvený 1. screening?
jdu na něj zítra, tak jsem celá nesvá
Jů tak to závidiiim
já jdu až 6.5
Do té doby umřu… dej pak vědět ![]()
@Nellca11 to ti uteče jako voda
já se těším a zároveň docela bojim
určitě sem pak napíšu ![]()
jinak budete si nechávat říkat pohlaví?