Poradna duly
Jana Čurdová
@Lenna1 super. To jsme na tom podobně. Jména neresim. Pohlaví taky ne. Hlavně at je to zdravé. Minule jsem měla zamlkle tehu. Tak jsem právě i rada za to srdíčko a za ty celodenní nevolnosti. ![]()
Holky musím se s vámi podělit o radostnou zprávu.. Dnes jsme si s nejlepší kamarádkou od nás navzájem sdělily, že jsme těhu.. ona mi to řekla první (já to tušila).. je v 11tt, já jí pak řekla, že i když plánovali těhotnění až v září, že mám z toho velkou radost, protože my čekáme taky a jsme v 9tt
tak budeme těhotné spolu.. už mám podobně staré děti ![]()
Rodině to pořád úspěšně tajíme.. když mi ale mamka včera začala dohazovat práci, tak jsem měla na mále.. a jestli s tím zase začne tak bojím, že jí to budu muset říct zrovna v ne moc příjemné chvíli..
Ahoj holky, tak jsem dneska bya u doktora, maly je 9+0, podle PM 10+0, vse je pry v poradku, dneska mi brali krev a na dalsi kontrolu jdu 30.4.,kdy dostanu i prukazku. Ale zatim jsem jeste porad na nemocenske, jsem rada, ty nevolnosti jsou hrozne, ale pry aspon vim, ze jsem tehu ![]()
Ahojky,
hlásíme se
všechno je už v pohodě, nevolnost se asi vypařila a já sem dostala chuť všechno předělávat
manžel má radost ![]()
jména mám, ale to už pěkně dlouho
chtěla jsem jméno pro holku dát už Emmče, ale to mi všichni říkali, jestli jsem se nezbláznila
teď ho ale určitě dám
no a pro kluka mě asi zase pro změnu zabije manžel ![]()
@Mishuge tak to blahopřeji
já to mám stejně se segrou, ta je ted nějakej 13tt, takže to taky potěš ![]()
@Kaluška to chápu. Já se furt něčeho bojím, je to pro nás vymodlené miminko, čekali jsme na něj přes dva roky. Teď tu zrovna studuju co obnáší screening v prvním trimestru
a pokud ten dopadne dobře, tak už to oznámíme rodině..
Lennys: a prozradíš nám ta jména?
My se na prvním jméně shodli v pohodě, líbilo se mi Majda už několik let a on souhlasil.. na kluka jsme měli připravené jméno Štěpán, ale teď už bychom ho asi nedali.. celkem se dost rozchází naše názory, tak to bude veselo ![]()
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala. TP máme 11.11.2014. Dnes jsem 9+3 mímo je v pořádku srdíčko bije. Doma už máme skoro 4-letou cácoru. Jsem doma na neschopence a jsem ráda, kvůli nevolnostem.
Ahojky, my jsme se s manželem na jménech kupodivu shodli
…Pro holčičku mámé Marušku a pro chlapečka Vašíka
…Nevolnosti mě přešli po těch čípkách co mi napsal doktor, tak jsem ráda, ale unavená jsem pořád
…Doma často slyšim, jsi těhotná a ne nemocná, tak proč pořád jsi tak unavená???Chápete to???Klidně bych to přenechala chlapům ty stavy
…hrdinové
…Hezký den maminky ![]()
@Nellca11 Ahoj,vítám Tě mezi námi
,gratuluji
…Já mam termín 21.11.2014..O těch nevolnostech mi povídej, bylo mi hrozně, ale ted uz mi je lépe
…
Také už jsem na neschopence, díkybohu ![]()
@Lenna1 píše:
@Nellca11 Ahojmáme termín porodu na vlas stejně
Tak uvidíme, jak to dopadne. S malou jsem šla o tři týdny dřív, kvůli tomu, že se neotočila, plánovaný císař, tak doufšm že si vyzkoušim normál porod ![]()
Jinak mě přesně za týden čeká kontrola s odběrem krve na prvotrimestrální screening a ve 13.tt do ústí na podrobný utz kde nám poví i pohlaví,
nemůžu se dočkat!!!
jinak plánuji rodit v litoměřicích. První jsem rodila na mělníku, ale nebyla jsem spokojena, kvůli jejich péči a hlavně přístupu
co vy? Už víte kde rodit??
@Martinkkaa teda krasny jmena máte
Ja mam jednu Marušku doma
a tem chlapum to nepřej oni by to totiž nepřežily ![]()