Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky kočky,
tak já měla trošku akční den
ráno jsem volala na gyndu, že se mi to ten pátek nehodí a jestli by to nešlo ve středu, tak mi sestřička řekla, že mají celý týden plno, ale že dnes mají volno, tak jestli nechci přijít dnes..takže jsem se táhla do Prahy, kde mi tedy řekli, že je vše v pořádku a
krásně bouchá
příští týden jdu znovu jenom na UTZ a pak až nějaký ty další testy ![]()
Taky byla sranda, že sem prisla do te ordinace a sestra na me v kolikatem jsem týdnu, tak jsem ji rekla z v devátém a tak me sjela očima, že vypadam nejmíň na 25
tak to je hezky no
cestou doma jsem koupila nějaký tehotensky volný tričko, aby to zatím nebylo jeste moc poznat, tak uvidíme, jak dlouho to ututlame ![]()
Co vy? Jak bylo dnes?
U mě noc opět strašná, sem chudáka vzbudila naši Marušku, která musela ráno do skoly, ale byla u me celou noc a ráno byla mrtvá, tak sem ji nechala doma a pak hlídala Emču
@lennys3 jee no vidíš tak už jses zas klidnejší
Ja idu zitra a už se trochu bojím ![]()
@mojemaličkost sem,ale že bych byla úplně klidná se říct nedá
ale to nebudu nejméně do porodu
holky, mám dotaz, když jsem až do porodu na neschopence je možnost, že můžu odjet na 5 dní mimo republiku a pak v létě chci být občas u tchýně, tak jak to mám udělat? přiznám se, že nic moc o tom nevim, teda spíše jde o to, že nevím, jak to probíhá právě při odjezdech ![]()
@lennys3 s tema neschopenkama je to naprd, nejdriv jsem to vazne dodrzovala, na minutu doma, ono stejnak mi bylo porad zle a nic jsem nemohla delat… pozdeji uz jsem na to kvakla a byla i par dnu u mamky… je fakt ze neznam zadnou tehuli kterou by zkontrolovalo, ale samozrejme mas dodrzovat vychazky! A vyjezdy ofiko asi nee… ![]()
@mojemaličkost j jdu taky zitra a ted odpo mi bylo poprve poradne soufl, to zase bude veselo…
@Pet5 já teda domu taky nechodím uplně na minutu, malá končí v klubíku v půl jedné a já mám vycházky až od dvou, takže to vždycky sjedu rychle pro ni, když je Mája ve škole a zase rychle domu a už s vyděšenýma očima otevírám tu schránku a čekám dopis od sociálky. Moje sestra mi tedy taky říkala, že se těhule nekontrolujou, ale tak i kdyby, tak mi doktor prdne razítko a nazdar..vlastně segra byla při prvním na neschopence už od začátku a tři měsíce před porodem letěla na Korsiku, ale prý byly nějaké změny, co povídala, tak se právě ptám
O zmenach k lepsimu pro tehule nic nevim
myslim ze u tenul se to fakt neresi a jestli mas v poho doktora jak pises, pak nemas co resit ![]()
Hledala jsem na netu info k nemocenské a našla jsem jen, že člověk může mit vycházky max 6 hodin…no nic moc, jen by me zajimalo, jak by se pocitala materska, kdyz bych byla na nemocenske?!
@Beruska-Jane přesně tak, já mám šest hodin rozkouskovaných přes den..pak jsem se do četla, že dva dny muže omluvit doktor a pak si zažádat na OSSZ..neomezené vycházky jsou zrušeny..tak nevim, jestli to mam risknou a jet a nebo zůstat doma na prdce a poslat chlapa samotného.. ![]()
Jinak holčinky,
držím Vám zítra palečky
ozvěte se potom hned ![]()
@lennys3 tak ja bych chtela byt v praci co nejdele, ale pochybuji, ze pres leto bych to vydrzela, ale ty vychazky se mi moc nelibi ![]()
@Beruska-Jane ja pri prvim taky chtěla byt v praci co nejdéle, ale malá byla obrik a ja uz v sedmém měsíci sotva chodila, takze jsem sla celkem rychle a hlavně rada
a ty vycházky jsou blby pravé kvůli male a i tak nejak celkové, ale da se to přežít ![]()