Poradna duly
Jana Čurdová
@mojemaličkost díky,díky:) snažím se, občas sedím se pravidly českého pravopisu a listuju
A už jste to řekly doma? ![]()
Já to dala chlapovi k narozeninám a teda moji rodiče a ani jeho to zatím neví, tak se právě rozhodujeme, kdy jim to povíme ![]()
Já čekám čtvrté, doma tři chlapečci,6, 3 a půl a 18m.:)Taky mi bývá pořád špatně, hlavně dopoledne a večer.
Tak to máš výbornou češtinu ![]()
@lennys3 píše:
A už jste to řekly doma?
Já to dala chlapovi k narozeninám a teda moji rodiče a ani jeho to zatím neví, tak se právě rozhodujeme, kdy jim to povíme
U nás to ví všichni kromě tchýně ![]()
Dneska jsem 8+1tt ve čtvrtek jdu na druhou kontrolu, tak se moc těším a zároven bojím, aby vše bylo v pořádku
@Crystal87 moje mamka myslim, ze něco tuší, ale tak chvilku to jeste necháme, do druhé kontroly, kterou mam v pátek..snad bude vsechno ok:) ale musí říct, ze je to tedy takové jiné tehotenstvi oproti prvnímu..to sem ani nevedela, ze sem tehotna
teda 4deti, to musí byt fuška..
Malou mi nevzali do školky, tak to chci videt, jak to bude..jsem na neschopence a dvakrat denně ven sotva na hodku pul male rozhodne nestačí a na zahradě ji to nebaví..
@lennys3 píše:
@Crystal87 moje mamka myslim, ze něco tuší, ale tak chvilku to jeste necháme, do druhé kontroly, kterou mam v pátek..snad bude vsechno ok:) ale musí říct, ze je to tedy takové jiné tehotenstvi oproti prvnímu..to sem ani nevedela, ze sem tehotnateda 4deti, to musí byt fuška..
Malou mi nevzali do školky, tak to chci videt, jak to bude..jsem na neschopence a dvakrat denně ven sotva na hodku pul male rozhodne nestačí a na zahradě ji to nebaví..
Já mám jen nejstaršího ve školce,od září jde do školy,druhej jde ted k zápisu do školky,s místama tu problém ani moc není,takže se nebojím,navíc mu budou už 4.Ale manžel by se hodil,přes týden je pracovně pryč,takže jsem tu sama a fungovat musím.
Ahojky, tak to se k vám můžu přidat.. podle PM mi vychází termín porodu na 15.11 ![]()
Ahojky,
muzu se pridat? Ja mam podle PM termin 6.11. a dle ultrazvuku 13.11., tak uvidime
. Ale nyni beru antibiotika na anginu, tak se celkem bojim
.
@Beruska-Jane Ahojky,jasne přidej se:) antibiotika jsem měla při prvním těhu taky a byla vše v pořádku:) a ty uz nějaké škvrně máš?:)
Jj, mam syna(4,5 roku)..Ted je to celkem necekane, ae tesim se.:)
Měla bych dnes začínat 8tt, ale k doktoru jdu až v pátek. Už mám doma 2letou cácorku.. ![]()
@Beruska-Jane píše:
Ahojky,muzu se pridat? Ja mam podle PM termin 6.11. a dle ultrazvuku 13.11., tak uvidime. Ale nyni beru antibiotika na anginu, tak se celkem bojim
.
U třetího jsem měla také ATB, augmentin na zánět středního ucha a bylo to ok ![]()