Poradna duly
Jana Čurdová
@lennys3 píše:
@mojemaličkost hele já a můj pupek..připadam si jak tejden před porodem, ale břicho mám spíš takové nafouklé, takže bych se ani nedivila, kdyby to na mě fakt poznali všichni
@mojemaličkost to sem pak hodim foto
já při prvním nabrala 15kg a naštěstí to bylo hned dole ![]()
hele a rozebírali jste to už doma s chlapem? jakože co a jak bude? páč my jsme o tom v podstatě skoro vůbec nemluvili. Nás oba tak nějak zaměstnává naše Emma, tak asi není čas ![]()
5tt+4 a cekame druhe, ale k doktorovi teprve pujdu, takze jsem napnuta jak ksandy…
Koukam ze tady vsechny mate naskok ![]()
@Pet5 já mám sice možná náskok, ale jsem známá přenášením, takže určitě budu poslední, která ještě neporodila ![]()
teda, ale já sem asi nějaká divná, ale nejradši bych už jako to mimčo měla bez těch 9ti měsíců ![]()
@lennys3 ja bych to taky brala rovnou
uz ted jsem jak balon… to jsem u prveho nezazila…
Ja zase rodila v predstihu, to dame nejak dohromady… ![]()
@Pet5 mě se normálně segra dneska lekla a zeptala se, jestli jako už mám rodit v nejbližší době
ale to je asi tím, jak mi zůstalo to břicho takový vytahanější po tom prvním ![]()
@lennys3 moje nejmladsi sestra se me taky vcera zeptala jestli jsem tak tlusta nebo tehotna… to bylo na facku…
po porodu jsem nemela nic a ted pres zimu jsem neco nabrala /prcek byl dlouho nemocny a ja papkala a papkala/ a ted jsem jak ve ctvrtem mesici s prvnim…
Ale ja si rikam ze pak budeme krasne jako predtim
mozna krasnejsi
@Pet5 to mi manžel říká, že jsem v těhotenství krásnější
málem jsem ho uškrtila
hlavně moje segra je teď taky těhule a sme jenom o dva týdny je napřed ![]()
@lennys3 asi jsou vsichni skoro stejni
me zase rika ze me bude muset porad oplodnovat kvuli plnemu dekoltu
@lennys3 My taky ne páč čekáme na to uterni vyšetřeni až se to všechno potvrdí ![]()
@Pet5 tak ten je taky dobrej
díky bohu, že můžu mít max dvě děti(nebo takhle neměla bych jich mít více),kvůli tomu, že prý půjdu podruhé císařem..
@Pet5 neboj když jsem čekala malou tak mě všichni z tema porodama předháněly a ja přenašela 14 dní ![]()