Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.14 18:22
@lennys3 píše:
@mojemaličkost hele já a můj pupek..připadam si jak tejden před porodem, ale břicho mám spíš takové nafouklé, takže bych se ani nedivila, kdyby to na mě fakt poznali všichni :lol:
:potlesk: :palec: :potlesk: aspon vim že v tom nejsem sama :palec:
Doufám že zas nenaberu 30kg jak minule :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 18:23

@Pet5 ahojky :mavam: vítam a gratuluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:28

@Pet5 ahoj,no jasně:) gratuluji! a kolikátý jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:31

@mojemaličkost to sem pak hodim foto :lol: já při prvním nabrala 15kg a naštěstí to bylo hned dole :)
hele a rozebírali jste to už doma s chlapem? jakože co a jak bude? páč my jsme o tom v podstatě skoro vůbec nemluvili. Nás oba tak nějak zaměstnává naše Emma, tak asi není čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 18:32

5tt+4 a cekame druhe, ale k doktorovi teprve pujdu, takze jsem napnuta jak ksandy…
Koukam ze tady vsechny mate naskok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:39

@Pet5 já mám sice možná náskok, ale jsem známá přenášením, takže určitě budu poslední, která ještě neporodila :mrgreen:

teda, ale já sem asi nějaká divná, ale nejradši bych už jako to mimčo měla bez těch 9ti měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 18:55

@lennys3 ja bych to taky brala rovnou :mrgreen: uz ted jsem jak balon… to jsem u prveho nezazila…
Ja zase rodila v predstihu, to dame nejak dohromady… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 18:57

@Pet5 mě se normálně segra dneska lekla a zeptala se, jestli jako už mám rodit v nejbližší době :lol: ale to je asi tím, jak mi zůstalo to břicho takový vytahanější po tom prvním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 19:05

@lennys3 moje nejmladsi sestra se me taky vcera zeptala jestli jsem tak tlusta nebo tehotna… to bylo na facku… :zed: po porodu jsem nemela nic a ted pres zimu jsem neco nabrala /prcek byl dlouho nemocny a ja papkala a papkala/ a ted jsem jak ve ctvrtem mesici s prvnim…

Ale ja si rikam ze pak budeme krasne jako predtim :mrgreen: mozna krasnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 19:16

@Pet5 to mi manžel říká, že jsem v těhotenství krásnější :mrgreen: málem jsem ho uškrtila :mrgreen: hlavně moje segra je teď taky těhule a sme jenom o dva týdny je napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.14 19:26

@lennys3 asi jsou vsichni skoro stejni :mrgreen: me zase rika ze me bude muset porad oplodnovat kvuli plnemu dekoltu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 19:32

@lennys3 My taky ne páč čekáme na to uterni vyšetřeni až se to všechno potvrdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 19:32

@Pet5 tak ten je taky dobrej :mrgreen: díky bohu, že můžu mít max dvě děti(nebo takhle neměla bych jich mít více),kvůli tomu, že prý půjdu podruhé císařem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 19:33

@Pet5 neboj když jsem čekala malou tak mě všichni z tema porodama předháněly a ja přenašela 14 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.14 19:33

@mojemaličkost a ty jsi nebyla zatím na žádném vyšetření? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí