Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
5.5.14 13:48

A s tím pohlavím uvydíme, s přítelem budeme druhé miminko milovat stejně silně jako naše první :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.5.14 13:56

Ahojky,
Nějak se sem moc neozivam, spis nestíhám :) jak se mate? Co vyšetření? :) u nás vše v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.5.14 17:08

Ahoj holky, to jsem ráda, že to tu zase trošku žije :) Mám za sebou nudné dny, minulý 12tt mi bylo celý špatně.. nevolnosti a bolesti hlavy.. neuvěřitelný takhle ke konci 1.trimestru. Ale už mám snad pokoj :) Teď zase nevím co bych snědla dřív.. dopoledne ještě ok, ale odpoledne na mě jdou šílené chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.5.14 17:09

O žádných penězích mi dr. neřekl, čili mi asi žádný screening dělat nebude, já se ho na to neptala.. nemá podle mě k tomu ani vybavení, protože na velký ultrazvuk ve 20tt se chodí do nemocnice. Ale minule mi brali krev a příště (14tt) jdu na ultrazvuk i s manželem. Už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.14 18:10

Ahoj holky, ja jsem byla na screnningu v Ostrave, kde jsem platila 1500,–Kč, mám pojistovnu 205,takze mi proplatili 1000,–Kč. Jsem ale ráda, že jsem tam šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
5.5.14 19:45

@Beruska-Jane: a kde jsi v ostravě byla? já jdu do výškovic a budu platit 950 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.14 20:11

@ChZuzka ja byla primo ve fetmed…a hned jsem mela vysledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.5.14 22:00

Áha, tak to jdu pozítří asi spíš jen na normál ultrazvuk a ne na screening. I když, má se tam zjišťovat to projasnění, tak já vůbec nevím. :nevim: O ten screening jste tedy, holky, žádaly? No, ať jdu na cokoliv, bude fajn se na prcka zase podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.5.14 22:22

Jaká pojišťovna je 205?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.5.14 07:08

205 je česká průmyslová zdravotní pojišťovna. Já mám všeobecnou zdravotní pojišťovnu, tak jsem si včera na ní zašla a ptala se na postrimestriální screening, očkování malé na klíšťovou encefalitidu a paní mi řekla, že screening mi proplatí 500kč a očkování malé také 500kč. Takže jsem ráda, že i něco to málo, i když kamarádka je u 205 a té proplatili screening 1000kč a jejímu malému školu v přírodě 1500kč. Takže v těchto dnech přemýšlím, že o změně pojišťoven. Sice přítel chce i nadále zůstat u všeobecné, já také nemám ráda moc změny, ale co čekáme sourozence pro malou, tak přemýšlím, že ji nejspíš změním. Uvydím.
Jinak včera mě došla sms ohledně NT+ a výsledek negativní, tak jsme moc rádi za prcka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
6.5.14 08:20

@Petulka1234 aha. Takže automaticky to nedělají. Ten screening se ale děla jen ve třináctém týdnu, ze? Byla jsem ve 13 TT na kontrole. Doktor jen kontroloval moc a dělal utz a tam je vše v pořádku. Přišly výsledky krve a taky OK. Ten utz dělal doktor velmi dlouho a pečlive. Pak mi rekl, ze další kontrola v 16 TT. Budou brát krev, moc a další utz. Doktor ma velmi kvalitní utz a budu k němu docházet do 36 TT. Takže každý doktor to děla jinak dle vybaveni ordinace. Navíc genetiku mám vedle ordinace. Takze nebudu tak rozlitana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
6.5.14 08:21

Co dělají na screeningu? Utz a odběr krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.5.14 08:36

Jj dělají jen odběr krve a utz :-) já jedu dneska do ostravy a dokonce se mnou pujde můj přítel :-) původně jsem měla jet sama že mi pujčí auto ale zaspal tak jel do práce autem :-( ale vzal si kvůli mě půlden tak jde se mnou :hug: doufám že bude moct jít se mnou do ordinace… zatím nechtěl :-D řekla bych že se bojí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.5.14 14:47

Péťulka: tak já mám 205, zastavili mě loni na náměstí a přesvědčili mě o změně pojišťovny (měla jsem předtím MV).. tyhle pouliční odchyty nemám ráda, ale věděla jsem od kamarádky, že mají všelijaké výhody, tak jsem přešla. Bohužel zrovna utnuli příspěvek 1500kč na plavání pro děti (teď je jen 500kč) a pak příspěvek na cvičení.. ale nevadí.. fajn je těch 1000kč na těhulky.. nevyužiji to na Screening, ale na nějaké cvičení ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.5.14 14:48

Co vím, tak s všeobecnou má dost doktorů problém.. třeba nabírají nové pacienty kromě klienty VP.. stalo se mi to v Praze u zubařky i na ženském..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí