Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1529
9.5.14 14:11

U nás to bude docela zajimavé :-D kluk bude Tomáš :-) po tatínkovi :-)
a holka bude na můj názor nečeské jméno ale líbí se mi :-) bude Elizabeth :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:15

@ChZuzka my máme taky tomáše po tatínkovi, ale už mu je 14 :mrgreen:.teď si manžel přeje šimona a holka bude asi terezka. u toho šimona jsem váhala, protože má chudák 22.12.svátek, tak jsme ho změnili na filipa, ale už je to zase šimon. doufám, že už to tak zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 14:16

@micta já naštěstí taky nezvracela, jen občas ráno mi čištění zubů dělalo zle. Ale teda bolesti žaludku a nechutenství jsem měla hrozný :? ještě jsem v desátém týdnu ležela v nemocnici kvůli krvácení, ale teď už snad vše bude dobré a začnu si to pořádně užívat :) my byli na screeningu taky spolu, čekáme první a přítel z toho byl úplně hotovej, tak to bylo takový hezký :) my bychom moc chtěli holčičku :)
Nevzpomínáš si, kdy ti doktor řekl pohlaví? Právě přemýšlím, na jaké kontrole se na to zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 14:17

@micta: no elizabeth má svátek na alžbětu 19.11. a prcek se narodí mezi 16.-18.11. to mám termín podle crl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:23

@nikiD tuším že to bylo kolem 20 týdne. jenže já mám už děti velký, tudíž teď můžou být vymakanější přístroje a může to být poznat dřív.
holky s termínem vám taky napíšu perlu-holka se narodila na státní svátek-6.7.kluk je na státní svátek 28.10. a tenhle prďola vychází 17.11.tudíž na státní svátek. asi máme s manželem vzácný dar, plodit děti, které se rodí na státní svátek :mrgreen:
ale jelikož půjdu plánovaným císařem a na ten se chodí cca o týden dřív, tak porušíme tradici-škoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 14:28

@micta do 20.týdne mám plánované ještě dva ultrazvuky, tak se zkusím zeptat :)
U nás to zase vychází tak, že mimi jsme počali na přítelovi narozeniny a termín máme na jeho svátek, tak pokud to vyjde, dostane hezký dáreček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 14:31

My jsme počali o valentýském víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:32

@nikiD no ono se chodí kolem 20-22 tt na ten velký utz, tak tam by to mělo být už asi poznat ;) já se těším na pohyby, s holkou-ač jsem byla prvorodička, tak jsem je cítila už v 16 tt, což je za pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:36

@ChZuzka my 22.2. ;) ale byl to boj holky. manžel jezdí kamionem a v ty důležité dny, nikdy nebyl doma. takže nám se snad poprvé po víc jak roce povedlo, že jsme úplně přesně trefili ovulaci(to jsem si hlídala pořád, abych byla v obraze) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 14:39

@micta už tak brzo? :) jsem zvědavá na to, jaký to bude pocit, taky se těším :)
Já mám právě problémy s autoimunitou, tak teď trávím v nemocnicích hodně času, kontroly a odběry a pokaždé mi dělají ultrazvuk, tak už máme doma na lednici asi sedm fotek mrňouska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 14:45

@micta: no jestli jste vychytali ovulaci tak by to měl bý kluk ;-) já jsem měla mít ovulaci až kolem 20.2. a plodilo se 15-16.2. no kdo ví kdy byla :-D já mám každý měsíc jinak dlouhý cyklus :-D a u nás to je docela náhoda že se povedlo… dělala jsem si i ovu testy a byly bílé :-D tak vážně nevím kdy byla :-D ještě jsem mu říkala že se tenhle měsíc snažit nemusíme že asi nemám ovulaci :-( jinak můj přítel jézdit kamionem nemusí a máme sex velmi málo :-( od doby co jsme počali tak jsme spolu spali jen jednou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:58

@ChZuzka jejda,tak to by jsme nevydrželi ani jeden, mít tak málo sexu :oops: já naštěstí mám cyklus jak hodinky a ovulaci docela bolestivou, takže jsem o ní každý měsíc věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.5.14 15:15

Ahoj holky, jen přispívám k diskuzi ohledně pohlaví, byla jsem tenhle týden na ultrazvuku (14+2 dle cyklu, 13+6 dle ultrazvuku) a doktorka mi řekla, že to vidí na holčičku, což stanovila taky podle směru čehosi (někde píšou podle močové trubice, jinde podle něčeho jiného, vim já?). Teď jsem zvědavá, jak se trefila či netrefila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 15:16

@micta: já jsem si už zvykla :-( je ted hodně unavený :-( předěláváme barák a když není ve své práci kde pracuje 6 dní v týdnu tak pracuje na baráku a už to trvá rok :-( já se vůbec divím že se nám to povedlo ( jinak to plození bylo pro zábavu a nemyslela jsem si že z toho vznikne mimčo )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 15:17

@Alie tak to je super :) já jdu na kontrolu za 14 dní, to bych měla už být 16. týden, tak se zkusím zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí