Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
9.5.14 13:36
@nikiD píše:
@micta Zdravím :) tak v Praze screening určitě zdarma není. Byla jsem tento týden v Podolí a platila jsem 1500. Je pravda, že mi ale vše udělali vše v jeden den krev, ultrazvuk i konzultaci výsledků. Zjišťovala jsem si teď pojišťovny a třeba moje (VZP) mi z toho 500 proplatí.

tý jo, tak proč mě doktor lakoval? :think: mě už je to stejně jedno, radši jsem zaplatila, než se kodrcat do prahy(i když jí nemám daleko).já pojišťovnu zjišťuju teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 13:40

Mi sestřička říkala že vzp neproplácí :-( ale každý píše něco jiného :-( jednou čtu že platí potom zase že ne… já jsem platila 950 kč za to vyšetření :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 13:41

@micta já právě na gyndu chodím do Nového Města na Moravě (rodné město), kde je taková menší nemocnice - screening tam dělají taky a platí se 500 - ale moje gynekoložka mi říkala, že pokud je možnost jít do Prahy (kde žiji s partnerem), tak mám jít, že tu na to mají lepší techniku a tak. Ty pojišťovny omrkni, je škoda jim to nechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 13:42

@ChZuzka musíš si skočit na pobočku VZP - budou po tobě chtít potvrzení z nemocnice, že jsi to platila, těhotenský průkaz a průkazku pojištěnce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.5.14 13:48

@nikiD taky jsem se informovala a bylo mi řečeno, že toto vyšetření VZP nehradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 13:48
@nikiD píše:
@micta já právě na gyndu chodím do Nového Města na Moravě (rodné město), kde je taková menší nemocnice - screening tam dělají taky a platí se 500 - ale moje gynekoložka mi říkala, že pokud je možnost jít do Prahy (kde žiji s partnerem), tak mám jít, že tu na to mají lepší techniku a tak. Ty pojišťovny omrkni, je škoda jim to nechat :)

tak jsem koukala na mejla a už mi odepsali. mám pojišťovnu min. vnitra a proplatí mi 800 kč, což je super. koupím za vrácené peníze něco prckovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 13:55

@lachtanek11 neuhradí ti to celé, ale těch 500 z toho proplácí. Kde jsi byla na screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 13:57

@micta tak super! :) taky to mám v plánu, teď se bude každá koruna hodit, navíc když jsou ty malé věci tak hezké - už abych věděla, jestli to bude holčička nebo kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:00
@nikiD píše:
@micta tak super! :) taky to mám v plánu, teď se bude každá koruna hodit, navíc když jsou ty malé věci tak hezké - už abych věděla, jestli to bude holčička nebo kluk :)

no tak já to taky chci vědět, ale budu muset mlčet a kupovat neutrální barvy, manžel to vědět nechce ;) a nebo si to budu schovávat u našich :mrgreen:
kolikátý týden jsi? já jedu třináctý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 14:01

No já to až tak řešit nechci… chtěla bych změnit pojištovnu protože vzp skoro nic neproplácí :-( a jiné pojištovny toho nabízí daleko víc:-) jinak už máte vymyšlené jména pro mimčo? my jsme se domluvili včera večer :-) jinak my se dohadujeme už asi 2 roky o jménech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 14:05

Já jsem teď 13+2 podle menstruace, takže začátek čtrnáctého - ale doktorka mi právě na screeningu řekla, že to vypadá, že mimi je o týden starší, tak uvidíme, co mi řeknou později :) ale po dlouhé době jsem byla tento týden konečně schopná se s přítelem jít najíst ven a nebylo mi ze všechno na :poblion: :mrgreen: Nechce to vědět? To můj se pořád ptá, kdy už to budeme vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:05

@ChZuzka jo máme ;).holka je pořád stejná ale kluk se jmenuje asi po 3 nedělích už zase jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.5.14 14:08

Nějak se nám tu diskuse o našich listopaďátkách množí - tady jsou dvě a jedna v tématu Těhotenství. Nešlo by to nějak sjednotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 14:08

@ChZuzka My máme jména taky už dlouho a zatím zůstávají stejná :) teď už jen musíme doladit to, abychom měli všichni i stejná příjmení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 14:10

@nikiD tak mě bylo blbě jen párkrát a to ještě tak, že se to dalo vydýchat. nezvracela jsem ani jednou.my už čekáme třetí, takže to bere tak, že to je poslední těhotenství a úplně jinak si to „užívá“ než s těma staršíma a chce překvápko. dokonce byl se mnou na tom screeningu a jak čučel :mrgreen:
bude to mít na střídačku-u holky to nevěděl, co to bude. u kluka jsem mu to vykecala no a teď mi to zakázal mu to říct. já to ale vědět chci, jsem děsně zvědavá. jo-a víc bych chtěla kluka(a manžel taky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí