Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla dnes na ultrazvuku s celou rodinkou
Mimi bylo krásně vidět.. ručičky, nožičky.. prostě radost. Mám fotečku, ta tedy moc kvalitní není.. no ale jde to
Velikost 7,7cm, odpovídá 13+5 ![]()
Tak snad se mi nahraje fotečka.. bohužel je to nascanované z té nekvalitní vytisknuté od dr..
Já byla také dnes na utz, screeningu 12+6. Náhodou máš @Mishuge pěkný obrázek, já ho tak jasný nemám. Mně se mimi hrozně vrtělo. Screening byl opravdu NT a nic jsem nehradila. Našla jsem svou doktorku na internetu i v seznamu těch, co jsou oprávněni screening dělat. A ty triple testy mě za 3 týdny také čekají. I když některé hodnoty tam vyšly vyšší, tak po zadání do počítače se vypočetl normál. Tak doufám, že ta jedna vyšší hodnota nic znamenat nebude. Jinak to bylo príma koukat na vrtícího se prcka ![]()
@mishina krásná fotečka, já jdu v pondělí na kontrolu to bych měla být 14+1, tak už se moc těším až prďolu uvidím. ![]()
@mishina taky me čekají triple testy. Ve středu. To budu v 16 TT. Screening jsem prosvihla.
@Mishuge to máš krásnou fotečku
, to já neměla ve 14+2, kdy mám poslední foto, takhle krásně vidět…
Ahojky,
tak u nás nic nového
nějaké nevolnosti sem tam proběhnou, ale už to není tak hrozný
břicho mám jak před porodem a když si vezmu ještě svojí super bundu, tak čekám dvojčata
2. jdu na kontrolu a rovnou si nechám říct pohlaví
těším se jak malá holka ![]()
co vy? ![]()
@Mishuge krasna fotecka.
@lennys3 jsem na tom stejne. Taky sem tam nevolnost, ale nic hroznyho. Ja pohlavi vedet nechci, takze se musim tesit az na listopad.
@MoňulaB no byla jsem naposled u doktorky v 15. týdnu a říkala, že to vidí na holčičku
… Teď ve středu jdu znova, tak dám vědět ![]()