Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám dnes 14+5tt a mohu říci, že je opravdu krásně, souhlasím zcela s tebou i s tou energií, taky jsem teď taková veselejší a najedou mě strašně moc věcí baví doma vymýšlet, taky chodíme na zahradu, měla bych se šetřit, ale okopávám si i zahrádku a moc mě to baví.
A mohu říci, že vůbec se necítím těhotně, mým jediným momentálním příznakem je, že chodím v noci 3× na malou, jinak opravdu nic.
Tak jsem moc za to ráda ![]()
Děvčata přeji vám také krásně slunečné dny ![]()
Holky já chodím v noci sice zatím jen jednou.. a to spíš k ránu.. ale trápí mě pálení močáku.. měla jsem to hodně před prvním těhu a po porodu se mi to úplně zlepšilo.. teď mě to začalo zlobit zase v těhotenství:( Přitom piju a jsem v teple.. tak nechápu..
Já teda na malou taky chodím jen jednou, zatím. Druhý trimestr z těhu je nejkrásnější…ovšem na dny před porodem se moc netěším…
![]()
To vám závidím.. Já vstávám na záchod někdy i 5× za noc
skoro teď právě nespím, pořád se posteli převaluju a nemůžu se uvelebit.. snad si brzo zvyknu usínat i tak ![]()
@nikiD
Tak to jsme na tom asi tak nějak stejně, sice nevstávám 5×, ale 2-3× v noci
pravidelně
, už je to dalo by se říci mým nočním rituálem ![]()
Nejhorší je to, že pokaždé když se donutím vstát (protože vím, že s plným
měchýřem bych neusla, na to se znám)
, tak se bojím, že už neusnu, většinou usnu hned, ale většinou se potom jenom převaluji a k ránu, když bych taaaaak
strašně moc ráda spala, tak mám smůlu, protože vypravuji dceru do školy.
Ale čeho se opravdu nejvíce bojím, jak budu přežívat horké dny v panelovém domě.
S první dcerou jsme bydleli předtím ve starším domě po babičce a tam byla jedna
místnost, kde jsem se celé léto ukrývala hmmmmm, to byl chládek ![]()
Ale teď se nemám kde ukrýt, takže mám strach, že budu trpět.
Ale mám doma dva větráky a asi mokré prostěradlo, nevím ![]()
@Petulka1234 Tak to chápu, po ránu a přes den by mi spát taky šlo
jinak já se chystám na léto z Prahy na Vysočinu k rodině, myslím, že tady bych to taky moc dobře nedávala, už dneska jsem v tramvaji omdlévala a to ještě není žádné horko :-/ větráky jsou fajn a hlavně na noc větrat a přes den třeba nechat zatažené žaluzie, my se nedávno stěhovali z paneláku, kde jsme měli všechny okna na jih, takže se tam v létě přes den nedalo být..
Jo a s tím převalováním v posteli, to mám stejné, z leva, do prava, na břichu už můžu jen z části, ale i tak se už bojím a pak zase na zádech a znova do leva, no prostě jedna velká převalovačka a k ránu jako naschvál zabírám nejvíce, ale jak už jsem psala výše mám holt smůlu ![]()
A s tou vysočinou ti potaji závidím, také bych se někam vytratila přes léto do chládku
![]()
Holky, to panelákový bydlení teda nezávidím…to musí být hrůza… ![]()
Já zatím na břichu spát můžu a dokonce jsem se i na něm včera opalovala, ale i u prvního těhu mi to nedělalo celkem dlouho problém na břichu spát…
Zdravím všechny,
doufám holky, že se můžu připojit do vašeho rozjetého vlaku
termín mám 17.11.
a jediné, co jsem pochytila z vaší poslední diskuse chození v noci na záchod - ano, mohu se připojit, většinou tak 2× za noc, ale to protože to dokážu i zaspat ![]()
Ahoj holky, jsem vděčná za podobnou diskuzi, TP 10.11 2014, ted 16+3, porod snad někde v Brně
- první
@ollgga Ahojky, to je zvláštní, teď na tím tak přemýšlím…
Já mám TP 13.11 2014 a dnešením dnem jsem 14+6 tt…a já Břeclav jako při první dcerce.
![]()
@ollgga… přemýšlím nad tím, protože ty píšeš, že jsi 16+3 a máš TP dríve než já, nespletla jsi to nebo tak? ![]()
No já to nespletla, stanovil mi to gynekolog, poté potvrdili na screeningu ve 13 týdnu a taky google mi to takle spočítal…nemáš to blbě ty? ![]()
Ale vlastne je to jedno, stejně to málo kdy pasuje
vubec me to netrapi, cim driv tim lip ![]()