Poradna duly
Jana Čurdová
To: LLaduš. Tak to je hezké, že máme stejný termín. Já se budu o prázdninách stěhovat z Budějic blíže Písku, asi 20 km. Třeba se sejdem v porodnici
páč já s tou budějickou nechci mít nic do činění (osobní důvody), pokud se teda nerozhodnu rodit 200 km odtud, o čemž také uvažuji ![]()
@Mishuge Ahojky, tak já jsem přibrala při prvním těhotenství 16kg a naštěstí jsem to měla do dvou týdnů po porodu pryč, ale teď je to ňákých 8 let od posledního těhotenství, věk taky hraje roli si myslím a teď při druhém těhu mám již 5 kg nahoře a to jsem teprvánko v 18+0tt. Tak se trochu bojím a tajně přeji ať to dopadne jak při prvním ![]()
Také se pořád mažu, protože se bojím strií. Naštěstí po prvním žádné a to jsem se nemazala nic, asi jsem to moc neřešila, ale teď to více řeším a více se i hlídám, tak uvydím.
Jinak malá se už asi týden pravidelně hýbe, tak jsem moc ráda, že o ní každý den vím ![]()
@Mishuge a jak to máš ty s pohyby, už ti tvá lásečka o sobě dává také vědět? ![]()
Ahojky Peti. Ano, dává..ale porad nevíme, jestli ona nebo on:-) hlavně aby bylo zdravé.
Musíme 7.7. na ultrazvuk do Gennetu. To pribirani je zrádné.. já porad nic a najednou +3kg.. nožky me bolí jak maji asi najednou zátěž.. takže já čekám i tech 20kg jako při prvním.
2 tydny po porodu to šlo dolu? U me 5mesicu:-)
@Mishuge Taky mě už pobolívají nožky, zrovna teď jsem přijela ze zahrádky, trochu jsem okopávala a cítím jak mě to už zmohlo, dlouho už také nevydržím v podřepu a také se rychleji zadýchám, ale jinak je vše naštěstí v pořádku ![]()
Já jdu na kontrolu 26.6, tak už se nemohu dočkat až to mrně zase uvydím a pak týden na to k panu Klanicovi na velký ultrazvuk, tak se i tam těším. Dám pak vědět jak jsem dopadla.
Prostě se snažím býti v pohybu, ať přibírám tak jak jen tělo potřebuje pro sebe a pro malé a ten nadbytek se snažím spalovat.
Budu držet palce ať ti to v gennetu dobře dopadne ![]()
@lachtanek11 porodila jsem v 27. týdnu to jsem zjistila že je to kluk…po třech týdnech umřel v inkubátoru. ![]()
Barča: to je mi líto:( Jaký byl důvod předčasného porodu, jestli vůbec nějaký byl?
@Mishuge zánět plodových obalů, nejspíš…nikdo mi nedokázal odpovědět 100%, v noci mě bolelo břicho ráno jsem začala špinit, šla jsem na gynekologii, poslali mě na lůžkové, 3 týdny jsem si poležela a pak jsem porodila, napsala jsem o tom deníček jestli chceš vědět víc
Určitě… hlavně, že se povedlo znovu otěhotnět a je vše v pořádku. Držím palce aby už žádné komplikace nebyly.
@Mishuge děkuju, jsem sice na rizikovém ale nějaká větší péče a kontroly se nekonají, klasicky jednou za 3 týdny ![]()
@Barča 27 To je hrozná zkušenost
Je mi to moc líto
Hlavně přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko
A aby pravdu řekla, já se před jakýmkoliv vyšetření bojím, aby bylo vše ok. Ale to je nejspíš normální ![]()
Ahojky holky,
našla jsem vaši diskusi. Vidím, že už si tu nějakou dobu píšete, můžu se i přes to přidat k vám?
Čekám své první miminko a termín porodu mám 1.11. za dva dny jdu také do Gennetu a doufám, že bude mimi v pořádku. Dozvím se také už konečně pohlaví
tak jsem moc těším. Všem vám moc gratuluju k miminku a přeji krásne a hlavně bezproblémové těhotenství. ![]()
@babrun vítáme tě, jsem ráda, že mám konečně někoho termínově blízko ke mně, já mám termín 3. 11. a na velký ultrazvuk jdu ve čtvrtek, tak si alespoň budeme moct vyměnit zkušenosti ![]()