Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno děvčata ![]()
Mě teda zatím nebolí nic, jen co mě občas zabolí je takové to píchání v podbříšku, jinak nic co by mě strašilo.
Chci se zeptat mlezivo již máte některá? já ještě ne, jen mi přítel říká, že mám ty bradavky už jako dudle
![]()
Ahoj maminy
,mně občas bolí v podbřišku a někdy mě to i střílí do zad jako bych měla nastydlé ledviny, jinak je mi dobře
..Jsem 19tt a mam nahoře 5kg, mam chuť na všechno, hlavně ovoce, čokoládu a šopský salát
..Prsa mam tak nalitý, že z mých B už mam C
…Hezký den ![]()
Tak mě prsa také také pěkně vyrostla, z béčkových podprsenek mám teď C, ale už i z těch mi začínají vylézat dvorce, takže budu muset koupit větší a nebo nějaké pružné, které budou stíhat ten růst ![]()
Mlezivo ani nic podobného mi ještě neteče a co se týká bolestí, tak celkem dost mne bolí křížová kost, někdy mi to až střílí do pravé nohy ta bolest. Plus mi tvrdne často břicho, na to mám hořčík a dodržovat klidový režim..
Ahoj holky,
mužu se k vám přidat sice vás už nejakou dobu sleduju ale ještě jsem se neodvážila ![]()
TP mam 21.11.2014 a budu rodit v Břeclavy. bydlím v male vesnici kousek od Brniska, jsem vdana mam skoro dvouletou holčičku a je mi 26 ![]()
@mojemaličkost píše:
Ahoj holky,
mužu se k vám přidat sice vás už nejakou dobu sleduju ale ještě jsem se neodvážila
TP mam 21.11.2014 a budu rodit v Břeclavy. bydlím v male vesnici kousek od Brniska, jsem vdana mam skoro dvouletou holčičku a je mi 26
Ahojky ![]()
Jasně, že můžeš k nám, každý nový je vítaný
![]()
Já mám termín 13.11.2014 a budu rodit také v Břeclavi. Já byldím mezi Brnem a Břeclaví. Mám již také holčičku, ale tento rok již 7-mi letou slečnu
![]()
Je velká možnost, že se tam setkáme, dle toho jak nám to termínově výjde ![]()
@Petulka1234 tak to by byl mazec
ale počítam s přenášením u male jsem taky přenášela 8 dní ale stihla jsem to tak tak v Břeclavi vyvolávaji 7 den po termínu tak mě nechaly ještě jeden den ![]()
@Petulka1234 tak to už máš velkou slečnu ta už se je samostatná a bude ti pomáhat ![]()
Ahojky, tak my čekáme kluka!!
vše je ok, prcek má 14cm a 245gramů ![]()
Já už jsem rodila v Břeclavi před 7-mi lety, ale vím, že jsem tam byla hodně spokojená. Sice jsem byla na vyvolávání a až po dvou zavedených tabletách třetí den jsem rodila, takže doufám, že tento porod proběhne rychlejic a bez vyvolávání, protože ať se těším sebevíc na listopad, tak vím, že o to víc budu mít strach z porodu, ale věřím, že to proběhne rychle ![]()
Sice je ještě brzy, ale pomalu si chystám pro miminko věcičky, peru věci po malé, které nosila jako malá atd.
Přítel se mi sice směje, že co blázním, že je ještě brzy a že jsem jako ten králíček, který když ví, že bude mít mladé, tak si trhá chloupky a staví hnízdečko
![]()
@mojemaličkost píše:
@Petulka1234 tak to by byl mazecale počítam s přenášením u male jsem taky přenášela 8 dní ale stihla jsem to tak tak v Břeclavi vyvolávaji 7 den po termínu tak mě nechaly ještě jeden den
To by teda byl mazec
a ještě třeba větší, kdyby zrovna nám to termínově vyšlo a zjistili bychom, že jsme i spolu na pokoji
![]()
Já jsem také přenášela o 8 dní dyl, než byl termín.
Takže jsem zvědavá letos ![]()
@lennys3 píše:
Ahojky, tak my čekáme kluka!!vše je ok, prcek má 14cm a 245gramů
Velká gratulace! ![]()
@Elinka87 Ahojky
,já mam termín také 20.11.
,ale jsem z Jičína..Je tu někdo z Jičína holky
???