Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.14 13:19

@Petulka1234 na mateřský :mrgreen: ditě ještě prdí do peřin tak si mužu dat kafičko :mrgreen: a co ty asi v praci že? nebo marodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 13:26

@mojemaličkost já jsem od 3. měsíce na neschopence z důvodu rizikového pracoviště. Ale naštěstí je pořád co dělat, musím si pořád něco vymýšlet, jinak bych se nudou uhryzala do krve :mrgreen: Takže se pořád něčím úkoluji ať je honem už listopad :pankac:
Kafíčko jo?, hmmmmm asi si taky uvařím moje oblíbené caro, jdu naňho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 13:29

@mojemaličkost a první dítko jsi rodila také v Břeclavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 13:30

@Petulka1234 jen bež :palec: ja byla s malou taky na nemocenske a ke koncu už jsem se tou nudou male ukousala a strasne se tešila na porod páč se to vleklo jak šnek :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 13:31
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost a první dítko jsi rodila také v Břeclavi?

jj nechaly me do 8 cm se otevřit pak řekly že porod nepostupuje a šla jsem pod kudlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 13:34

@mojemaličkost teď se fakt zabavuji jak se to dá, protože jak se znám bych začla šílet a vymýšlet krávoviny a nebylo by se mnou k vydržení, takže fakt mě pomáhá se úkolovat a je to v pohodě :)
A ke konci mě už to bude v celku jedno, stejně vím, že tam budu ráda, že udělám pár kroků a spíš to asi i ten konce více prospím, no uvydím.
Spíše se snažím býti akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 13:36
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost teď se fakt zabavuji jak se to dá, protože jak se znám bych začla šílet a vymýšlet krávoviny a nebylo by se mnou k vydržení, takže fakt mě pomáhá se úkolovat a je to v pohodě :)
A ke konci mě už to bude v celku jedno, stejně vím, že tam budu ráda, že udělám pár kroků a spíš to asi i ten konce více prospím, no uvydím.
Spíše se snažím býti akční.

jasne budeš odpočívat čist si a těšit se :kytka: ja jsem taky chtěla byt akčni o víkendu jsem vyrazila na brusle a málem mě všichni ukamenovaly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 13:38

@mojemaličkost ty brďo 8o :? to fakt naštve a můžu vědě, co se stalo, že jsi musela po kudlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 13:41

Tak brusle mě napadli jen jednou, ale hned jsem to zavrhla, ale snažím se chodit hodně na procházky třeba i na 3 hodiny denně a nebo chodím na zahradu okopávat, prostě tak no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 14:23
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost ty brďo 8o :? to fakt naštve a můžu vědě, co se stalo, že jsi musela po kudlu?

prej se tam malé šprajcla hlavička a už ne postupovala :nevim: ale druhej porod bych chtěla normálně pokud to tělo a doktoři dovolí :palec:
Nic malá je hore tak vyrazime do ulic večer sem kouknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 14:45

@mojemaličkost jasné, užijte si procházku holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.6.14 14:47

Jediné co si opravdu přeji je zdravý porod a zdravé miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 19:14
@Petulka1234 píše:
Jediné co si opravdu přeji je zdravý porod a zdravé miminko…
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.6.14 23:09

Ahoj holky :mavam: nakupujete už výbavičku? Chtěli jsme začít od příštího týdne předělávat pokojíček a nakupovat, tak jestli nebudu jak blázen, nebo abych něco „nezakřikla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 07:27

@Barča 27 ahojky ja jsem u první nakupovala jak jsem věděla pohlaví takze od toho 20 tt a nic nezakřikneš jen do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí