Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 na mateřský
ditě ještě prdí do peřin tak si mužu dat kafičko
a co ty asi v praci že? nebo marodíš?
@mojemaličkost já jsem od 3. měsíce na neschopence z důvodu rizikového pracoviště. Ale naštěstí je pořád co dělat, musím si pořád něco vymýšlet, jinak bych se nudou uhryzala do krve
Takže se pořád něčím úkoluji ať je honem už listopad ![]()
Kafíčko jo?, hmmmmm asi si taky uvařím moje oblíbené caro, jdu naňho. ![]()
@Petulka1234 jen bež
ja byla s malou taky na nemocenske a ke koncu už jsem se tou nudou male ukousala a strasne se tešila na porod páč se to vleklo jak šnek
![]()
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost a první dítko jsi rodila také v Břeclavi?
jj nechaly me do 8 cm se otevřit pak řekly že porod nepostupuje a šla jsem pod kudlu ![]()
@mojemaličkost teď se fakt zabavuji jak se to dá, protože jak se znám bych začla šílet a vymýšlet krávoviny a nebylo by se mnou k vydržení, takže fakt mě pomáhá se úkolovat a je to v pohodě ![]()
A ke konci mě už to bude v celku jedno, stejně vím, že tam budu ráda, že udělám pár kroků a spíš to asi i ten konce více prospím, no uvydím.
Spíše se snažím býti akční.
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost teď se fakt zabavuji jak se to dá, protože jak se znám bych začla šílet a vymýšlet krávoviny a nebylo by se mnou k vydržení, takže fakt mě pomáhá se úkolovat a je to v pohodě
A ke konci mě už to bude v celku jedno, stejně vím, že tam budu ráda, že udělám pár kroků a spíš to asi i ten konce více prospím, no uvydím.
Spíše se snažím býti akční.
jasne budeš odpočívat čist si a těšit se
ja jsem taky chtěla byt akčni o víkendu jsem vyrazila na brusle a málem mě všichni ukamenovaly ![]()
@mojemaličkost ty brďo
to fakt naštve a můžu vědě, co se stalo, že jsi musela po kudlu?
Tak brusle mě napadli jen jednou, ale hned jsem to zavrhla, ale snažím se chodit hodně na procházky třeba i na 3 hodiny denně a nebo chodím na zahradu okopávat, prostě tak no… ![]()
@Petulka1234 píše:
@mojemaličkost ty brďo![]()
to fakt naštve a můžu vědě, co se stalo, že jsi musela po kudlu?
prej se tam malé šprajcla hlavička a už ne postupovala
ale druhej porod bych chtěla normálně pokud to tělo a doktoři dovolí ![]()
Nic malá je hore tak vyrazime do ulic večer sem kouknu ![]()
Jediné co si opravdu přeji je zdravý porod a zdravé miminko…
@Petulka1234 píše:
Jediné co si opravdu přeji je zdravý porod a zdravé miminko…
Ahoj holky
nakupujete už výbavičku? Chtěli jsme začít od příštího týdne předělávat pokojíček a nakupovat, tak jestli nebudu jak blázen, nebo abych něco „nezakřikla“
@Barča 27 ahojky ja jsem u první nakupovala jak jsem věděla pohlaví takze od toho 20 tt a nic nezakřikneš jen do toho ![]()