Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
doporučuji až budete mít čas https://www.youtube.com/watch?…
@Barča 27
ahojky, děkuji za doporočení, zhlédla jsme 2 díly a pár rad se mi určitě bude hodit
![]()
Jé tak to jsem se ale do toho zamotala
, tak mishuge vše nejlepší ![]()
@Lenka 5dětí a jak ti je dnes vůbec, já jsem dnes 20+4 a ty? a co budeš dnes dělat?
@Petulka1234 píše:
@Lenka 5dětí a jak ti je dnes vůbec, já jsem dnes 20+4 a ty? a co budeš dnes dělat?
docela fajn, malý ještě spí, což jsem ráda, je nastydlý a kašle, tak snad se z toho nevykulí něco jiného a nerada bych to od něj chytla
Jo jdu se k paní podívat na těhu rifle, tak uvidíme, jestli mi budou. Ale nic na mrně nemá tak mě zklamala ![]()
@Lenka 5dětí malá mě taky ještě spinká. Má prázdniny, tak jsme šli včera spát hodně pozdě, tak teď tam pěkně odfukuje ![]()
Já právě taky řeším, kde si sehnat nějaké kalhoty, ale zatím je ještě neřeším, protože je léto a spíš to bříško řeším sukní a šatama.
Včera jsme si pořídila kooneeeečněěěě jedny šaty, se kterýma jsem spokojená huráááááááá. ![]()
Já už pro mrně mám skoro všecko, naštěstí mám hodné kamarádky a sestru
, které mi všechny pomohli a moc jsem jim za to vděčná.
Teď když čekám druhé děťátko, tak jsem taková střízlivější a nepotřebuji mít zcela všechno nové a nejlepší.
@Petulka1234 píše:
@Lenka 5dětí malá mě taky ještě spinká. Má prázdniny, tak jsme šli včera spát hodně pozdě, tak teď tam pěkně odfukuje
Já právě taky řeším, kde si sehnat nějaké kalhoty, ale zatím je ještě neřeším, protože je léto a spíš to bříško řeším sukní a šatama.
Včera jsme si pořídila kooneeeečněěěě jedny šaty, se kterýma jsem spokojená huráááááááá.
Já už pro mrně mám skoro všecko, naštěstí mám hodné kamarádky a sestru, které mi všechny pomohli a moc jsem jim za to vděčná.
Teď když čekám druhé děťátko, tak jsem taková střízlivější a nepotřebuji mít zcela všechno nové a nejlepší.
tak já mám pplný kulový, protože jsem dala všechno pryč, protože jsem s šestým už nepočítala
![]()
@Lenka 5dětí píše:
tak já mám pplný kulový, protože jsem dala všechno pryč, protože jsem s šestým už nepočítala![]()
![]()
[/citace
Také jsem po klucích vše prodala a nemám nic:)Ale zas je to dobře:)KOnečně kupujem na holčičku
@Lenka 5dětí…prý plný kulový, ted jsme rozesmála ![]()
no jo no…chci se tě zeptat, jestli je to pravda, že po druhým, třetím atd se těch kil navíc daleko hůře zhazuje po porodu? a co strie, měla jsi je hned a nebo až po kolikátým dítku?
Přeci první jsem rodila v 28 letech a teď to druhý budu rodit v 35 letech a je tam ten časový rozdíl už znatelný, tak si říkám jestli budu mít to štěstí a obejdu si i tentokrát bez strií a shodím to rychle jako při prvním a nebo už to nebude taková sláva vzhledem k mému věku.
![]()
… si říkám při prvním jsem si břicho nemazala, prostě jsem to neřešila a waw zcela bez strií a teď si břicho pravidelně mažu a jako zákon schválnosti mi třeba vzniknou…já vím, já vím, daleko důležitější je zdraví dítěte, než nějaké strie, ale já to prostě řeším ![]()
@Petulka1234 píše: @Lenka 5dětí…prý plný kulový, ted jsme rozesmála
no jo no…chci se tě zeptat, jestli je to pravda, že po druhým, třetím atd se těch kil navíc daleko hůře zhazuje po porodu? a co strie, měla jsi je hned a nebo až po kolikátým dítku?
Přeci první jsem rodila v 28 letech a teď to druhý budu rodit v 35 letech a je tam ten časový rozdíl už znatelný, tak si říkám jestli budu mít to štěstí a obejdu si i tentokrát bez strií a shodím to rychle jako při prvním a nebo už to nebude taková sláva vzhledem k mému věku.![]()
hele já to takhle nesledovala. Já měla břicho odjakživa už jako mladá holka, ale silná nejsem. Jen po ránu jsem měla plochý břicho a to jsem si tu chvilku užívala, dokud jsem si nekousla do rohlíku a nafoukla jsem se jako balon. Mám te´d ochablý svalstvo na břichu, po tolika porodech se není co divit a já se svojí vůlí cvičit se nemůžu divit
strie nějaký taky jsou, ale to já neřeším. manžel mš má rád takovou jaká jsem, to ale nznamená, že bych se nechtěla vylepšovat. Teď např. minulý týden jsem si udělala radost a byla jsem u kadeřnice
![]()
Holky, taky vás po porodu druhého dítěte bolelo hrozně břicho při kojení? nebo to zase čeká mě? Já bez ataralginu nefungovala. je to jak se zavinuje děloha, ale prvorodičky se bát nemusí, je to od druhého výš ![]()