Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ráno děvčata ![]()
Tak dneska máme opět krásný slunečný den a tímto vás s mimnkem zdravím.
Dnes jsme již 23+0tt a uvědomuji si, že se nám ten krásný den rychle blíží.
Už se nemohu dočkat porodu a až uvidím mé miminko
![]()
V pondělí mě čeká další kontrola, tak se také těším, jinak je s námi vše v pořádku až na to spaní. V tom teple je to takové horší a s tím převalováním ještě horší
![]()
Z jednoho boku na druhý bok a za z jednoho boku na druhý bok, sem tam přidám i polohu na zádech, ale tam dlouho nevydržím, protože začnu cítím, jak děložka s mimískem mi začíná vše dole stlačovat.
Ale jinak si to těhulkování užívám plnými doušky, hladím si bříško, povídám si s miminkem, přítel si občas šáhne na bříško, když je rošťanda zrovna vzhůru ![]()
A co vy děvčata, jakpak se daří vám?
Přeji vám nádherný den ![]()
Ahoj ![]()
My jsme dnes 23+2. Na kontrolu jsem musela vcera, protoze mi porad tvrdne brisko a mela jsem strach o cipek.. ale nastesti vse v poradku ![]()
Jinak s tim spanim to mam stejne, z boku na bok, nikde dlouho nevydrzim, kdyz si lehnu na bok, tak me mi kazdou chvili mrnous nekde vybouli
ale nastesti jsme se nedavno nastehovali do bytu, kde nam do loznice nesviti, tak se to da vydrzet lip ![]()
U nas si mimi vic hladi a povida pritel, vcera dokonce spal celou noc hlavou u meho briska, je to hrozne mile ![]()
Ahoj holky, já jsem 23+3 a mám asi podobné „obtíže“ co vy…spaní, únava v tom horku…ale hlavně, že není hůř!
Mám pořád strašně malé břicho, nikdo mi nehádá, že bych měla 11.11. rodit ![]()
Ahojky
já 23+2 a jsem na tom úplně stejně jako vy. V noci se budím, ráno pak nemůžu vstát a do práce pak přijíždím na poslední chvilku
Na kontrolu jdeme v pondělí, tak snad nám beruška pěkně porostla ![]()
Ahoj
my jsme 23+2, spaní to je naprosto stejné jak u vás, připadám si ráno pak nevyspalá a dost mě rozčiluje přítelovo chrápání
. Jak jsem se stresovala že mě Adélka nekope tak poslední týden kope jak za medaili, někdy mi dá takovou ránu do močáku, že jsem ráda když si neučůrnu
…Nahlásila jsem se do rizikové poradny, jelikož na ní mám nárok a doufám že tam má doktor větší čas na maminky, ten můj byl sice milý ale s plnou čekárnou maminek a dalších pacientek tomu povídání ani vyšetřování moc nedal. Tohle je jen pro maminky tak doufám že se taky konečně něco dozvím. Jinak ta riziková poradna je podmíněná testem na cukry takže hádejte kam jdu v úterý ráno
, já takový bojovník proti tomu vyšetření, no když musíš tak musíš
. Chodíte na nějaké cvičení pro těhule??
Ahoj holky, po týdnu co jsem byla na chatičce se hlásím.. trošku jsem se bála po tom týdnu stoupnout doma na váhu, ale není to taková hrůza.. cca 0,5kg nahoře, takže celkově pořád kolem 5kg.. už to ale na sobě hodně cítím. Malá hezky kope, spí se mi pořád docela dobře.. ale v tomhle horku a biozátěži jsem úplně vyřízená.
Jak jste na tom vy?
Četla jsem tu něco o testu na cukrovku.. mně se doktor na nic neptal ani v první těhu ani teď.. a jdu na ni za týden v pátek.
Jinak bych ráda chodila na Aquatěhobik, ale v létě zatím není moc čas..
@Mishuge ahoj
ja teda ty horka taky moc nedavam, tento tyden jsem byla na kontrole a jizda tramvaji me dorazila.. jinak testy na tehotenskou cukrovku se delaji mezi 24.-28.tt (aspon tak mi to rekla doktorka) a jsem objednana na 6.8. coz budu 26+0. Beru si radsi pritele, protoze to pry neni nic moc a ja, kdyz se nebudu moct od rana najist, tak vim, ze mi byva od zaludku spatne..
Moc vás zdravím děvčata ![]()
Tak se hlásím z dnešní kontroly, dneškem jsme již 23+3tt (to letí)
a všechno je s námi v pořádku, až na to, že mi paní doktorka řekla, že mimi se mi otočilo a teď je hlavičkou nahoře, tak jsem se lekla, ale paní doktorka mě utěšovala, že je to normální, že má mimi tam ještě dost místa a ještě se určitě vrátí zpátky hlavičkou dolů…co myslíte děvčata?
Mám strach, chci rodit přirozeně stejně jako první.
V kterém týdnu těhotenství přibližně mimi už zůstává polohou až do porodu?
Díky za každou odpověď a ať se vám ostatním krásně těhulkuje ![]()
Jinak se cítím dobře, až na ty horka a spaní. Včera jsem v posteli už doslova zuřila, když jsem se tím horkem převalovala z boku na bok minimálně 2 hodiny a pak už únavou zaspala
, ale vypadá to, že dnes už to bude lepší ![]()
Ahojky, tak js přežili ty horka co? Ale bylo to šílený. Už máte vybrané kočárky? Já pořád hledám ale favorita už mám danny sport buterffly. Ale pořád nevím jaký jste si vybraly vy? A co monitor dechu? Já js vybrala monitor i s chuvickou angelcare chuvicky s monitorem v jednom.
@LLaduš píše:
Ahojky, tak js přežili ty horka co? Ale bylo to šílený. Už máte vybrané kočárky? Já pořád hledám ale favorita už mám danny sport buterffly. Ale pořád nevím jaký jste si vybraly vy? A co monitor dechu? Já js vybrala monitor i s chuvickou angelcare chuvicky s monitorem v jednom.
Já mám kočárky dva a oba doma:)Dšti mám blízko u sebe takže máme sourozenecký a ted jsem ještě dokupovala hlubokej a sporták samostatnej a vybrala jsem moon S3:)Monitor dechu dávat nebudu měla jsem u druhého, měl problémy s dýcháním a u třetího, kde bylo vše v pořádku jsem ho vyndala, akorát mě rozčilovalo to blikání a kolikrát v noci člověk zapomene a pak to řve. Za mě pokud je miminko ok je to zbytečnost:)
Ahojky
, včera proběhla kontrola a vše ok. Malá váží cca 555g a měří 20-23 cm…a příští týden jdu na cukrovku
Snad to dám.
Na kočárek jsem se byla dívat včera, vyhlídl ho můj a zdá se super…http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-4/iunama-impulse-35692/ Líbí se mi PISTAZIE a na živo vydadá ještě líp než na netu. Jen nevím, zda jít do světlé, co říkáte?
Já mám kočárek doma ve sklepě už pěkně dlouho. Sehnali jsme chicco s3 a jsem spokojená.
Chůvičku jsem neměla při prvním dítěti a teď taky nebudu dávat. Jak já se znám, tak chůvičkou budu já
![]()