Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
29.7.14 12:09

Takže taky jsem z toho vykolejená, že ráno vůbec nic, no to budou muka, už to vydím teď :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.7.14 12:11

@Irisek83 ale tak mě napadá, zkus se teda ještě zeptat na tu vodu, to by mě taky fakt zajímalo, jestli je to tak přísné. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.7.14 12:34

@Petulka1234 Jj, zjistím. Prý se bere i moč a i obyč. voda by prý mohla nějak ovlivnit výsledek. Uvidíme. S sebou si ji vezmu a vypiji když tak pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.7.14 13:02

Ahoj :mavam: nebolí některou z vás kyčle? Budí mě to v noci ze spaní a nevim co s tím, jestli mě to přejde nebo jestli se tomu dá nějak pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.7.14 15:01

@Barča 27 ahojky, ji, kyčle mě bolí a fest.. Ještě navíc koleno, no pripadam si jako zralá na důchod a ne porod.. :lol:
Momentálně mě ale víc trápí strach z neštovic. Onemocněla jimi kamarádka naší malé, viděla se s ní 2 dny před výsevem pupinku.. Já jsem je s největší pravděpodobnost i v dětství neprodelala, tak se desim… ČTÚ tu různé věci, někdo píše neohrozí, někdo že jo…prosté musím čekat a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.7.14 15:16

@Barča 27 Jj, záda, kyčle… mazec. Jako důchodce :think:

lachtanek11 To bude ok, uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.7.14 15:25

@Irisek83 No kéž by, díky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.7.14 16:02

@Petulka1234 přesně něco podobného mi taky říkali, ale já jsem zvyklá pít i v noci, naopak jsem pila ještě v autě před těma testama a stejně mám tu první hodnotu 3,5. Jinak doporučuju si vzít s sebou půlku citronu, někde jsem to četla, tak jsem ho taky měla a sestřička mi ho dovolila do toho sajrajtu vymačkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.7.14 18:41

Tak mě děvčata kyčle nebolí. Jen mě bolí kostrč a procházky, které mívám 3 hodinové plus mínus, musím omezit na míň. Hrozně mě teď začali bolet nohy, co 15 minut přestávka, kde si musím posedět a pak zase můžu jít.
Dokonce když doma déle vařím, tak si i při loupání česneku sednu, když vím, že toho musím naloupat více.
Přesně jak říkáte vy, začínám už chápat důchodce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.7.14 18:46

Jsem opravdu ráda, že rodím v listopadu, to aspoň bude chladnějic. To musím hrozná muka pro ty co rodí tento měsíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.7.14 18:49

Dnes mi psala kamarádka, že porodila včera svého kloučka a už se prý nemohla dočkat kvůli těm vedrům, až porodí (nedivím se) :?
Trošku mě postrašila svým vlastním porodem, ale jinak je malý zdraví a všichni jsou spokojeni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.7.14 21:25

@Petulka1234 no taky to neni moc výhra rodit v listopadu protože minimálně do září je na umření a to už sebou taháš pořádnej náklad :lol: ale je fakt že mít termín teď je po mě, už tak jsem po sebemenším pohybu zpocená jak myš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.14 21:51

Ahojky

Ahojky. Já jsem Anet z Děčína a mám termín porodu 1-3.11 :)A čekáme naší vysněnou holčičku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.14 21:54

Mě nebolí vůbec nic ani neotékám. Hodně piju a 2× v týdnu cvičím těhotesnkou pilates podle videa na youtube a cítím se skvěle :)Nedělám to ani proto abych hodně nepřibrala to fakt ne, ale právě proto aby mě nic nebolelo :)a hlavně miminko má více kyslíku :)…Tak doporučuji!!Malinko pohybu kromě chůze :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.7.14 21:55

Tak to mám za sebou ten test na cukrovku. Ráno jsem normálně pila magnesii a před odběrem také. Po odebrání první krve už se nic nesmí, pít, kouřit, jíst ani žvýkat. Po prozkoumání krve nám přinesla sestra tu sladkou srágoru. Prvních pár loků to jde, ale pak už to bylo horší. Je toho asi 2,5 dc a měli jsme na to 15 min. Pak následují 2 odběry vždy po hodině. Výsledky budou posílat mé doktorce, takže nevím zda mi to vyšlo OK. Měla jsem největší strach z toho že budu mít hlad a bude mi z toho zle. Ale dalo se to, protože ten sladký hnus celkem i zasytil a hlad jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí