Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
14.8.14 11:46

Děvčata, tak jsme zase o kus dál, co :) jen tak dál, teď jsem byla nakouknout na srpnovky a už se to tam parádně rozroďuje, už se těším, až si tady taky budeme psát, která který den porodila a jak atd.
Jinak jsme dnes 26+6tt, čekám holčičku a na těhotenskou cukrovku jdu v pondělí, tak se netěším. Netěším na test, ale těším se až mě pan hodný doktor ukáže zase malou na monitoru a řekne mi kolik váží a měří…
Tak zatím děvčátka, ať se vám všem daří, tak jak si moc přejete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
14.8.14 12:00

Děvčátka a jakpak se vůbec daří vám, je vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.14 12:08

@Petulka1234

Ten zátěžový test je úplně v pohodě, vem si s sebou hořký čaj a zvládneš to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 12:37

@Badblond ovoce na cukrovku právě moc nemůžu spíš zeleninu a aby to nebylo málo tak mám i normálně alergii skoro na veškeré ovoce, takže mužů jen banány a ty js na cukrovku pomalu nejhorší. Jinak ze zeleniny mám alergii na rajčata, ale letos se zatím držím. Tak snad to půjde dal bez pupinku a kopřivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.14 12:48

@LLaduš

To tě lituju, já sním každý den dva banány, no mají nejvíc cukru, to vím. Ale tak to uteče a pak si dáš třeba hned po porodu velkou milku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.8.14 12:57

@Herculka tak to jsou skvělé výsledky! :-) mně právě posledních pár dní zase strašně tvrdne břicho a mám tam takový divný tlaky.. tak přemýšlím, jesli si pro jistotu na kontrolu nezajdu dřív :-( jinak čekáme chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.8.14 12:59
@LLaduš píše:
Ahoj, Cipek mám v pohodě 5 cm. Chodím ještě do prace, ale už začínám přemýšlet že to zapichnu. Prace čím dal víc. :-( jinak mám bohužel cukrovku, tak je to pro me celkem peklo. Mám pořád hlad, jíst mužů po 3 hodinách a male porce. Hlavně nemůžu sladký a to je to nejhorší. Naštěstí mě ale nic jiného není, tak to musím vydržet.

Ahojky, a kolik ti na OGTT naměřili? Já mám taky zvýšený, po druhém odběru 8,3. Moje gynd. mě dala kontakt, kam se objednat, ale nikdo mi to tam nebere, takže nevím, co můžu a co ne…zatím to neřeším, ještě dietu nemám. Myslíš, že můžu malé uškodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
14.8.14 13:02

Já také mívám tak 2× denně tvrdnutí bříška, tak na 10 sekund, ale hořčíku se zatím snažím vyhýbat jak se dá. Včera se mi stalo poprvé, že jsem postavila a začalo mě jakoby něco píchat, bolet na čípku, nebo někde tam, nevím, každopádně jsem se lekla a musela si na chvíli lehnout a pomohlo to.
Nevím co to bylo, možná malá si nějak tam dole lehla.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
14.8.14 13:04

Jo děvčata a dobrá rada od kamarádky!!!
když vám začne tvrdnout bříško, tak NEHLADIT SI HO, VŮBEC NA NĚHO NEŠAHAT!!!
Kamarádka proležela těhotenství v nemocnici a tam jim to sestřičky a doktorky důrazně říkali, že když jim začne tvrdnout bříško, tak na něho NEŠAHAT
Důvod: bříško se zklidní…šahaním, hlazením si na ně, podporuje bříško více k tvrdnutí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
14.8.14 13:05

Od té doby, co mě to řekla, tak mě to hodně pomohlo…vždy se to bříško rychle zklidní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 13:11

@Irisek83 sama nevím. Mě rekla že js nové hodnoty, které js teda našla az teď na netu po 14 dnech. Já měla 3 odběry nalacno, po hodině a po 2. Někdo má jen 2 odběry. Pošlu fotku. Jinak já měla nalacno 4,83 po hodině 9,66 a po 2 8,87 a ta posl. Hodnota je u me větší a proto mě poslala do diabet. Poradny. Tak mi řekli tu diétu a v úterý js byla na odběru, který byl hodinu pp jídle a z toho de pak uvidí co dál. Výsledky budu mít až v pondělí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 13:19

Cukrovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.8.14 13:36

@Badblond mam termin 3.11. a cekame kluka :) krom casteho curani, za noc tak 4×-5× :) a bolesti kycli me netrapi nic :) jeste ze uz ustali ty vedra to bylo sileny s tim pupkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.8.14 13:58
[citajá ] @LLaduš píše:
@Irisek83 sama nevím. Mě rekla že js čem é hodnoty, které js teda našla az teď na netu po 14 dnech. Já měla 3 odběry nalacno, po hodině a po 2. Někdo má jen 2 odběry. Pošlu fotku. Jinak já měla nalacno 4,83 po hodině 9,66 a po 2 8,87 a ta posl. Hodnota je u me větší a proto mě poslala do diabet. Poradny. Tak mi řekli tu diétu a v úterý js byla na odběru, který byl hodinu pp jídle a z toho de pak uvidí co dál. Výsledky budu mít až v pondělí :(

Jj, ja byla taky na třech odběrech. Blbě jsem to napsala. Po třetím odběru mam 8.3. Takže dieta jasná. A v cem spočívá? Vypustit úplně sladké i ovoce? Takže žádné jogurty? Mě trefí, já mam pořád chuť na sladké…A řekli ti, co to může znamenat pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.8.14 14:01

Jejda, komunikace se mi nějak spojila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie