Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj z kil si nic nedělejte já mám nahoře už 25 a není ještě konec, doktor mi řekl jen že držím vodu
![]()
Ahoj holky, z kil si vazne nic nedelejte hlavne at je mimco zdrave
ja do 28tt pribrala 11 kg a ted jsem 31 tt, kilo jsem zhubla protoze mi nechutna jist
jinak v patek jsme byli s prckem na kontrole tak mame 1496 gramu
doktor mi na to rekl ze at pocitam s tim ze prdolka bude malinkej az se narodi a bude mit cca 2700gramu…tak jsem zvedava jestli nas prekvapi a bude to nakonec poradnej chlapak
koukala jsem taky na stranku promrnousky.cz,vecicky nadherny, uz jdu objednavat ![]()
@Barča 27 píše:
Ahoj z kil si nic nedělejte já mám nahoře už 25 a není ještě konec, doktor mi řekl jen že držím vodu![]()
Páni konečně někdo kdo nabral víc než já a to jsem si myslela že to není možný. Já měla ve 28tt nahoře 17kg
Tak se také hlasím k listopadovému termínu:) Mám termín 16.11.2014.
Ahojvsem, takmy jsme ted 27 tt a od vcerejska lezime v nemocnici se zkracenym cipkem ![]()
Ahoj, tak já byla po 5 týdnech na kontrole dnes a pro změnu jsem se dověděla, že malá je moc malá…v 31. týdnu vážíme 1402g, ale prej máme krátký nožičky. Nakonec ale doktorka řekla, že to je tím, že jsme oba malí, tak snad v tom nebude nic jiného ![]()
@Alie píše:
Ahoj, tak já byla po 5 týdnech na kontrole dnes a pro změnu jsem se dověděla, že malá je moc malá…v 31. týdnu vážíme 1402g, ale prej máme krátký nožičky. Nakonec ale doktorka řekla, že to je tím, že jsme oba malí, tak snad v tom nebude nic jiného
Ahojky, já jdu na kontrolu v pátek. Jsem zvědavá, jak na tom budeme my. Malá byla o týden menší, ale už je to doba, co mě doktorka měřila. 1,5 kg se mi zase nezdá tak málo. Pokud je jinak vše ok, tak se zbytečně nestresuj ![]()
@Irisek83 tak ať vše dobře dopadne
Mě zaskočilo to, že má malé nožičky, aby to nebyla nějaké vývojová vada, ale snad to bude tím, že já mam 160 cm. Aspoň půjde snáž ven ![]()
Herculka: tak to je mi líto, že v nemocnici. Já byla včera u dr. a nález prý v poho.. a za 14dní ultrazvuk, tak jsem zvědavá, kolik bude mimko měřit.. o to, že bude malé ale strach nemám.. bříško roste a první dcerka byla dlouhánka 55cm.
@Herculka to mě mrzí.. mě s tím samým pustili z nemocnice minulý týden. Teď jsem doma a jen ležím
kolik máš ten čípek?
Mishuge: tak to je super, ze mas stejny TP, a co cekate?:) my budeme mit chlapecka, pristi tyden jdeme na ultrazvuk, tak jsem zvedava co nam tam reknou, porodni vahu a tak..:)
@nikiD v pondeli jen 20mm a to jsem ho mela minuly tyedn 3,58… a co ti v nemocnici davali?
Lucík: my holčičku a to už doma jednu máme
Jdeme na UZ za 14dní a taky jsem zvědavá… Odkud jsi?