Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
2.9.14 14:50
@Lucík33 píše:
@Irisek83: Krásná fotečka malé;) :kytka:

Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.9.14 15:06

Jitule: jsem 30tt, termín 16.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.9.14 15:08

Barča: já nemám nakoupeno ještě vůbec nic a říkám si, že je ještě dost času.. máme toho hodně po malé, takže stačí koupit nějaké osušky, plíny, dečku, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.9.14 16:58

Babinec?

Zas takový babinec to nebude, my čekáme dalšího chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
2.9.14 19:04

Taky se převaluji v noci jako velryby ach jooooo :(.
Večer to začne, jdu si lehnout a v duchu se modlím ať dnes usnu co nejrychlejic, samozřejmě mám asi neklid nohou, protože musím s nima aspon půl hodky hýbat, do toho se převracet zleva doprava, pak usnu, probudím se tak ve 2 ráno a do třetí se zase převaluji a nespím a pak usnu a probudím se zase mezi 4-5hod. a pak usnu a když se mi chce strááááááášně spát, tak mě probudí budík o půl sedmé kdy vypravuji malou do školy.
Je to jak naschvál v noci budíčky a jsem hned vzhůru a čilá, ale zato ráno když je ten pravý budík, tak bych spala ještě tak do 10hod.
Se zase dnes těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.9.14 09:56

Jooo to byla zase noc, usnu celkem brzo, ale pak to převracení ne z boku na bok, ale z boku na záda, tam musím chvilku zůstat a pak šup na druhej bok. Když mě nebudí malá v bříšku tak mě chytne křeč do nohy a když to je v poho, tak mě chytne bolest kloubů a kolen. Pak zase bezesná hodinka a furt dokola :lol:.
Jj chlapečky potřebujeme :)
Holky a jaký máte jména, teda jestli jste se o tom už nebavily a co kilečka, kolik jste přibraly?
My máme doma Jolču, Adélku a přibude Sofinka. No a ty kila 32tt +10kg, ale cítím se na 20kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
3.9.14 10:07

Tak to jsem na tom se spaním úplně stejně jako vy, holky. Pokud bych byla doma, bylo mi to jedno, dospala bych se pak. Ale ještě mám poslední týden v práci…to už nějak dám. Jinak zitra začínám 31 tt, a váha minulý týden byla +8 kg. A je pravda, že bříško už je opravdu zátěž. Chci vidět ty poslední dva měsíce :palec: To bude mazec. Jinak jméno máme Elišku, kluka jsem neřešili, ale budeme muset. Člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 10:16

Ahoj Holky, tak me doktorka na kontrole vubec nepotesila:( Cipek je jeste kratsi nez byl. Takze uvidime jak to bude pristi tyden, doufam ze lepsi. Jinak me posle do nemocnice.:( Pritom jsem lezela, nerikam ze 24 hodin denne, ale pulku dne lezela.:) Doufam ze uz to bude ok, jsem teprve ve 30.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.14 10:36

@Lucík33 a kolik ti cipek namerila? Me dneska pousti z nemocnice domu a cipek ted mam 26mm. Tak se setri, at je vsechno v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.9.14 10:47

Mysli pozitivně, příští týden to bude dobrý :). Budu na tebe myslet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 11:04

NikiD: To mi neřekla kolik, jen že je to o dost horší než minule. Já doufám že do nemocnice nebudu muset, těžce to prostředi snáším. Ležela jsem tam nedavno s ledvinovou kolikou. Od včera na sobě pozoruji, že se mi težce dýchá a na malou bych mohla chodit každych 15 minut. Hrůza. Jak mám dodrzovat klidovy rezim když musim na wc lítat každých pár minut ze schodů nahoru a dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 11:06

Jitule38: Já se snažím myslet pozitivně, ale jsem prvorodička a mám neuvěřitelný strach o malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.9.14 11:11

@Lucík33 tak te vitam do klubu zkracenych cipku :-( ja mam ted taky 26mm jako niki…chce to lezet…v nemocnici jsem s tim taky byla- hruza…nedavala jsem to tam…a nemas treba zanet mocaku? me se cipek poprve zkratil prave kvuli tomu, a to jsem nemela zadny priznaky… taky spim s podlozenou posteli a muzu rict, ze rano se citim lip…se dr priste zeptej kolik mas mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.9.14 11:13

@Lucík33 uplne te chapu - jsme na tom stejne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.14 11:21

@Lucík33 to ja taky.. jsem tu ted tri dny a uz se nemuzu dockat, az vypadnu.. a oni ti s tim stejne nic neudelaji, nez ze te kontroluji vic a fakt v te nemocnici jen lezis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí