Poradna duly
Jana Čurdová
Barča: já nemám nakoupeno ještě vůbec nic a říkám si, že je ještě dost času.. máme toho hodně po malé, takže stačí koupit nějaké osušky, plíny, dečku, atd..
Zas takový babinec to nebude, my čekáme dalšího chlapečka.
Taky se převaluji v noci jako velryby ach jooooo
.
Večer to začne, jdu si lehnout a v duchu se modlím ať dnes usnu co nejrychlejic, samozřejmě mám asi neklid nohou, protože musím s nima aspon půl hodky hýbat, do toho se převracet zleva doprava, pak usnu, probudím se tak ve 2 ráno a do třetí se zase převaluji a nespím a pak usnu a probudím se zase mezi 4-5hod. a pak usnu a když se mi chce strááááááášně spát, tak mě probudí budík o půl sedmé kdy vypravuji malou do školy.
Je to jak naschvál v noci budíčky a jsem hned vzhůru a čilá, ale zato ráno když je ten pravý budík, tak bych spala ještě tak do 10hod.
Se zase dnes těším ![]()
Jooo to byla zase noc, usnu celkem brzo, ale pak to převracení ne z boku na bok, ale z boku na záda, tam musím chvilku zůstat a pak šup na druhej bok. Když mě nebudí malá v bříšku tak mě chytne křeč do nohy a když to je v poho, tak mě chytne bolest kloubů a kolen. Pak zase bezesná hodinka a furt dokola
.
Jj chlapečky potřebujeme ![]()
Holky a jaký máte jména, teda jestli jste se o tom už nebavily a co kilečka, kolik jste přibraly?
My máme doma Jolču, Adélku a přibude Sofinka. No a ty kila 32tt +10kg, ale cítím se na 20kg ![]()
Tak to jsem na tom se spaním úplně stejně jako vy, holky. Pokud bych byla doma, bylo mi to jedno, dospala bych se pak. Ale ještě mám poslední týden v práci…to už nějak dám. Jinak zitra začínám 31 tt, a váha minulý týden byla +8 kg. A je pravda, že bříško už je opravdu zátěž. Chci vidět ty poslední dva měsíce
To bude mazec. Jinak jméno máme Elišku, kluka jsem neřešili, ale budeme muset. Člověk nikdy neví.
Ahoj Holky, tak me doktorka na kontrole vubec nepotesila:( Cipek je jeste kratsi nez byl. Takze uvidime jak to bude pristi tyden, doufam ze lepsi. Jinak me posle do nemocnice.:( Pritom jsem lezela, nerikam ze 24 hodin denne, ale pulku dne lezela.:) Doufam ze uz to bude ok, jsem teprve ve 30.tt.
@Lucík33 a kolik ti cipek namerila? Me dneska pousti z nemocnice domu a cipek ted mam 26mm. Tak se setri, at je vsechno v poradku ![]()
Mysli pozitivně, příští týden to bude dobrý
. Budu na tebe myslet. ![]()
NikiD: To mi neřekla kolik, jen že je to o dost horší než minule. Já doufám že do nemocnice nebudu muset, těžce to prostředi snáším. Ležela jsem tam nedavno s ledvinovou kolikou. Od včera na sobě pozoruji, že se mi težce dýchá a na malou bych mohla chodit každych 15 minut. Hrůza. Jak mám dodrzovat klidovy rezim když musim na wc lítat každých pár minut ze schodů nahoru a dolů…
Jitule38: Já se snažím myslet pozitivně, ale jsem prvorodička a mám neuvěřitelný strach o malého.
@Lucík33 tak te vitam do klubu zkracenych cipku
ja mam ted taky 26mm jako niki…chce to lezet…v nemocnici jsem s tim taky byla- hruza…nedavala jsem to tam…a nemas treba zanet mocaku? me se cipek poprve zkratil prave kvuli tomu, a to jsem nemela zadny priznaky… taky spim s podlozenou posteli a muzu rict, ze rano se citim lip…se dr priste zeptej kolik mas mm…
@Lucík33 to ja taky.. jsem tu ted tri dny a uz se nemuzu dockat, az vypadnu.. a oni ti s tim stejne nic neudelaji, nez ze te kontroluji vic a fakt v te nemocnici jen lezis..