Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
8.9.14 12:01

@Petulka1234 my měli 1600g v 29+4 :-) jdu na screening zítra, tak jsem zvědavá, kolik mu naměří tam :-) jinak to odpovídá :-)
@Herculka tak se na to zeptej.. normálně jsou tři screeningy, ten poslední je ve 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.9.14 12:24

Ahoj holky, prosím chci se zeptat, nějak jsem si vysnila, že nebudu kupovat přebalovací pult, ale normálně nějakou komodu a na ní jen jakoby tu podložku, řešila jste to některá takhle? Nebo je jen moje utkvělá představa, že to tak půjde? :D Předem děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.9.14 13:06
@Alie píše:
Ahoj holky, prosím chci se zeptat, nějak jsem si vysnila, že nebudu kupovat přebalovací pult, ale normálně nějakou komodu a na ní jen jakoby tu podložku, řešila jste to některá takhle? Nebo je jen moje utkvělá představa, že to tak půjde? :D Předem děkuju :)

Já jsem si nechala udělat přebalovák na míru s tím, že se dá sundat vrch a bude z toho pak normální komoda. Je tam jiné právě to víko, které má vyvýšené boky, aby mimi nespadlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.9.14 13:10
@Petulka1234 píše:
Tak a mám dneska po III. screeningu. Dnes jsem ve 30+3tt a malá má 1600g a měří dle tabulky 39cm. Tak jsem se lekla, jestli to není moc 1600g na teprve 31tt. Mám totiž vyčteno tak 1500g. Takže co myslíte děvčata, je to v pořádku a nebo se mi narodí 5 kilové mimčo :D :mrgreen:

Já myslím, že super :palec:. Já jdu na vyšetření až přístí pátek, tak jsem velmi zvědavá, jak rosteme my. To už budu 32+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.9.14 13:26

@Alie Ahoj já jsem to tak také chtěla, ale nakonec jsme sehnali hezký levný pult v Ikei ale podložku jsme koupili na pračku po vykoupání…jenže když jsem nad tím tak přemýšlela tak by mi úplně stačila ta podložka protože je přenosná a budu jí stejně tahat po bytě, je praktičtější než přebalovák který stojí na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.9.14 13:29

Já byla na ultrazvuku teď ve 30.tt a malá měla odhad 1800g, posunuli mi termín ze 14.11. na 31.10. a místo 30.tt + 0 mě hodili hned na 32.tt + 0, tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne…i když tenhle termín je dost pravděpodobný protože můj úplně první odhad na termín byl 2.11. při screeningu mi to posunuli až na 14.11. a teď se zase vše vrátilo…ach jo kdybych aspoň věděla kdy byla ovulace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.9.14 15:23

@Petulka1234 ahojky, já myslím, že je to o. k., oni se můžou někdy pěkně seknout :). Taky záleží jak jste velcí rodiče, kolik jste sami vážili při narození atd. Jináč jste v poho? Placenta a hlavičkou dolů, tak to je super. Mě čeká poslední screening až někdy v 34tt - 35tt. Je to třetí dítko, tak to asi mudra nechává na později, protože se mimča můžou otočit až později. Jsem zvědavá kolik naše princenza bude mít :), dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.9.14 15:31

@Alie ahojky, já jsem měla komodu na přebalování, měla dvě vrchní police. Jedna větší na přebalování a pak když už jsi přebalovák nepotřebovala, tak jsi ji vyměnila a byla z ní normální komoda do pokojíčku. Záleží, aby se ti na ten vrch komody co jsi si vysnila vlezla přebalovací podložka :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.14 18:18

@Herculka promiň, myslela jsem velký ultrazvuk ve 31tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.14 18:26
@Jitule38 píše:
@Petulka1234 ahojky, já myslím, že je to o. k., oni se můžou někdy pěkně seknout :). Taky záleží jak jste velcí rodiče, kolik jste sami vážili při narození atd. Jináč jste v poho? Placenta a hlavičkou dolů, tak to je super. Mě čeká poslední screening až někdy v 34tt - 35tt. Je to třetí dítko, tak to asi mudra nechává na později, protože se mimča můžou otočit až později. Jsem zvědavá kolik naše princenza bude mít :), dám vědět.

Jsme v pořádku, tak jsem moc ráda, dokonce dnes malá na mě otevřela pusinku a viděla jsem jazyk, jak roztomilééééé :srdce:
Jen tam má asi pořád dost místa, protože před měsícem a něco byla zadečkem dolů, potom v přímé poloze, před dvěmi týdny hlavičkou dolů, no a dnes zase zadečkem dolů…asi budoucí akrobatka, nebo co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.14 18:29

@Jitule38 taky mě uklidňoval, že má ještě čas a může se otočit ještě mnohokrát, ale i tak si to hlídáme, že maminky :) a říkáme si v duchu, ať už se tam ustálí tou hlavičkou dolů, že :), no uvidíme, zkusím na ní promlouvat asi :mrgreen:
Jo a placenta je vzadu, takže taky dobrý.
Držím ti palečky, ať máš také radost ze screeningu v tom 34tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.14 18:37

@Alie Já se přiznám, že prvním děťátku jsem používala velký stůl a využila jsem ho dostatečně, pamatuji si, že se mi líbilo, že byl hodně prostorný a moc věcí se mi na něm vešlo a letos jdu do toho zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.9.14 18:43

@nikiD ahoj, tak na dnesni kontrole dr nameril cipek jen 23mm…a to poctive lezim celej den :-( takze oproti minulymu tydnu se nam zkratil o 3 mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.9.14 18:46

@Herculka a co ti k tomu řekl? Jen pořád klidový režim? Já jdu na kontrolu zítra, tak jsem taky zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
8.9.14 21:05

@Petulka1234 Kolikátej tt jsi, že se ti tam tak točí? Já první měla KP, a ted ji mám taky zadečkem dolů. Ze bych měla děti co nechtějí být netopíři? :D Uvidíme na další ko, i když já už to poznám sama kde kope. Zatím je pořád stejně.
Gratuluju ke kontrolám. A těm co musí ležet, přeji hodně síly a nebojte, za chviku je po všem ;) Už máte opráno, vyžehleno, nachystanou tašku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí