Poradna duly
Jana Čurdová
@Petulka1234 my měli 1600g v 29+4
jdu na screening zítra, tak jsem zvědavá, kolik mu naměří tam
jinak to odpovídá ![]()
@Herculka tak se na to zeptej.. normálně jsou tři screeningy, ten poslední je ve 30tt
Ahoj holky, prosím chci se zeptat, nějak jsem si vysnila, že nebudu kupovat přebalovací pult, ale normálně nějakou komodu a na ní jen jakoby tu podložku, řešila jste to některá takhle? Nebo je jen moje utkvělá představa, že to tak půjde?
Předem děkuju ![]()
@Alie píše:
Ahoj holky, prosím chci se zeptat, nějak jsem si vysnila, že nebudu kupovat přebalovací pult, ale normálně nějakou komodu a na ní jen jakoby tu podložku, řešila jste to některá takhle? Nebo je jen moje utkvělá představa, že to tak půjde?Předem děkuju
Já jsem si nechala udělat přebalovák na míru s tím, že se dá sundat vrch a bude z toho pak normální komoda. Je tam jiné právě to víko, které má vyvýšené boky, aby mimi nespadlo. ![]()
@Petulka1234 píše:
Tak a mám dneska po III. screeningu. Dnes jsem ve 30+3tt a malá má 1600g a měří dle tabulky 39cm. Tak jsem se lekla, jestli to není moc 1600g na teprve 31tt. Mám totiž vyčteno tak 1500g. Takže co myslíte děvčata, je to v pořádku a nebo se mi narodí 5 kilové mimčo![]()
Já myslím, že super
. Já jdu na vyšetření až přístí pátek, tak jsem velmi zvědavá, jak rosteme my. To už budu 32+2
@Alie Ahoj já jsem to tak také chtěla, ale nakonec jsme sehnali hezký levný pult v Ikei ale podložku jsme koupili na pračku po vykoupání…jenže když jsem nad tím tak přemýšlela tak by mi úplně stačila ta podložka protože je přenosná a budu jí stejně tahat po bytě, je praktičtější než přebalovák který stojí na místě
Já byla na ultrazvuku teď ve 30.tt a malá měla odhad 1800g, posunuli mi termín ze 14.11. na 31.10. a místo 30.tt + 0 mě hodili hned na 32.tt + 0, tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne…i když tenhle termín je dost pravděpodobný protože můj úplně první odhad na termín byl 2.11. při screeningu mi to posunuli až na 14.11. a teď se zase vše vrátilo…ach jo kdybych aspoň věděla kdy byla ovulace ![]()
@Petulka1234 ahojky, já myslím, že je to o. k., oni se můžou někdy pěkně seknout
. Taky záleží jak jste velcí rodiče, kolik jste sami vážili při narození atd. Jináč jste v poho? Placenta a hlavičkou dolů, tak to je super. Mě čeká poslední screening až někdy v 34tt - 35tt. Je to třetí dítko, tak to asi mudra nechává na později, protože se mimča můžou otočit až později. Jsem zvědavá kolik naše princenza bude mít
, dám vědět.
@Alie ahojky, já jsem měla komodu na přebalování, měla dvě vrchní police. Jedna větší na přebalování a pak když už jsi přebalovák nepotřebovala, tak jsi ji vyměnila a byla z ní normální komoda do pokojíčku. Záleží, aby se ti na ten vrch komody co jsi si vysnila vlezla přebalovací podložka
.
@Jitule38 píše:
@Petulka1234 ahojky, já myslím, že je to o. k., oni se můžou někdy pěkně seknout. Taky záleží jak jste velcí rodiče, kolik jste sami vážili při narození atd. Jináč jste v poho? Placenta a hlavičkou dolů, tak to je super. Mě čeká poslední screening až někdy v 34tt - 35tt. Je to třetí dítko, tak to asi mudra nechává na později, protože se mimča můžou otočit až později. Jsem zvědavá kolik naše princenza bude mít
, dám vědět.
Jsme v pořádku, tak jsem moc ráda, dokonce dnes malá na mě otevřela pusinku a viděla jsem jazyk, jak roztomilééééé ![]()
Jen tam má asi pořád dost místa, protože před měsícem a něco byla zadečkem dolů, potom v přímé poloze, před dvěmi týdny hlavičkou dolů, no a dnes zase zadečkem dolů…asi budoucí akrobatka, nebo co
![]()
@Jitule38 taky mě uklidňoval, že má ještě čas a může se otočit ještě mnohokrát, ale i tak si to hlídáme, že maminky
a říkáme si v duchu, ať už se tam ustálí tou hlavičkou dolů, že
, no uvidíme, zkusím na ní promlouvat asi ![]()
Jo a placenta je vzadu, takže taky dobrý.
Držím ti palečky, ať máš také radost ze screeningu v tom 34tt. ![]()
@Alie Já se přiznám, že prvním děťátku jsem používala velký stůl a využila jsem ho dostatečně, pamatuji si, že se mi líbilo, že byl hodně prostorný a moc věcí se mi na něm vešlo a letos jdu do toho zase ![]()
@nikiD ahoj, tak na dnesni kontrole dr nameril cipek jen 23mm…a to poctive lezim celej den
takze oproti minulymu tydnu se nam zkratil o 3 mm…
@Herculka a co ti k tomu řekl? Jen pořád klidový režim? Já jdu na kontrolu zítra, tak jsem taky zvědavá..
@Petulka1234 Kolikátej tt jsi, že se ti tam tak točí? Já první měla KP, a ted ji mám taky zadečkem dolů. Ze bych měla děti co nechtějí být netopíři?
Uvidíme na další ko, i když já už to poznám sama kde kope. Zatím je pořád stejně.
Gratuluju ke kontrolám. A těm co musí ležet, přeji hodně síly a nebojte, za chviku je po všem
Už máte opráno, vyžehleno, nachystanou tašku??