Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
16.9.14 13:41

@Lucipa
Já jsem dnes 31+4tt, takže ještě nějaký ten týden to potrvá. ;)
Přesně, miluji když mám polštář mezi nohama, je to taková příjemná úleva a kdybych byla doma sama, tak posbírám všechny polštáře co najdu doma a peřiny a vyrobila si na velké posteli pelech, aby každý z nich byl ihned po ruce :lol: :mrgreen:
A ty jsi jak daleko s týdny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.9.14 13:54

Já jedu 30 týden :-D Přesně, polštáře, polštáře, polštáře :-D hlavně ať mezi těma nohama něco mám :-D Jsem ráda, že v tom nejsem sama… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
16.9.14 14:02

Jj, tu bolest stydké kosti mám taky, plus ještě občas záda. Ted jsem doluxovala celej byt a jsem jak kdybych ho uklidila od půdy po sklep :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.9.14 14:04

Holky mam mezi nohy kojící polštář vynikající vynález je to 210cm velký loupák nemůžu si ho vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.9.14 09:52
@Jitule38 píše:
@Barča 27 No mě tvrdne bříško tak od toho 25tt, když mě malá rozčílí :lol: nebo při námáze a v klidu mám od 30tt zase poslíčky tak 5× za den.
@Petulka1234 @verunielka Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, ale to asi utz nebude, čítám tak příští týden, no prostě se ozvu jak dopadneme :)
Jo a holky jdete někdo do bylinek maliníku a pupalky? Já jsem brala v druhém těhu a myslím, že to celkem zabralo i když byl porod vyvoláváný.
Už se nemůžu dočkat, až se malá narodí a budu ji muchlovat :hug:. A taky až se budu moct zohnout a v noci se přetočím z boku na bok bez funění :lol:

Tak já mám maliníkové listí už natrhané a usušené, akorát nevím ve kterém týdnu je nejlepší čas odvar začít pít a můžu se zeptat na co je pupalka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.9.14 10:24

@Petulka1234 Jak kdo doporučuje pití maliníku, někdo od 35tt a někdo od 36tt. Já začnu od 35tt jeden šálek denně, od 36tt dva šálky, od 37tt tři šálky a od 38tt čtyři až do porodu :lol:. Pupalka dvouletá je olej a ten má taky připravovat tělo na porod a uvolňovat porodní cesty. Někdo ho doporučuje i pro vyvolání porodu, když mamča přenáší. Dá se koupit jako olej nebo v kapslích. Má se užívat 3 týdny před termínem porodu. Od 37tt 1 kapsle denně a od 38tt 2 kapsle denně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.9.14 11:06

@Jitule38 Super, díky radu :)
Při prvním těhotenství jsem nic takového neřešila (je to už taky 7 let zpátky) :mrgreen:, ale teď co jsem o něco starší a moudřejší :mrgreen: :lol:, tak se snažím příjít na různé praktiky jak předejít přenášení a vyvolávání (špatná a dlouháááá zkušenost brrrr().
Jituš a taky jsem něco četla někdy tady v diskuzi, že děvčata ke konci i pojídali myslím, že ječmen, nebo takového něco, že je to rosolovité a prý to vytváří skluzavku pro dítě (snažší porod). Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.9.14 11:07

@Jitule38 Ješmen, nebo něco podobného, teď si na to nemůžu přesně vzpomenout, ale myslím, si, že ty to budeš určitě vědět co mám na mysli… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.9.14 11:12

@Jitule38 k čemu to je ten malinovník? aby se nepřenášelo? a jak to chutná :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.9.14 11:29

@Petulka1234 Jj :lol: ty určo myslíš lněný semínko, joóó to hodně holek pojídalo, ale já jsem do něho nešla, páč bych to asi nedala :think:. Ale myslím, že když do něho půjdeš nic nepokazíš :palec:. No u mě u první porod brrr, bylinky jsem nejedla, pak po 15 letech druhej porod, každej, že je to jak první porod a malou mě vyvolávali 39+3 tt, lítal mě tlak a byla jsem zamklá na sedm západů :lol:. Všichni to hned tak nebude a v 7h mě dali tbt a malá se narodila v 13h, takže pro mě super :palec:. To jsem brala maliník a pupalku a pěkně jsem se otvírala, oproti prvnímu. Tak to přisuzuju bylinkám :). Taky si myslím, že když není mimi připravené ven, tak ho odtam my sami nedostaneme :lol:. Už se těším, až si tady budeme psát účinky bylinek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.9.14 11:38

@Barča 27 Maliník je bylinka na přípravu čaje. Uvolňuje hladké svalstvo v pánvi a může pozitivně ovlivnit a zkrátit průběh porodu :lol:. Někdo píše, že pomohl a někdo, že vůbec. Mě teda chutná a jestli jsi zvyklá na bylinkový čaje, nebo piješ teď těhotenský čaje tak to neboj, to ti čajík z maliníku bude chutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.9.14 15:45

@Jitule38 díky já jen nesnášim ovo čaje, ale bylinky mi nevadí…ten maliník zněl tak ovocně :D koupim ale nechám to raději na 36 tt abych nešla rodit nějak brzo kdyby to opravdu fungovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.9.14 18:21

Jee, tak to take vyzkousim, tehu caje vubec nepiju, ale treba to bude prijemna zmena, holky a co takhle pradlo, nevite o nejake fajn znacce, aby to trosku vypadala, to, co je na internetu, to je des. :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.9.14 20:03

@Barča 27 ovo čaje taky nemusím, neboj maliník ti bude chutnat :lol: a neměl by ti rozjet porod, ale jenom připravit cesty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
18.9.14 08:42

@Jitule38 Anoooo, to je ono lněné semínko :), četla jsem, že je to nechutné, ale já to pak zkusím pojídat. I ten čaj pak budu popíjet a pupalku pojídat (mám ji doma v kapslích od švagrové zbytek, co to tento rok už nedojedla).
Jinak jak jsi na tom třeba s oblečením, já se musím přiznat, že jsem zabavila již mému muži tepláky, které jsou fakt pohodlné a nikde netlačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí