Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
25.9.14 14:22

@Lucík33 nám po 14 dnech přibral 500g, ale myslím, že by měl tak kolem 200g/týden.. my s přítelem oba máme přes 180cm, takže má být po kom :-) a kolik jste vážili vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 14:33

@nikiD nás je to napůl no, já jsem malá a drobná a přítel má kolem těch 183cm, tak mimčoo asi nebude obr :oops: My byly včera na UTZ a malinký měl 1800g cca. ;) Za 14 dní nabral cca 300g.. :nevim: Mě se zdá, že je to málo, ale doktorka říkala, že je to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.14 14:40

To máte holky uplně krásný váhy miminek, ten náš drobeček ve 33tt má asi 1500g je asi o 14 dní menší, ale prý je to ještě v normě, hlavně se to nesmí prohlubovat. Takže furt doufám že bude aspon trochu přibírat, jinak bude muset ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 14:53

@mishutka83: NEboj prohlubovat se to určitě nebude ;). Oni ty miminka ví co mají dělat :palec:. V něčem to je výhoda, mít malý mimi, než obříka, hlavně u porodu :) A jinak máte včechno v pořádku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.9.14 14:54

@Lucík33 já myslím, že je to úplně akorát :-) u nás od začátku říkali, že je to obřík a je o týden větší.. ale já se taky od začátku cpala těhu vitamínama i různýma dalšíma, protože jich mám málo a doktorka mi řekla, že je prostě musím brát umělé.. teď ještě piju gravimilk, tak si myslím, že to na toho mrňouska má taky vliv :-)

@mishutka83 tak to držím palce, ať začne hezky nabírat.. a neříkali ti, čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 14:59

@nikiD: Já je taky beru od začátku těhu vitamíny ( femibion ), a ještě vitamíny s vápníkem a na mimi to asi nemá vliv :nevim:. Všichni říkají, že po vitamínech se rodí velká miminka, ale my jsme asi vyjímka a nebo se to ještě obrátí:) Ty vitamíny mi řekla, že musím brát i po dobu kojení, aby malému nic nechybělo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.14 15:06

@Lucík33 já vím, že je to lepší kldyž je menší počítám s tím že bude mít max 3kg, ale aby se k nim vůbec dostal když mám 7 týdnu do porodu tak o tom pochybuju že by najednou tolik přibral.

@nikiD no vypadá to, že placenta nefunguje jak má a nedostává se k němu tolik živin, má i malý bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 15:17

@mishutka83: Máme to samé, já si taky myslím, že stěží se dostaneme ke 3kg a taky mám 7týdnů do porodu, a jem o 300g víc. A to mě hrozí předčasný porod a ještě ke všemu jsem dostala infekci do ledvin…Uvidíš, třeba prďolka překvapí, ale já jsem někde četla, že miminka od toho 35.-36.tt začnou nejvíc nabírat, tak jim musíme dát ještě šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.14 15:47

@Lucík33 no tak to budu taky držet palce at mimčo vydrží co nejdýl. Já mám zase pro změnu špatný jaterní testy, a nějak to nechce klesat tak nevím jak to chcou řešit. je to prostě šílený furt něco nemůžu to mít v klidu. Domlouvám malýmu, že musí přibírat, aspon na 2 kg at se dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.9.14 15:57

@mishutka83 to je hrozný :( já tak závidím holkám, co si těhotenství užívají a mají všechno v pořádku :( ale určitě ještě nabere :-) já jak teď ležela v nemocnici, tak tam byla maminka, které miminko měsíc nepřibíralo a musela teda na císaře, ale všechno to zvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 16:02

@mishutka83: Děkujeme ;) Tak ať to dobře doopadne :palec: Koukám, že každá máme něco, někdo má ty problémy větší někdo menší, ne nadarmo se říká jiný stav ;) Na jednu stranu už se těším až bude malý na světě, aby tyhle problémy skončili a na druhou stranu mi bude hrozně líto, že nebudu mít bříško ;) Neboj na ty 2kg to dotáhnete, ještě 500g a jste tam :hug:. Budu vám držet palečky a myslet na vás, aby jste to s prďolkou zvládli a nabírali :palec:. Je to holt pořád něco v těhotenství, taky si říkám proč to nemůže probíhat bez komplikací. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.9.14 19:20

@nikiD no tak radeji at je mimi vetsi, kdyby jsi fakt nahodou zacala rodit driv… pokud by melo byt fakt nejak o moc vetsi, tak by te stejne meli poslat na cisare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.9.14 19:26

Jinak k tem nasim trapenim…ja ted beru uz 3 antibiotika - nemuzu se zbavit bakterii v mocaku a zacinam byt odolna vuci vsem moznym typum antibiotik, takze uz mi i malo co zabere…je to paradox - kvuli mimi se snazim omezit uplne vsechny mozne chemicke latky ve svem okoli a jidle a nakonec musim brat ntibiotika a jeste utrogestan (hormony) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.9.14 19:26

@Herculka teď právě rodila známá, mimi 4.3kg.. prvně ji nechali dobu se trápit a pak stejně císař no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.9.14 19:30

No tak to je masakr..ja mam z normalniho porodu celkem dost strach…prece jenom od zacatku tehu lezim, ani nesedim, fakt jen lezim a mam strach, ze malou nebudu mit silu vytlacit ven…tak premyslim, ze bych zkusila ukecat dr na cisare - v nejhorsim bych si zkusila u psychiatricky nechat napsat papir, ze kvuli velkemu strachu z porodu musim na cisar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí