Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
29.9.14 09:11

U těch poloh miminka někde je to hezky napsané, kvůli dorotování je nějaká horší a jsou u ní křížové bolesti…
JInak já se doléčuju z infekce spodku, to byl masakr, ale už je to dobrý snad, tak jsem ráda. Jsem 35tt malá je o dva týdny větší, tak bych se už fakt nebránila porodu:)Poslíčkuju denně a je to čím dál silnější..se ještě párkrát projdu s kočárkem a bude :mrgreen: I když při mém štěstí budu přenášet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.9.14 10:52

@Lucipa No to ho asi už v bříšku pěkně utiskuješ :lol:, jak si lehneš na něho v noci nebo jak si sedneš. Když si nejseš jistá tak si skoč pro klid raději k mudr. Možná je to i o povaze miminka, každé dítko se chovalo v bříšku jinak. Druhá dcerka mě vždycky dávala najevo co jsem si to dovolila ji zmáčknout :lol: a když jsem si sedla tak mě pěkně hlavičkou jezdila dole kolem močáku atd. :lol: A je hodně živá a takovej maléj nerváček :) Tahle princezna taky dává najevo, ale není to tak hrozný a víc spinká. Tak uvidíme až vyleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.9.14 10:58

@Crystal87 To mě je líto, že jsi měla infekci a měla jsi atb? Já zajtra začínám 36tt a taky denně poslíčkuju od 32tt. Tož su zvědavá :lol:, taky bych se nebránila porodu o 14 dní dřív :), protože mě rozhodně přenášet nenechají, píchám si léky na ředění krve a to by mě malou vyháněli do termínu. Jo a podle utz je taky mimi větší o 8 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.9.14 12:37

Holky připadam si divně jako jediná bez poslíčků 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 12:42

Děvčata…tak budu držet palce, ať to vyjde podle vašich představ :-D
Asi utiskuju :-D no uvidíme třeba se za pár zklidní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.9.14 12:50

@Lucipa Žádný stetoskop si nekupuj! Je to zcela v pořádku, mimi je zdravé a taky to dává dosti najevo, horší, kdyby nekopalo vůbec!, takže buď naprosto v klidu.
Malá se také ráda předvádí v klidu, ale je to proto, že v klidu cítíš vše zřetelnějic, než když jsi v pohybu a myšlenky máš úplně na zcela jiné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
29.9.14 12:56

Tak jsem děvčata po dnešní kontrole, jsme ve 33+3tt a konečně hlavičkou dole, tak jsem moc ráda, že si dala malá říci. :) Dokonce doktor viděl jak si procvičuje plíce, já jsem to samozřejmě na ultrazvuku nepoznala.
Děvčata ještě nějaký ten pátek a už je budeme mít v náručích, už se nemůžu dočkat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.9.14 14:34

@Barča 27 nejsi sama, já také neposlíčkuju :)… akorát teda mam pocit, že mi malá klesla dost dolů, protože cítím, že už to dole tlačí a kleslo mi břicho :/…já ale potřebuju, aby mi tam ještě chvíli vydržela, za týden mám státnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.9.14 16:16

@Alie to určitě ještě zvládnete společně odstátnicovat :) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
29.9.14 16:18

@Alie tak to jsi dobrá, to tě obdivuju, že se na to ještě teď cítíš :-) držím palce, ať ti to dobře dopadne! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.9.14 17:11

@Barča 27, @nikiD, holky díky moc :)… no že bych se na to cítila se říct nedá, začínám se teprve učit, protože ta hlava je opravdu tupá :D… teď se mi potvrzuje to, co mi na začátku říkala gynekoložka - že těhotné ženy jsou zpomalené, „tupější než normálně“ a za volantem stejně nebezpečné, jako podnapilí :lol:…asi na tom bude něco pravdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.9.14 18:10
@Barča 27 píše:
Holky připadam si divně jako jediná bez poslíčků 8o :lol:

Já taky neposlíčkuju, dneska jsme 33+5. Ještě bych i chvilku počkala :-)

@Alie Taky malou cítím hrozně dole. Strašně tlačí. Ale když se tak dívám na bříško, tak mi nekleslo. :nevim: A u státnic hodně štěstíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
29.9.14 18:19
@Jitule38 píše:
@Crystal87 To mě je líto, že jsi měla infekci a měla jsi atb? Já zajtra začínám 36tt a taky denně poslíčkuju od 32tt. Tož su zvědavá :lol:, taky bych se nebránila porodu o 14 dní dřív :), protože mě rozhodně přenášet nenechají, píchám si léky na ředění krve a to by mě malou vyháněli do termínu. Jo a podle utz je taky mimi větší o 8 dní.

Měla jsem jenamazol a fungicidin mastičky…ale zabraly fakt rychle, naštěstí. Já mám malou větší o 2 týdny, takže doufám že vyleze co nejdřív:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
29.9.14 18:28

Ahoj holky, taky nemám poslíčky. Malá je stále KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.9.14 09:56

Holky s poslíčkama bych si nedělala starosti, u obou těhu jsem je měla až tak 3dny před termínem :lol:. Jsem zvědavá jestli to bude mít na to vliv, že je mám docela brzo. :)
@Crystal87 Jj tak to je fajn, že to zabralo rychle :palec: Jsem zvědavá, kdy se ty naše princenzy rozhodnout vylézt za náma, už se těším :)
@Petulka1234 Dobrá zpráva :lol: hlavičkou dole :potlesk:
@Alie To jseš fakt dobrá :palec:, já bych to v tomto těhu nedala, stačí mě, že musím doma dělat účetnictví a to se někdy fakt divím, jak můžu být tak tupá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí