Poradna duly
Jana Čurdová
U těch poloh miminka někde je to hezky napsané, kvůli dorotování je nějaká horší a jsou u ní křížové bolesti…
JInak já se doléčuju z infekce spodku, to byl masakr, ale už je to dobrý snad, tak jsem ráda. Jsem 35tt malá je o dva týdny větší, tak bych se už fakt nebránila porodu:)Poslíčkuju denně a je to čím dál silnější..se ještě párkrát projdu s kočárkem a bude
I když při mém štěstí budu přenášet ![]()
@Lucipa No to ho asi už v bříšku pěkně utiskuješ
, jak si lehneš na něho v noci nebo jak si sedneš. Když si nejseš jistá tak si skoč pro klid raději k mudr. Možná je to i o povaze miminka, každé dítko se chovalo v bříšku jinak. Druhá dcerka mě vždycky dávala najevo co jsem si to dovolila ji zmáčknout
a když jsem si sedla tak mě pěkně hlavičkou jezdila dole kolem močáku atd.
A je hodně živá a takovej maléj nerváček
Tahle princezna taky dává najevo, ale není to tak hrozný a víc spinká. Tak uvidíme až vyleze ![]()
@Crystal87 To mě je líto, že jsi měla infekci a měla jsi atb? Já zajtra začínám 36tt a taky denně poslíčkuju od 32tt. Tož su zvědavá
, taky bych se nebránila porodu o 14 dní dřív
, protože mě rozhodně přenášet nenechají, píchám si léky na ředění krve a to by mě malou vyháněli do termínu. Jo a podle utz je taky mimi větší o 8 dní.
Děvčata…tak budu držet palce, ať to vyjde podle vašich představ ![]()
Asi utiskuju
no uvidíme třeba se za pár zklidní ![]()
@Lucipa Žádný stetoskop si nekupuj! Je to zcela v pořádku, mimi je zdravé a taky to dává dosti najevo, horší, kdyby nekopalo vůbec!, takže buď naprosto v klidu.
Malá se také ráda předvádí v klidu, ale je to proto, že v klidu cítíš vše zřetelnějic, než když jsi v pohybu a myšlenky máš úplně na zcela jiné věci ![]()
Tak jsem děvčata po dnešní kontrole, jsme ve 33+3tt a konečně hlavičkou dole, tak jsem moc ráda, že si dala malá říci.
Dokonce doktor viděl jak si procvičuje plíce, já jsem to samozřejmě na ultrazvuku nepoznala.
Děvčata ještě nějaký ten pátek a už je budeme mít v náručích, už se nemůžu dočkat. ![]()
@Barča 27 nejsi sama, já také neposlíčkuju
… akorát teda mam pocit, že mi malá klesla dost dolů, protože cítím, že už to dole tlačí a kleslo mi břicho :/…já ale potřebuju, aby mi tam ještě chvíli vydržela, za týden mám státnice ![]()
@Alie to určitě ještě zvládnete společně odstátnicovat
držím palce ![]()
@Alie tak to jsi dobrá, to tě obdivuju, že se na to ještě teď cítíš
držím palce, ať ti to dobře dopadne! ![]()
@Barča 27, @nikiD, holky díky moc
… no že bych se na to cítila se říct nedá, začínám se teprve učit, protože ta hlava je opravdu tupá
… teď se mi potvrzuje to, co mi na začátku říkala gynekoložka - že těhotné ženy jsou zpomalené, „tupější než normálně“ a za volantem stejně nebezpečné, jako podnapilí
…asi na tom bude něco pravdy ![]()
@Barča 27 píše:
Holky připadam si divně jako jediná bez poslíčků![]()
Já taky neposlíčkuju, dneska jsme 33+5. Ještě bych i chvilku počkala ![]()
@Alie Taky malou cítím hrozně dole. Strašně tlačí. Ale když se tak dívám na bříško, tak mi nekleslo.
A u státnic hodně štěstíčka ![]()
@Jitule38 píše:
@Crystal87 To mě je líto, že jsi měla infekci a měla jsi atb? Já zajtra začínám 36tt a taky denně poslíčkuju od 32tt. Tož su zvědavá, taky bych se nebránila porodu o 14 dní dřív
, protože mě rozhodně přenášet nenechají, píchám si léky na ředění krve a to by mě malou vyháněli do termínu. Jo a podle utz je taky mimi větší o 8 dní.
Měla jsem jenamazol a fungicidin mastičky…ale zabraly fakt rychle, naštěstí. Já mám malou větší o 2 týdny, takže doufám že vyleze co nejdřív:)
Holky s poslíčkama bych si nedělala starosti, u obou těhu jsem je měla až tak 3dny před termínem
. Jsem zvědavá jestli to bude mít na to vliv, že je mám docela brzo. ![]()
@Crystal87 Jj tak to je fajn, že to zabralo rychle
Jsem zvědavá, kdy se ty naše princenzy rozhodnout vylézt za náma, už se těším ![]()
@Petulka1234 Dobrá zpráva
hlavičkou dole ![]()
@Alie To jseš fakt dobrá
, já bych to v tomto těhu nedala, stačí mě, že musím doma dělat účetnictví a to se někdy fakt divím, jak můžu být tak tupá ![]()