Poradna duly
Jana Čurdová
Já zase 35 a v chystám se na druhý porod ![]()
Děvčata, opravdu to už teď letííííííííííííííííííííí ![]()
Ahojky holky, já mám nahoře 17 kg, a taky kvůli tomu, že jsem měla 5kg podváhu, jím normálně, neříkám, že nějak zdravě, to ne, ale jím všechno. Mě ta váha vylítla horně nahoru ze začátku kvůli té podváze. A hlavně je to taky tím, že musím dodržovat klidový režim, musím jen ležet a vstávat jen na wc. Ale naštestí ty kila na mě nejdou moc vidět.
a to jsem ve 34.tt.
. Ono se říká, že ty maminky co jsou hodně hubené tak, že naberou hodně a ty co jsou silnější postavy tak ty nabírají málo
.
@Irisek83 porod si zatím nepřipouštím, ale té bolesti se bojím určitě. Ten strach asi teprve přijde až to bude ještě blíž ![]()
A co se týká péče tak z toho obavy nemám, já myslím že po pár dnech se spolu sžijem a bude i když nevím jaký budu mít mimčo, ale snad bude malej hodnej. ![]()
@Lucík33 tak pokud si měla podváhu tak je to něco jiného to ti to těhotenství spíše prospěje ![]()
@mishutka83:
diky no
. Jo je pravda, že mi teď hodně lidí říka, že mi to sluší, že mám pěknou postavu, prý je to lepší než předtím, že jsem byla hubená, ale za to může štítná žláza. Mám s ní problémy, tudíž nemůžu nabrat. Ať jsem jedla cokoliv tak jsem nikdy nepřibrala. Proto bych teď byla ráda, kdyby mi po porodu alespoň 5kg zůstalo
.
@Petulka1234 u nås v porodnici je líh a kosmetika k dispozici, dávají i pár vložek ale snad jen 6. Jinak by to měli mít v každé lékárně.
@Lucík33 píše:
Ahojky holky, já mám nahoře 17 kg, a taky kvůli tomu, že jsem měla 5kg podváhu, jím normálně, neříkám, že nějak zdravě, to ne, ale jím všechno. Mě ta váha vylítla horně nahoru ze začátku kvůli té podváze. A hlavně je to taky tím, že musím dodržovat klidový režim, musím jen ležet a vstávat jen na wc. Ale naštestí ty kila na mě nejdou moc vidět.a to jsem ve 34.tt.
. Ono se říká, že ty maminky co jsou hodně hubené tak, že naberou hodně a ty co jsou silnější postavy tak ty nabírají málo
.
Já mám nahoře 22 kg a na začínala jsem na 51,5kg
ale já vždy naberu hodně, snad to it ed půjde dolů
@Crystal87: Mě se to teď zastavilo, ta váha. Tak doufám, že už to zůstane
Já začínala na 47kg
. Učitě to u tebe půjde dolů, u mě si myslím, že rychle.
Moje kamárádka nabrala 29kg, a skoro včechno nechala v porodnici, když prijela domů tak měla nahoře jen 7kg, a to nakonec shodila během měsíce, tím jak lítala okolo miminka, ona totiž na sport není. ![]()
@Barča 27: a neříká ti něco doktor ohledně váhy? mě ta moje doktorka minule řekla, že uz bych s tou váhou měla brzdit, že bych podle tabulek měla nabrat maximálně 11-13kg..
Tak jsem jí na to odpověděla, že ona to za mě shazovat nebude ![]()
@Lucík33 ne nabrala jsem strašně na začátku zavodnila jsem se otékala a moc jsem nečůrala pak se to zpomalilo, a otoky začali přecházet a teď už se měsíc držím na stejné váze aniž bych změnila něco ve stravování…doktor neřeší protože cukrovku nemám, otoky taky ne, tlak ukázkový jen jsem celá porupala ale opravdu strašně už asi nikdy nevezmu dvoudílné plavky a budu to muset řešit nějakým laserem ![]()
Tak já u třetího nabrala 27 kg a trvalo víc jak rok než to šlo dolů…ted to snad bude rychlejší:)
@Barča 27 píše:
@Lucík33 ne nabrala jsem strašně na začátku zavodnila jsem se otékala a moc jsem nečůrala pak se to zpomalilo, a otoky začali přecházet a teď už se měsíc držím na stejné váze aniž bych změnila něco ve stravování…doktor neřeší protože cukrovku nemám, otoky taky ne, tlak ukázkový jen jsem celá porupala ale opravdu strašně už asi nikdy nevezmu dvoudílné plavky a budu to muset řešit nějakým laserem
BUd ráda:(Já mám otoky, tlak mám vysokej ale bílkovina naštěstí není…
@Crystal87 to je mi tě sice líto, ale tebe to po porodu s největší pravděpodobností přejde ale já už se těch strií nezbavim
![]()
@Barča 27 píše:
@Crystal87 to je mi tě sice líto, ale tebe to po porodu s největší pravděpodobností přejde ale já už se těch strií nezbavim![]()
Strie mám taky ale naštěstí jen málo…asi 4 na břiše možná nějaká na boku…tohle mě naštěstí minulo no:( a máš je hodně? ono je to prý nějak i dědičně daný ![]()