Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
4.10.14 13:43

@Petulka1234: Já prave vubec nevim jestli se to da koupit jako mast nebo tak, ale jestli zjistit vice info tak dej urco vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.10.14 13:53

@nikiD: Ja chodim na kontroly kazdy tyden, za tyden uz mi bude delat monitor, takze jeste dve kontroly a pak u se. tesim az z te postele vylezu, boli me snad cely clovek :mrgreen: Nejvic se tesim na to az si poradne uklidim a pujdu se prijit se psem:D Ten za mnou chudak chodi kazdy den jestli ho uz vezmu na prochazku :mrgreen:
@Mishuge: Ja chodim na kontroly kazdy tyden, kvuli tomu, a na monitor jdu v patek a normalne k ni do ordinace. O porodnici mi jeste nic. nerikala, takze si myslim ze me tam zatim asi posilat nebude nebo nevim kdy me tam posle :nevim:
Nekde jsem cetla, ze ten malinik ma pripravit telo a porodni cesty k porodu, ale pomaha to jak komu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.10.14 17:26

Ahoj holky :mavam: jsem 36 tt a už jsem byla na monitoru a budu chodit každý týden na kontrolu, no a v 38tt posílá mudr. do porodnice a tam si mě už hlídají sami :-)
Jo a maliník nemá vyvolat nebo uspíšit porod, ale připravit porodní cesty, aby se zkrátila první doba porodní :-). Na vyvolání je babská rada pupalka dvouletá, může se užívat až od ukončeného 37tt. Mimčo si dá povel kdy chce jít ven stejnak samo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.10.14 17:32

@Jitule38 to mas pravdu ono si to mimco rekne samo kdy jit ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.10.14 17:39

@Lucík33 Jj :-D:-D ale za mě myslím, že na maliníku asi něco bude, páč jsem ho pila u druhého porodu a byl.sice vyvolávaný, ale pěkně jsem se otvírala což u prvního nebylo :-(. Po píchnutí vody byla malá za dvě hoďky venku :palec: tak jsem zvědavá na ten třetí porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.10.14 17:43
@Jitule38 píše:
@Lucík33 Jj :-D:-D ale za mě myslím, že na maliníku asi něco bude, páč jsem ho pila u druhého porodu a byl.sice vyvolávaný, ale pěkně jsem se otvírala což u prvního nebylo :-(. Po píchnutí vody byla malá za dvě hoďky venku :palec: tak jsem zvědavá na ten třetí porod :-D

Ja ho chci taky zacit pit, ale az od ukonceneho 36.tt ;) Tak uvidime jak nam to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.10.14 17:48
@Petulka1234 píše:
@Irisek83 Iri, tak jak se to teď blíží, tak taky začínám přemýšlet, co a jak bude, hlavně jestli zvládnu zkombinovat péči o 7-mi letou dceru a teď ještě sourozence. Je to zvláštní, když jsme se s partnerem rozhodli pro sourozence, tak jsem vůbec o tom nepřemýšlela, prostě jsem se těšila až otěhotním a teď poslední dva měsíce, tak nějak více přemýšlím a přemýšlím, jak to u nás bude vypadat, jak se spolu všichni sehrajeme, jestli to budu vše stíhat, jestli nebudu mít nějaké depky atd. atd. atd. no hrozné myšlenky, i když se moc těším až prcka uvydím, ale uklidňuji se tím, že je to zcela normální a ono to přejde, jen to chce čas. :)
Navíc se i uklidňuji tím, že když moje mamka zvládla 4 děti a to nás měla těsně po sobě, tak jááááááá se přece nezhroutím jen po 2 dětech, tak tak noooo :)

To dáš a malá bude ráda, že už nebude doma sama. Sice věkový rozdíl je, ale nebála bych se toho. Chtěla bych jít pak do druhého, tak dva max tři roky odstup, tak uvidíme. To těhotenství není procházka růžovým sadem a hlášku, že těhotenství je nejkrásnější období ženy asi vymyslel chlap nebo co :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.10.14 17:51
@Petulka1234 píše:
Jinak už mám děvčata sbalený kufr a ještě otevřený, ať tam potom až to příjde rychle hodím kartáček na zuby a další maličkosti, které teď ještě používám :)
Už se nááááám to blížíííí :palec:

Já mám taky sbaleno :-) Můj mi říkal, že jsem blázen, tak brzo a když jsem se ho ptala, zda by mi to zabalil on, kdyby mě to chytlo, tak řekl že neee… a pak uznal, že mám pravdu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.10.14 17:57

@nikiD ja uz mam takovy bolesti zad, ze uplne silim…uz jsem to vzdala a zacala trochu chodit…vcera jsme jeli o mesta do obchodu objednat kocarek a dnes na rodinou oslavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
4.10.14 18:10

@Herculka já už taky pomalu začínám chodit.. teď jak mě začaly bolet ty záda, ještě ke všemu mě pálí žáha :roll: a jak se ti jinak daří? Předpokládám, že je hned líp, když jen neležíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
4.10.14 20:30

@Irisek83 Taky nechápu kdo to řekl, že těhotenstvíje nejkrásnější období ženy. To první možná, ale ted rozhodně ne. Mám křečák, bolí mě záda, spát nemůžu, jíst moc nemůžu :) Prostě na nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.10.14 20:39

@nikiD no na psychice je mi lip, ale fyzicky moc nevim…v pondeli mam kontrolu, tak jsem zvedava kolik budu mit cipek, kdyz ted chodim a mam za sebou ten kvasinkovy zanet…ale ty bolesti zad uz fakt nezvladam…v noci naspim tak max 4 hodky a to jeste po kouskach…

no ja abych rekla, tak tehu je asi jedno z mych nejhorsich obdobi zivota :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
4.10.14 21:24

@Herculka už jen chvíli a budeme to mít za sebou :-) já si to teda taky neužívám tak, jak jsem si myslela.. hlavně, aby to všechno na kontrole dopadlo dobře :-) já jdu v úterý, tak jsem na to taky zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.10.14 22:03

Já chodila k dr. jak kdy.. nejdřív po 3týdnech, pak po 4týdnech, poslední dobou i po 2 a naposledy zase po 3.. překvapilo mě, že mě do té porodnice poslal až na konci 37tt, tam už se pak chodí každý týden na monitor.. To už uteče.

Jinak si tohle těhu celkem i užívám.. rozhodně lepší než to první, to jsem trpěla s pálením žáhy, otoky nohou, bolestí zad.. Teď už se mi špatně spí, ale jinak fajn až na zadýchávání. To těhu bříško mi ale bude chybět, když si vezmu, že už je to asi naposledy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.10.14 09:32

@Mishuge Taky i mě příjde, že tohle druhé těhu je pro mě lepší, ale samozřejmě mě taky sem tam něco píchne, zabolí, hlavně už tolik nenachodím po venku, protože mě začnou šíleně bolet nohy a no a výšlap do schodů, tak to už začíná být noční můra a jak se hned zadýchám při každé malé námaze, jo a když loupu kořenovku, tak musím u toho sedět :) no prostě taková mladá důchodkyně už :lol: :)
Ale jinak se to snažím maximálně užívat, protože tohle už je moje poslední těhu. Takže tak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí