Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem byla včera na kontrole a zatím všechno vypadá tak nějak dobře.
. Nic se od posledna nezměnilo, tutíž ani nezhoršilo. Jelikož mi hrozí předčasný porod už od 31.tt tak jsem velice spokojená, že se to nehorší.
Nyní začínám 35.tt a doufám, že to ještě alespoň 2 týdny vydržíme 2v1
. Sice už mě to ležení nebaví, když je venku takové krásné počasí, ale co se dá dělat, ty 2 týdny už to vydržíme a pak to necháme na přírodě jak nám to naplánuje
oops:.
@Lucík33 Aho Lucíku, tak to je paráda, že máš dobré zprávy a držím palečky ať ti tam drobek ještě vydrží nějaký ten pátek pěkně v teploučku ![]()
Já taky dneškem začínám 35 tt a už se nemohu dočkat až začnu popíjet pomaloučku maliník, rozhodla jsem se ho začít popíjet začátkem 36tt, tak doufám, že tím nic nezkazím.
Pokud mohu nějak napomoct, abych nepřenášela, tak se budu snažit tomu napomoct, samozřejmě nenásilně.
Mám trošku trauma z prvního porodu, kdy jsem byla na vyvolávání a porodila jsem až třetí den odpoledne po dvou zavedených tabletách, tak teď pokud budu mít štěstí se snad zadaří a půjde to přirozeně ![]()
Jinak už mám děvčata sbalený kufr a ještě otevřený, ať tam potom až to příjde rychle hodím kartáček na zuby a další maličkosti, které teď ještě používám ![]()
Už se nááááám to blížíííí ![]()
@Petulka1234: Děkuji
. Já ten maliňík chci pít taky, ale az od ukončeného 36.tt. a to už pak vylezu i z postele a začnu pomaloučku něco dělat a hýbat se
. Koukám, že už máš sbaleno, já taky, spíš to mám dané na jedné hromádce a pak se to tam jen nahází až to přijde a šup do porodnice
. Moje je to první dítko, takže už začínají i nervičky z neznáma, ale těším se až budu prcka mít u sebe
. Stejně to těhotenstí tak rychle utíká, už jen cca měsíc
.
@Lucík33 A to je to, co jsem tak trochu řešila, takže myslíš, že je rozumnější ten maliník popíjet až od ukončeného 36tt? a prosímtě, co máš sbaleno na dítko až ho povezeš z porodnice, myslím oblečení… ![]()
To utíká, to máš pravdu, už to bude coby dup a neboj tohle bude moje druhé dítko a nervičky taky už pomaličku pracují, takže je to zcela normální ![]()
@Petulka1234. Plno holek říká, ze je lepsi az od toho ukonceneho 36.tt protoze mimco uz je vyvinute:). Tak nevim, ale driv zacinat radsi nebudu:) A pro maleho mam kalhoty, bundu, puncochy, bodycko, boticky. A kdyz by byla hodne velka zima, tak kombinezu. Ale nehlasi zadny velky zimy, tak asi spis tu prvni variantu. A do auta vezmu radeji decku kdbyby nahodou
. Beres si sebou do porodnice nejaky mici intimni gel nebo tak neco? Kamaradka mi radi dubovou kuru, ze lepe hoji poraneni, tak nevim zda si neco takoveho poridit ![]()
Ahoj holky, u první jsem maliník popíjela a stejně jsem přenášela.. nepomohl ani pohyb, vana, červené vínko, sex, chůze do schodů..
až zátěžový test před plánovaným vyvoláváním mi kontrakce rozjel.. a to bylo 2dny po přenášení..
@Lucík33 gratuluju k super výsledkům
takže to vypadá ještě na ležení do příští kontroly? Mě z toho včera už strašně začaly bolet záda.. už bych potřebovala začít něco dělat
ale máš pravdu, už se nám to blíží ![]()
Peťa: to už máš sbaleno??? Teda já mám 6týdnů do termínu a nějak to budu řešit až tak za 2týdny
a stejně mi to tu bude určitě ležet.. budu rodit až v listpadu, doufám…
Jak to máte teďka s kontrolami? Já byla naposledy u svého dr. v úterý a mám jít až za 3týdny do porodnice na monitor, to už budu 3týdny před termínem ![]()
@Mishuge až tak pozdě? Já myslela, že teď už se normálně chodí 1× za 14dní.. já dokonce počítám s tím, že teď už začnu chodit po týdnu..
@Mishuge jj, už mám sbaleno, včera jsem doma uklízela, tak jsem se rozhodla, že ty věci, které už mám koupené a připravené, už hodím rovnou do kufru a hotovo. Je to jedno jestli mi to straší ve skříni a nebo v kufru ![]()
Jo a kontroly už mám co dva týdny. Pan dr. si mě hlídá i kvůli těm otokům. Ale u tebe kontrola co 3 týdny se mě zdá dlouhá…ale možná je to všude jinak, no nevím. ![]()
@Lucík33 no taky o tom přemýšlím, ale asi tu dubovou kůru, jen si říkám, jak to budu vyvařovat v porodnici, nebo se dá koupit i jinak? třeba už jako výluh a nebo mast a nebo…
máš radu?
@Lucík33 .....ale teď jsem si vyčetla, že se dá v lékárně koupit intimní gel s dubovou kůrou, tak v pondělí si tam zajdu a poptám se a když tak rovnou koupím. ![]()