Poradna duly
Jana Čurdová
@Barča 27 a pak s něčím počítej..
mně teď naposledy taky řekli, že to vypadá na dřív, ale že teď už termín nemění
@Beruska-Jane tak to jsi dobrá, žes zvládla i stěhování.. my to naštěstí stihli už v 5.měsíci, teď bych to asi nedala, i normálně si připadám dost neschopná
jinak jsem teď 34tt a chodím teď po 14 dnech.. ale počítám, že po tom 35tt se chodí každý týden i na ty monitory..
@nikiD do půlky řijna chci mít vše hotové a připravené, začnu taky tak nějak balit tašku, nemám ráda, takové to dobalování, jako že tam pak ještě přihodím hřeben a zubní kartáček, na poslední chvilku, tak to raději koupím nové ať je taška prostě zavřená a připravená…počítám raději s tím prvním termínem, nechci aby mě pak něco překvapilo na poslední chvíli, přinejhorším budu odpočívat a nicnedělat o 14 dní dýl což taky neni žádná hrůza ![]()
Příspěvek upraven 30.09.14 v 14:52
@Beruska-Jane ahoj
mě tahle doktorka počítá že jsem ve 34.tt takže za 14 dní jdu do poradny vezmou mi krev a výtěr, jdu na ozvy a pak už budu chodit každý týden…(od 36.tt)
@Barča 27 vyřešila jsem to úplně stejně.. všechno jsem koupila nové, sice to mám dvakrát, ale aspoň už zapnuté a nachystané. Mám tašku zabalenou už teď, jak jsem byla už častokrát v nemocnici a pořád hrozí předčasný porod.. ale doufám, že tam ještě chvilku vydrží. Teď poslední dobou si vůbec nedokážu představit, jaké to bude, až tu ten cipísek s námi fakt bude.. hrozně to uteklo ![]()
@Lucipa: Já mám termín až 16.11. takže pěkně v půlce měsíce, ale brala bych kdyby se narodil o 14 dnů dřív, už se na to naše zlatíčko moc těším
a kdy máš ty termín? ![]()
@Barča 27 jojo
25.10. mám teď narozeniny, tak jsem zvědavá, jestli budu mít prcka ve dvaceti nebo v jednadvaceti
ale jak jsem si to celé těhotenství nepřipouštěla, tak poslední dobou fakt přemýšlím, jaká to bude všechno obrovská změna.. ![]()
@nikiD a taky mladá maminka
já mám 23 narozeniny až v lednu takže překvapení nebude
…mě zase přijde že si to přítel absolutně nepřipouští, je to takové jak kdyby se nic nedělo, pak když mě vidí jak funim u obouvání tak mě jde obout, poslední dobou i oholit apod, ale jinak je všechno beze změn, pořád lítám se psem na kopec, po městě apod…taky jsem zvědavá jak moc se všechno zmení, ale už se těšíme
@Barča 27 přítel se mi taky snaží se vším pomáhat, bříško jsem zatím neměla moc velké, ale už ho budu muset o pomoc při holení poprosit.. i když myslím, že zrovna takhle činnost mu vadit nebude
já zrovna včera byla na procházce a došla jsem ke kopci, který normálně hned vyběhnu a teď jsem po chvilce funěla
doufám, že se pak zase brzo dostanu do kondice ![]()
@Lucík33 Já mám termín dle MS 28.11, dle S1 30.11. :-/ takže vy to všechny už budete mít za sebou a já budu tiše závidět
Jinak já jsem také mladá maminka 22. Jinak můj chlap ze začátku si to vůbec nepřipouštěl, až mi to bylo líto, všechno jsem musela dělat sama. O namasírovaní nohou nebo zad, ani slyšet nemohl. Kolikrát jsme si říkala, s kým jsem si to udělala. Ale ke konci je to super, sic jsem nedávno ještě kopala metrák brambor a byla na 25 km pěší túře, ale když mě tam chytla ta děloha, jakoby se něco zlomilo. A už bere tašky a já ti tam dojdu, ráno když odchází vždycky pusu mně i malému, měkne a je super vidět tu náhlou změnu
![]()
Jinak holení a nakupování, vše se zatím zvládá, ale dává to zabrat, ale třeba taky pomůže ![]()
@Lucipa tak to je super
ono je to hned lepší pocit, když se chlap takhle hezky stará
já hlavně doufám, že mu tohle rozmazlování vydrží i po porodu
taky si užívám to, že když odchází ráno do práce, tak nás oba pusinkuje, to je takový milý, hned mám pocit, že bude dobrý táta ![]()
@Lucipa¨: To já to mám podle MS 16.11. a podle S1 11.11. tak jsem zvedava kdy to prijde
Já to mám doma úplně super, nemůžu si na nic stěžovat
.