Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
25.9.14 19:41

@Herculka já jsem si taky říkala, že by to bylo lepší.. ale uvidím, jak to všechno nakonec bude.. taky od začátku jen ležím a cítím se tedy fyzicky dost mizerně - dost jsem přibrala a svaly ochably :roll: a kolikátý týden teď jsi? Pořád jen ležíš? Já jsem dneska 33+1 a doktorka mi říkala, že už můžu pomaličku začít něco dělat a nejen ležet, ale pořád z toho mám ještě strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.14 19:43

@nikiD ani nevíš jak já jim závidím, někdo si těhotenství odbyde naprosto v klidu žádný problém v pohodě odrodí a jede dál. Já si myslela po velkém utz, že už bude všechno v klidu.To lítání po doktroech mě už celkem i unavuje každý týden někde něco. A přitom je mi tak dobře, vůbec mi nebylo špatně ani žádný chutě, nemít to břicho tak to ani nevím :)
Tak měsíc nepřibirat je už asi hodně, to je lepší když jde mimčo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.14 19:48

@Lucík33 Moc děkujeme, já malýmu věřim že to zvládne. Taky se na něho moc těším až bude venku a konečně se s ním pomuchlám :hug: ale měsíc klidně ještě vydržím.
Asi to nemůže být v klidu, aby sme si ty mimča vybojovali a milovali o to víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 19:58

@Herculka: Tak to jsem na tom podobně, ja beru také antibiotika, protože mám zánět na ledvinách a ještě utrogestan… Jen doufam ze mi ty antibiotika zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.9.14 20:02

@mishutka83: Asi tak bych to taky definovala, ty naši prdousci nás pěkně zkouší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.9.14 11:44

@nikiD ja jsem v pondeli byla 30+2, ale podle vahy dr rikal, ze vypada spis na 29+5… no ja trochu chodim :-) do kouleny a na zachod…jinak me totiz hrozne boli bricho, tak jakoby dole a v trislech… a kdyz sedim, tak se to male nelibi a hnedka tvrdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.9.14 11:45

@Lucík33 no me vzdycky daji ant, ktere zabiji jen cast tech bakterii a zbytekprezije a stane se rezistentni, takze mi pak udelaji kontrolni kultivaci, zjisti, ze tam porad jeste neco je a zkusi dat jiny ant…a takhle to jde uz potreti za sebou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
26.9.14 13:12

@Herculka jo, tak to jsme na tom úplně stejně.. :roll: sedět je pro mě vždycky krize a když dlouho chodím, tak mi připadá, že mi chce mimi vypadnout :D ale dneska už se chystám upéct nějaké zákusky.. čekáme návštěvu, tak snad to zvládnu :-) jinak ty antibiotika mě moc mrzí :-( já to tak měla minulý rok, to jsem brala pořád na to stejné asi osmery.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
26.9.14 15:19

@Herculka: Tak to je mi tě líto, že to takhle máš. Budu držet palečky, aby jsi to mšla všechno v pořádku. :palec: Já byla dneska na kontrole kvůli tomu zánětu a povídala mi, že už je to dobrý, že ani na ledvinách už nic nenašla, tak mám dobrat antibiotika, aby to bylo doléčéné. Ale nesmím nastydnout od nohou jinak by se mi to mohlo vrátit. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
28.9.14 09:45

Devcata taky mate noci, tak silene? Plus ty kopance, az obcas trosku zaskucim, nekdy, me tedy prevazne to opravdu boli! Plus ty silene krece, jinak chci se optat mate tady nektera PPH 2 postaveni, tedy v pravo. Cetla jsem, ze je to minus k porodu… :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.9.14 10:23

@Lucipa Ahojky, noci jsou fakt hrozné, nemůžu se otočit z boku na bok :lol:, křeče do lýtek, noční chození na WC atd. Už to musíme vydržet :lol: prostě to k těhotenství patří. Já mám taky postavení vpravo, ale to nikdo moc neřeší, protože je tam malé riziko, že hlavička nedorotuje jak má, ale to může být i z levé strany. V minulém těhu na utz v 32tt byla malá vpravo a když jsem byla na utz den před vyvoláním tak byla otočená vlevo :lol:. Bych to moc neřešila, co má být to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.9.14 16:59

Taky mam noci šílené :-[. Asi týden mě budi křeče v rukac, ty mi i otekaji a o chození má wc ani nemluvím. Uz to budeme muset nějaký ten pátek vydržet <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
28.9.14 20:28

Taky nemám noci moc v pohodě. Na záchod jdu tak 3-4krát za noc. Občas mě vzbudí když se hýbe a už ani nevím jestli mám ležet nalevo nebo napravo.Na zádech ne, to mi dělá zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 07:32

My jsme holky sikovne urco to vydrzime, ty zlaticka nam za to stoji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.9.14 08:07

Devcata, omlouvam ss, nejspis jen zacinam blaznit. Jsem 31+3 malej je dcl akcni, dost kope v noci nebo kdyz si sednu, take to tak mate. Je to v poradku, mam strach, premyslim, ze bych si zakopila stetoskop, pro svuj lepsi pocit :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí