Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
18.9.14 16:51

Ahoj holky, já taky hlásím info z kontroly, jsem taky 33+3 a jsme hlavičkou dolů, víc jsem se nedověděla :D… ale popravdě, tohle mi stačí…

Co se týče oblečení, pořád se nějak nemůžu smířit s nákupem kojících podprsenek, opravdu to nejde zvládnout s normálníma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
18.9.14 18:36

@Alie Tak narovinu, s těma kojícíma podprsenkama taky nějak bojuji, taky si říkám, že se na ně vydlabu a budu mít své co mám + vložky do nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.9.14 20:50

@Alie @Petulka1234 no holky já nevím, myslím, že kvalitní kojící podprsenka se vyplatí :-). V minulém těhu jsem kupovala v Brně v pasáži v kamenném obchodě a byla jsem fakt spokojená :-D. Pěkně drží prsa plné mléka :-D :-každopádně každého věc jak se rozhodne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.9.14 10:59

@Barča 27 no ja bych chtela nejakou trojkombinaci tak do 15 tisic… uz jsem chvili byla rozhodnuta pro X-lander, ale pak jsem cetla nejake recenz, ze neni zase az tak uplne dobry, tak ted vazne nevim… tim, ze musim lezet, tak si ani nemuzu objet par obchodu a vyzkouset si ruzny typy…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.9.14 11:24

@Herculka Já mám x. landera ještě po malé a byla jsem s ním plně spokojená! Ono je to asi co od toho kočáru očekáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 11:29

@Herculka máme ten Dorjan trojkombinaci včetně vajíčka autosedačky a stojí 12500 Kč recenze jsou pro i proti ale to je asi všude u kočárků v těhle cenových kategorii, vyzkoušela jsem si ho je jednoduchý na skládání a velká korba kam se vejde krásně větší miminko i s fusakem a zímním oblečením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.9.14 13:26

Já jsem zase věrná Quinny buzz. Má menší korbičku, ale zase se sporťákem jsem byla strašně spokojená. A pasuje tam autosedacka maxi cosi. Oni všechny kočárky mají něco pro a proti. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
19.9.14 15:59

Já kočárek neřeším, tím že mám děti opět blízko sebe, využiju sourozenecký a jako jednokočárek jsem koupila Moons S3 s autosedačkou maxicosi z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.9.14 18:17

Také jsem si vybrala dorjana, tak snad bude sloužit. :) jinak js byla v úterý na kontrole a prdola je menší. Mno jen aby nebyl, mám malinko zvýšenou tehu cukrovku, tak mi nařídili dietku. Za celé tehu js přibrala jen 2 kg a prdola má v 30+3 1450 g. Znovu jdu za 14 dní, tak js zvědavá jak poroste. Jinak js začala chodit na predporodni kurzy a jsem fakt zvědavá na porod. Čím víc se to blíží, tím mám z toho větší strach a zvláštní pocity. No ale pořád říkám že to musím zvládnou když to zvládly ostatní maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.9.14 19:46

Ahoj holky, tak ja jsem ve 34tt, prcek je otoceny stale hlavickou dolu tak snad mu to vydrzi :D jinak kdyz vidim jak tady resite obleceni tak to muzu byt naprosto v klidu, nosim stale to, co pred otehotnenim, mam akorat brisko takze jsem spokojena :lol: a na kojici podprsenku se taky moc netvarim, doufam ze to zvladnu i bez ni i kdyz mamka mi to porad rozmlouva a at si ji poridim.tak uvidime :lol: tak preji hezky zbytek tehulkovani, uz se nam to krati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.9.14 10:58

Ahoj maminy :D, jsem v 31+2tt, byla jsem min, týden na kontrole a mimísek váží 1460g :)..Prý mi padá už čípek, myslíte holky, že bych mohla rodit dříve???Máte nějaká zkušenost???Jsem prvorodička, tak zkušenosti nemám :)..A taky mam od pana doktora zákaz sexu :think:,ach jo…Hezký den těhulky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.9.14 11:00

Kolik jste holky přibraly :D???Já jsem 31+2tt a mam nahoře 15kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
20.9.14 11:07
@Martinkkaa píše:
Kolik jste holky přibraly :D???Já jsem 31+2tt a mam nahoře 15kg :D

ve 31tt jsem měla nahoře 20kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.9.14 11:50

@Martinkkaa já mám 33+5 nahoře 11 kg :-D. V obou těhu jsem to dotáhla na 13 kg tak uvidíme :-D. S čípkem těžko říct, nějaká hrozba může být, ale to si tě bude mudr hlídat ;-). Někdo přenáší a to měl změny třeba už od 25tt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.9.14 15:16

Ahoj :mavam: já jsem včera zkoumala kartičku a každou kontrolu mam CS 0, ale minulá kontrola CS 1 nevím pořádně co to znamená vím jen že je to snad čípek, ale myslela jsem že by mě měli informovat o změnách, kdybych nesledovala nálezy tak vim prd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí