Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já taky hlásím info z kontroly, jsem taky 33+3 a jsme hlavičkou dolů, víc jsem se nedověděla
… ale popravdě, tohle mi stačí…
Co se týče oblečení, pořád se nějak nemůžu smířit s nákupem kojících podprsenek, opravdu to nejde zvládnout s normálníma? ![]()
@Alie Tak narovinu, s těma kojícíma podprsenkama taky nějak bojuji, taky si říkám, že se na ně vydlabu a budu mít své co mám + vložky do nich
@Alie @Petulka1234 no holky já nevím, myslím, že kvalitní kojící podprsenka se vyplatí
. V minulém těhu jsem kupovala v Brně v pasáži v kamenném obchodě a byla jsem fakt spokojená
. Pěkně drží prsa plné mléka
:-každopádně každého věc jak se rozhodne ![]()
@Barča 27 no ja bych chtela nejakou trojkombinaci tak do 15 tisic… uz jsem chvili byla rozhodnuta pro X-lander, ale pak jsem cetla nejake recenz, ze neni zase az tak uplne dobry, tak ted vazne nevim… tim, ze musim lezet, tak si ani nemuzu objet par obchodu a vyzkouset si ruzny typy…:-(
@Herculka Já mám x. landera ještě po malé a byla jsem s ním plně spokojená! Ono je to asi co od toho kočáru očekáváš.
@Herculka máme ten Dorjan trojkombinaci včetně vajíčka autosedačky a stojí 12500 Kč recenze jsou pro i proti ale to je asi všude u kočárků v těhle cenových kategorii, vyzkoušela jsem si ho je jednoduchý na skládání a velká korba kam se vejde krásně větší miminko i s fusakem a zímním oblečením
Já jsem zase věrná Quinny buzz. Má menší korbičku, ale zase se sporťákem jsem byla strašně spokojená. A pasuje tam autosedacka maxi cosi. Oni všechny kočárky mají něco pro a proti. ![]()
Já kočárek neřeším, tím že mám děti opět blízko sebe, využiju sourozenecký a jako jednokočárek jsem koupila Moons S3 s autosedačkou maxicosi z druhé ruky.
Také jsem si vybrala dorjana, tak snad bude sloužit.
jinak js byla v úterý na kontrole a prdola je menší. Mno jen aby nebyl, mám malinko zvýšenou tehu cukrovku, tak mi nařídili dietku. Za celé tehu js přibrala jen 2 kg a prdola má v 30+3 1450 g. Znovu jdu za 14 dní, tak js zvědavá jak poroste. Jinak js začala chodit na predporodni kurzy a jsem fakt zvědavá na porod. Čím víc se to blíží, tím mám z toho větší strach a zvláštní pocity. No ale pořád říkám že to musím zvládnou když to zvládly ostatní maminy.
Ahoj holky, tak ja jsem ve 34tt, prcek je otoceny stale hlavickou dolu tak snad mu to vydrzi
jinak kdyz vidim jak tady resite obleceni tak to muzu byt naprosto v klidu, nosim stale to, co pred otehotnenim, mam akorat brisko takze jsem spokojena
a na kojici podprsenku se taky moc netvarim, doufam ze to zvladnu i bez ni i kdyz mamka mi to porad rozmlouva a at si ji poridim.tak uvidime
tak preji hezky zbytek tehulkovani, uz se nam to krati ![]()
Ahoj maminy
, jsem v 31+2tt, byla jsem min, týden na kontrole a mimísek váží 1460g
..Prý mi padá už čípek, myslíte holky, že bych mohla rodit dříve???Máte nějaká zkušenost???Jsem prvorodička, tak zkušenosti nemám
..A taky mam od pana doktora zákaz sexu
,ach jo…Hezký den těhulky ![]()
Kolik jste holky přibraly
???Já jsem 31+2tt a mam nahoře 15kg ![]()
@Martinkkaa píše:
Kolik jste holky přibraly???Já jsem 31+2tt a mam nahoře 15kg
ve 31tt jsem měla nahoře 20kg ![]()
@Martinkkaa já mám 33+5 nahoře 11 kg
. V obou těhu jsem to dotáhla na 13 kg tak uvidíme
. S čípkem těžko říct, nějaká hrozba může být, ale to si tě bude mudr hlídat
. Někdo přenáší a to měl změny třeba už od 25tt ![]()
Ahoj
já jsem včera zkoumala kartičku a každou kontrolu mam CS 0, ale minulá kontrola CS 1 nevím pořádně co to znamená vím jen že je to snad čípek, ale myslela jsem že by mě měli informovat o změnách, kdybych nesledovala nálezy tak vim prd ![]()