Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
3.9.14 11:38

@Herculka: Právě, že žádný zánět nemám. Začalo to až před 14 dny. Jinak mi nic není, břicho mi tvrdne tak max.3-4 za den. A vzdycky když jdu od doktorky, tak mi to břicho tvrdne vic. Jinak vše ok. A to mi ješte řekla bych nejedla tolik sladký:D prý jsem přibrala nějak moc. Je fakt ze ve 30.tt mam nahoře 17 kg. Ale přestat jíst sladký? To nejde, když na mě v lednici čeká větrník a krtkůt dort:D No doktorka me vzdy jen prohlidne a rekne mi to po hmatu, jinak mi to nemeri zadnym pristrojem nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 11:42

NikiD:Já vím no, a hlavně doma je člověk víc v klidu. A jak dlouho tě tam budou držet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.14 12:34

@Lucík33 to je divny.. cipek by ti mela merit tou vaginalni sondou.. jinak ja uz jdu domu, sice ted budu mit kontroly kazdou chvili, ale jen ambulantne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 12:49

NikiD: zadnou sondou to nikdy nemerela, jen hmatem. Tak si myslim, ze si to taky trosku zvelicila abych opravdu ten klidovy rezim dodrzovala. Hmatem to prece nemuzu poznat tak dobre jako tou sondou?:) Tak aspon ze tebe pousti domu, a jak dlouho si tam byla? Ja taky chodim casto na kontroly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.9.14 13:44

@Lucík33 no, oni pohmatem poznaji, jestli je ten cipek treba mekky a otevreny a tak a delku taky nejak, ale tou sondou je to presnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 14:17

NikiD: tak uvidíme co mi řekne příští týden:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.9.14 19:22

@Lucík33 Jj to ti věřím, že máš strach o malého, taky bych měla, ale neboj, to bude dobrý, to cítím :). Tvrdnutí bříška a sem tam stahy mám taky, ale naštěstí to na můj čípek vliv nemá, já mám zase jiný zdrav. problémy. Držím palečky tobě a všem holkám co tady bojují se zkráceným čípkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.9.14 19:53

@Lucík33 tak to ten nalez asi nebude tak hrozny, jinak by ti to urcite merila, aby vedela, jestli nemusis treba do nemcnice…te asijen zbytecne vystresovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 20:19

Herculka: no ona mi řekla, že mám přijít příští týden a když to bude horší tak mě pošle do nemocnice. Uvidíme no, hlavně, aby bylo vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.9.14 20:21

Jitule38: Děkuji, také budu držet palečky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.9.14 10:55

Ahoj holky, tak vám všem držím palce, ať to dobře dopadne a ty prcky udržíte co nejdéle… Koukám, že moje problémy s večerním otokem kotníků a bolesti kostí jsou proti tomu, co tu řešíte, prkotina… Už aby byly Vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.9.14 21:19

Obdivuji ty holky, ktery maji zkraceny cipky a lezi treba 3 tydny v kuse. Ja lezim poctite 2 den, kdy fakt jdu jen na wc a je to uplny utrpeni, ale co by clovek neudelal pro toho drobecka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
4.9.14 21:46

@Lucík33 Já bya ted nemocná a ležela jsem v kuse 6 dní a je to strašný!!Představa že budu ležet až do porodu šílený. takže holky, držte se a opatrujte at jste zavřený na 5 západů! Já naštěstí ok, malá je koncem pánevním, ale prej se ještě může přetočit, místa má dost a příště mi bude dělat velkej UTZ v tom 32tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
8.9.14 10:51

Tak a mám dneska po III. screeningu. Dnes jsem ve 30+3tt a malá má 1600g a měří dle tabulky 39cm. Tak jsem se lekla, jestli to není moc 1600g na teprve 31tt. Mám totiž vyčteno tak 1500g. Takže co myslíte děvčata, je to v pořádku a nebo se mi narodí 5 kilové mimčo :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.9.14 11:45

@Petulka1234 ahoj, ja myslim, ze je to v normalu :-) je to plus minus… a ve III. trimestru se chodi jeste na screening? dr mi o nem nic nerikal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí