Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
27.8.14 13:53

@Mishuge: My budeme mit kluka:) Je to moje prvni miminko:) Takže veliká radost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.8.14 14:17

@Herculka tak hlavně, aby už se nezkracoval.. a řekli ti proč? Já měla kapačky s magnesiem, protože mi hodně tvrdlo břicho a pak mi dali injekce kortikoidů, aby se miminku vyvinuly plíce, kdyby se narodilo dřív.. jinak mám pořád na ten čípek utrogestan skoro od začátku. Teď když mě pouštěli, tak jsem měla 27mm a v úterý jdu na kontrolu, tak doufám, že se drží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.8.14 15:04

@Alie ahoj, nam taky doktor rekl ze jsme maly, ve 30tt 1496g..ale za to ze ma prcek dlouhy stehenni kosti ze bude vysokej, takze si z toho nic nedelej, vada to urcite nebude, spis geny po rodicich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.8.14 15:15

Ahoj devcata cekam kluka, byla jsem na 4d, tak doufam, ze neva, ze se podelim s Vami, mam obrovskou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.8.14 15:17

@Lucipa juuu :-) krasný! V kolikátém týdnu jste? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.8.14 15:21

26 + 5 :-) :-) Jinak dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
27.8.14 20:03

@Lucipa: Taky se pridavam ke gratulaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.8.14 20:16

@nikiD tak kapacku s Mg jsem taky dostala, ale prijde mi, ze to moc nepomaha :-( utrogestan mi taky dali, ale o tech kortikoidech nic nerikali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
27.8.14 20:21

@Herculka: Tak jak se ti daří?:) Je to tam dlouhé viď?.. A ten čípek ti nějak měřili? Já byla na normální kontrole a při prohlídce mi doktorka řekla, ze mám zkrácený čípek, ale jen o trošku, ale vůbec mi neřekla kolik, tak mě to tak napadlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.8.14 20:26

@Herculka dej tomu čas.. já měla těch kapaček po sobě 6×500ml a taky mi to začalo zabírat až postupně :-) jinak si myslím, že ten utrogestan je vážně dobrý, už kolikrát se mi po něm ten čípek dal dohromady. Já ty kortikoidy dostala, protože jsem se doktorce zdála trošku pootevřená a tak kdyby byl prostě předčasný porod, aby už miminko bylo v pořádku a dovyvinuté.. ale když mě propouštěli, tak říkali, že jsem zase úplně zavřená. Tak snad to ještě chvíli vydržíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.8.14 06:25

@Lucík33 @nikiD jj me ten cipek meri pri kazde kontrole…v pondeli jsme meli jen 20mm, v utery 27 a ted me zatim jeste nemerili…tak snad dneska… ja si myslim, ze to mam zkracene zase kvuli tomu mocaku - z jednou se mi tak zkratil na 23 a po antb. se mi to zase zpravilo… niki a kolik ti dali tech injekci kortikoidu? kolik jich musis dostat, aby se ty plice dovyvinuly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.8.14 08:35

@Herculka: To oni to ho dneska zmeri, ale neboj urcite to bude lepsi. Nekde jsem cetla, ze se muze zkracovat i vlivem stresu, rozcileni atd. Tak se nestresuj a drzim ti palce. Ale myslim si ze ten mocak na to ma taky urcity vliv. At ti vsechno dobre dopadne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.8.14 09:33
@Lucipa píše:
Ahoj devcata cekam kluka, byla jsem na 4d, tak doufam, ze neva, ze se podelim s Vami, mam obrovskou radost :-)

Krásná fotečka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.8.14 11:20

@Lucipa krasna fotka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.8.14 13:20

@Herculka tak pokud máš nějakou infekci, tak by to měli dát určitě dohromady :-) mně dali pro jistotu macmiror na zavádění, jestli to nedělá infekce.. jinak ty kortikoidy se dávají vždy po 4 injekcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí