Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
15.8.14 11:18

Me doktor rekl na cukrovku se objednat mezi 24tt a 28tt takze jsem byla hned ten 24tt abych to mela za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.8.14 12:30

@Badblond tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo jí v noci :). Mě malá taky budí na jídlo dvakrát, jak píšeš, většinou to cestou na záchod beru přes kuchyni, mám nahoře necelých 9 kg, ale už končím 29. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.8.14 12:41

@Alie
No ale jak mě to vždycky otravuje, ten záchod je chvilka, ale než do sebe něco nahážu, většinou v leže, tak to trvá, ale tak co pro miminko neuděláme, že :mrgreen:,taky mám nahoře 9kg, ale začalo mi pískat v uchu, nic moc příjemného, ale na poradně to řeknu, asi to bude tlakem či co… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.8.14 13:26

Já byla na OGTT před 14 dny a to jsem teď začala 28 tt. A přibrala jsem cca 8 kg, takže to mám hodně podobné jako vy :D V noci se budím na záchod, ale jíst v noci to nee. Uvidíme, co bude dál… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.8.14 20:36

Já nabrala necelé 4 kg a teď za týden co mi zjistili tehu cukrovku mám pomalu kilo a půl dole :( uvidím co mi poví v pondělí v diabetologicke poradne že mám pořád hlad, dle te jejich slavné dietky. Chjo závidím vám že si můžete dát na co máte chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.8.14 11:06

@LLaduš ber to z té lepší stránky, my budeme potom závidět tobě, že nemáš co hubnout, zatímco našich 10 a více půjde hůř dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.8.14 12:21

Tak jsem na tom koukám s těmi 8kg průměrně.. to mě těší :) No stejně je nejdůležitější jak to půjde dolů.. 20kg po prvním mi šlo krásně, teď to nemusí jít vůbec. Mějte se tu krásně, já jedu na 2dny na chatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
16.8.14 12:31

@Mishuge papa a užij si to tam krásně, člověk zase příjde na úplně jiné myšlenky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.8.14 10:51
@LLaduš
Já nabrala necelé 4 kg a teď za týden co mi zjistili tehu cukrovku mám pomalu kilo a půl dole :( uvidím co mi poví v pondělí v diabetologicke poradne že mám pořád hlad, dle te jejich slavné dietky. Chjo závidím vám že si můžete dát na co máte chuť.

Tak to se mam na co tesit. Uz teď mi sladké chybí…snad se příští týden uz k diabetologovi dostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
18.8.14 14:33

Tak jsem dnes byla na test těhot. cukrovky a teď jsem jim tam volala a sestra mi řekla, že první hodina dopadla dobře, ale druhá hodina vyšla lehce zvýšeně, ale prý dle pana doktora je to v pořádku, jen sestra ještě dodala, že mám omezit sladké a smažené. Tak, tak no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.8.14 17:11

Mě to vyšlo taky lehce zvýšené s už mě sledují a mám dietku. Takže záleží na doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.8.14 11:45

@nikiD ahoj, tak dneska jsem byla na dalsi kontrole a cipek jen 3,58 (minuly tyden 4,23), tak jsem byla zklamana… byl tam jinej dr a ten se na me dival jak na blazna, pry co bych chtela…ze je to dobrej vysledek oproti 2,23 jako na zacatku… tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
20.8.14 12:02

@Herculka tak to máš krásný :-) já teď měla taky přes 3 a říkal, že je to na tyhle týdny úplně luxusní.. já jdu zrovna dneska na měření, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.8.14 12:45

Ahoj holky, tak jsem včera neodolala a objednala si pár úžasných oblečků na stránce promrnousky.cz, doufám že to nebude tady bráno jako reklama, jen jsem se chtěla podělit o fajn stránku, kterou jsem našla, myslím si, že jestli někdo nestíhá nákupy a potřebuje toho co nejvíc sehnat rychle, tak by mu to mohlo pomoci. Říkala jsem si, že si nakoupím pár bodýček a dupaček a ve finále mám objednávku za 3000,–. Ale ty věcičky jsou nádherné :o). Až dorazí, podělím se o info, jak to vypadá kvalitativně :o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.8.14 22:29

@Alie Ahoj, tak jsem to taky zkoukla a budu čekat co ta kvalita :hug: tak nezapomeň prosím, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí