Poradna duly
Jana Čurdová
Péťulka: ahojky, radši zajdi k doktoru a uvidíš co ti poví.. může to být k čemukoliv. Taky jsem měla klíště a to jsem ho měla naposledy někdy na střední.. prostě zákon schválnosti, nikdy na mě nelezly a teď v těhu najednou toto.
Myslím, že od klíštěte to mít nebudeš, ale pro klid duše si k doktoru zajdi. Mě dokážou tak strašně bolet svaly, že neuzvednu hrnek, když to mám v rukou, jde mi to od dlaní po celé předloktí, někdy až po rameno - trvá to několik hodin, pak je klid nebo se to dá třeba do nohy… dělá mi to stres. Minulý týden se mi bolestí chtělo až brečet, ale k doktorovi s tím nechodím - nic by na mě stejně nenašli. Stačilo změnit prostředí, které mi to dělalo a jsem zase ok. Tělo dokáže dělat šílenosti. Pomáhá mi na to se vůbec nehýbat a ledové obklady. Asi by mě poslali na neurologii a tam by jejich závěr byl, že to dělá psychika. Možná máš jenom nějakou virózu.
Ahoj holky
tak mi dneska zacina 7. mesic toto leti
zitra poradna a pak tyden na dovolenou tak snad vyjde pocasi ![]()
Ahoj holky, rada bych se pridala. TP mam 29.11. uz skoro 2 tydny lezim doma s nohama nahore, protoze mam zkracenej cipek na 3,1. Mate nektera taky tento problem?
@Herculka ahoj a vítej
já jsem na rizikovém od začátku, takže jenom ležím. mám stejný problém u mě se začal zkracovat častým tvrdnutím břicha. dostala jsem kapačky magnesia a pak domů tablety 3×2 a utrogestan. ten si myslím, že pomohl, protože na poslední kontole se mi čípek z 2.5 vrátil na 4. chce to asi hlavně klid a vydržet ![]()
@nikiD no ja mela zanet v mocaku a bricho mi teda tk dot tvrdlo… a ve kolikatym tydnu jsi? alezis jenomnebo treba i sedis a trochu chodis?
@Herculka já měla taky nějakou infekci, ale v pochvě, tak jsem na to dostala macmiror a to se zpravilo. ale břicho mi teda tvrdne pořád. já moc sedět nemůžu, je mi to nepříjemné, tak spíš jsem ležím v polosedu v posteli a s tím chozením spíš jen do sprchy, na záchod a tak, podle toho, jak mi je, občas mám takové velké tlaky, že z postele radši nevstávám. jsem 28tt
@nikiD ja jsem 25 tt… tak to mame hodne podobne… ja prave uz nezvladam to lezeni…hrozne me z toho boli zada a krize
macmiror jsem mela taky, ve ctvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvedava kolik dr nameri… a co cely den delas, kdyz jen lezis?
@Herculka tak to pak dej určitě vědět, jak to dopadlo. Já naspávám do zásoby
naštěstí mi nedělá problém usnout a spát a tak většinou spím až do oběda..
zase si říkám, že až bude mimi, tak si tohle nebudu moct dovolit
jinak si z papíru vyrábím podzimní a vánoční dekorace, pustila jsem se do třízení a upravování fotek, přeinstalovala telefon
takové věci, na které není normálně čas ![]()
Zdravim holky:-) jsem 29tt a pred dvema tydny jsem to uz zapichla v praci a od ty doby mam pocit ze taky porad jen spim a spim
ale je to treba, pak toho spanku moc nebude ![]()
Ahoj, taky se přidávám, mám termín 4.11 2014 a čekáme holčičku, dneska začínam 28tt a kromě častého čůrání a kolísání tlaku je vše ok
. Trápí někoho něco teď v 28tt???
@nikiD ahoj, tak na dnesni kontrole dr nameril cipek 4,23 - takze parada, ale pry stejne musim porad lezet, mala je hrozne nizko… jinak vcera jsem byla na oGTT a nastesti cukrovkunemame
takze dobra zprava. acekate kluka nebo holcicku?
@MoňulaB ahoj, no ja toho moc nenaspim
jak musim porad lezet, tak me z tohosilene boli zada…
Ahoj, Cipek mám v pohodě 5 cm. Chodím ještě do prace, ale už začínám přemýšlet že to zapichnu. Prace čím dal víc.
jinak mám bohužel cukrovku, tak je to pro me celkem peklo. Mám pořád hlad, jíst mužů po 3 hodinách a male porce. Hlavně nemůžu sladký a to je to nejhorší. Naštěstí mě ale nic jiného není, tak to musím vydržet.
@LLaduš
Já jím taky cca co 3hodiny a po menších dávkách, ale cukrovku nemám…a můžeš třeba aspoň ovoce? Jinak přeju, ať to vydržíš… ![]()