Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
4.8.14 15:18

Péťulka: ahojky, radši zajdi k doktoru a uvidíš co ti poví.. může to být k čemukoliv. Taky jsem měla klíště a to jsem ho měla naposledy někdy na střední.. prostě zákon schválnosti, nikdy na mě nelezly a teď v těhu najednou toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
10.8.14 19:37

Myslím, že od klíštěte to mít nebudeš, ale pro klid duše si k doktoru zajdi. Mě dokážou tak strašně bolet svaly, že neuzvednu hrnek, když to mám v rukou, jde mi to od dlaní po celé předloktí, někdy až po rameno - trvá to několik hodin, pak je klid nebo se to dá třeba do nohy… dělá mi to stres. Minulý týden se mi bolestí chtělo až brečet, ale k doktorovi s tím nechodím - nic by na mě stejně nenašli. Stačilo změnit prostředí, které mi to dělalo a jsem zase ok. Tělo dokáže dělat šílenosti. Pomáhá mi na to se vůbec nehýbat a ledové obklady. Asi by mě poslali na neurologii a tam by jejich závěr byl, že to dělá psychika. Možná máš jenom nějakou virózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.8.14 20:00

Ahoj holky :mavam: tak mi dneska zacina 7. mesic toto leti :) zitra poradna a pak tyden na dovolenou tak snad vyjde pocasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.8.14 11:34

Ahoj holky, rada bych se pridala. TP mam 29.11. uz skoro 2 tydny lezim doma s nohama nahore, protoze mam zkracenej cipek na 3,1. Mate nektera taky tento problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.8.14 12:28

@Herculka ahoj a vítej :-) já jsem na rizikovém od začátku, takže jenom ležím. mám stejný problém u mě se začal zkracovat častým tvrdnutím břicha. dostala jsem kapačky magnesia a pak domů tablety 3×2 a utrogestan. ten si myslím, že pomohl, protože na poslední kontole se mi čípek z 2.5 vrátil na 4. chce to asi hlavně klid a vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.8.14 19:37

@nikiD no ja mela zanet v mocaku a bricho mi teda tk dot tvrdlo… a ve kolikatym tydnu jsi? alezis jenomnebo treba i sedis a trochu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.8.14 20:17

@Herculka já měla taky nějakou infekci, ale v pochvě, tak jsem na to dostala macmiror a to se zpravilo. ale břicho mi teda tvrdne pořád. já moc sedět nemůžu, je mi to nepříjemné, tak spíš jsem ležím v polosedu v posteli a s tím chozením spíš jen do sprchy, na záchod a tak, podle toho, jak mi je, občas mám takové velké tlaky, že z postele radši nevstávám. jsem 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.8.14 10:49

@nikiD ja jsem 25 tt… tak to mame hodne podobne… ja prave uz nezvladam to lezeni…hrozne me z toho boli zada a krize :-( macmiror jsem mela taky, ve ctvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvedava kolik dr nameri… a co cely den delas, kdyz jen lezis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
12.8.14 13:34

@Herculka tak to pak dej určitě vědět, jak to dopadlo. Já naspávám do zásoby :-) naštěstí mi nedělá problém usnout a spát a tak většinou spím až do oběda.. :oops: zase si říkám, že až bude mimi, tak si tohle nebudu moct dovolit :-) jinak si z papíru vyrábím podzimní a vánoční dekorace, pustila jsem se do třízení a upravování fotek, přeinstalovala telefon :-D takové věci, na které není normálně čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.8.14 18:53

Zdravim holky:-) jsem 29tt a pred dvema tydny jsem to uz zapichla v praci a od ty doby mam pocit ze taky porad jen spim a spim :lol: ale je to treba, pak toho spanku moc nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.8.14 19:41

Ahoj, taky se přidávám, mám termín 4.11 2014 a čekáme holčičku, dneska začínam 28tt a kromě častého čůrání a kolísání tlaku je vše ok :andel:. Trápí někoho něco teď v 28tt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.8.14 10:03

@nikiD ahoj, tak na dnesni kontrole dr nameril cipek 4,23 - takze parada, ale pry stejne musim porad lezet, mala je hrozne nizko… jinak vcera jsem byla na oGTT a nastesti cukrovkunemame :-) takze dobra zprava. acekate kluka nebo holcicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.8.14 10:04

@MoňulaB ahoj, no ja toho moc nenaspim :-( jak musim porad lezet, tak me z tohosilene boli zada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 11:03

Ahoj, Cipek mám v pohodě 5 cm. Chodím ještě do prace, ale už začínám přemýšlet že to zapichnu. Prace čím dal víc. :-( jinak mám bohužel cukrovku, tak je to pro me celkem peklo. Mám pořád hlad, jíst mužů po 3 hodinách a male porce. Hlavně nemůžu sladký a to je to nejhorší. Naštěstí mě ale nic jiného není, tak to musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.14 11:07

@LLaduš
Já jím taky cca co 3hodiny a po menších dávkách, ale cukrovku nemám…a můžeš třeba aspoň ovoce? Jinak přeju, ať to vydržíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí