Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.6.14 13:04

@Petulka1234 u nas je to taky na střídačku marušku jsem měla já a muj ted chce magdalenku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 17:26
@Petulka1234 píše: :D ne nebylo to myšleno ironicky, ber to jen jako vtip…mám zvláštní smysl pro humor :mrgreen:

jsem za ně hrozně ráda, pro mně jsou děti úplně všecko, mám být na co pyšná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 17:30
@malakobra píše:
@Beruska-Jane To jsem mu taky řekla, že rodit budu já, a že si do papírů napíšu co chci, ale to by se mnou nemluvil do konce života.. :D to já se nerozrušuju už nad jiným jménem :think:

u nás to většinou stejně rozhodnu já. manžel chce Lenku po mě, ale jen přes moji mrtvolu. To jméno nenávidím od dětství a on moc dobře ví že přes Lenku vlak nepojede, takže u Nás Leontýnka. Já se musím s tím jménem ztotožnit, protože pak si s tím miminkem povídám a už je to daný. Ale kluka jsem ještě neztotožnila se svým Já takže jméno zatím nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
29.6.14 20:44

Lenka: a jaké dětičky už máš? kolik holek a kluků? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 20:55
@Mishuge píše:
Lenka: a jaké dětičky už máš? kolik holek a kluků? :)

dva kluci 16,17 roků, Holky 12 a 8 a kluk 4, a termín v 2.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
29.6.14 20:57
@Mishuge píše:
Lenka: a jaké dětičky už máš? kolik holek a kluků? :)

a ty máš děti? v profilu je nemáš, takže první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.6.14 09:06

@Mishuge Ahojky, už víš co čekáš a nebo se necháš překvapit až na porodním sále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.6.14 09:38

Ahojky, já mám jednu holčičku, bude jí 2,5roku.. Jinak za týden Gennet a tam nám to řeknou. U první jsme měli překvápko. Na dnešek jsem měla ale sen, že to bylo zase překvápko.. Zase jsem rodila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
30.6.14 09:41
@Mishuge píše:
Ahojky, já mám jednu holčičku, bude jí 2,5roku.. Jinak za týden Gennet a tam nám to řeknou. U první jsme měli překvápko. Na dnešek jsem měla ale sen, že to bylo zase překvápko.. Zase jsem rodila :-)

já pořád s tím bojuju, nechat si to říct, nebo vydržet
Teď jdu 7.7. na genetický testy, tak už abych věděla že to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.14 09:49

@Mishuge já bych to nevydržela su zvedava jak opica :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.6.14 10:00

Já byla taky vždy zvědavá jak u první tak i teď u druhé.
Přemýšlím, co podniknu s moji princeznou, venku prší, ale jak se znám tak dlouho nevydržím doma a odpo po obědě se půjdem vyvětrat někam ven, co vy dnes děvčata budete dělat, když je takové uplakané počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.6.14 10:01

Jsou teď prázdniny, tak malou musím nějak zabavit, no :) a i sebe samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
30.6.14 10:04
@Petulka1234 píše:
Já byla taky vždy zvědavá jak u první tak i teď u druhé.
Přemýšlím, co podniknu s moji princeznou, venku prší, ale jak se znám tak dlouho nevydržím doma a odpo po obědě se půjdem vyvětrat někam ven, co vy dnes děvčata budete dělat, když je takové uplakané počasí…

To je počasí na dvě věci. Malej je nastydlej, na konci měsíce nás čeká operace s kýlou, ale jedem do Ústí nad Orlicí (za dvě hoďky po tom nás pustí domů, takže žádný pobyt v nemocnici ale v pohodlí domova :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.6.14 14:58

Lenka: já bych to vydržela s překvapením znovu :) a taky jdu 7.7. do Gennetu, kde se snad vše dozvím a hlavně, aby miminko bylo zdravé.
Péťulka: my zítra jedeme na chatu, tak se těším.. dnes mám narozeniny, takže jdu péct dort a přijdou naši a tak.. oběd s tátou byla kachna s kdedlíčkem a zelím :D
JO a ráno čučím na váhu, zase kilo na hoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.6.14 20:43
@Mishuge píše:
Lenka: já bych to vydržela s překvapením znovu :) a taky jdu 7.7. do Gennetu, kde se snad vše dozvím a hlavně, aby miminko bylo zdravé.
Péťulka: my zítra jedeme na chatu, tak se těším.. dnes mám narozeniny, takže jdu péct dort a přijdou naši a tak.. oběd s tátou byla kachna s kdedlíčkem a zelím :D
JO a ráno čučím na váhu, zase kilo na hoře…

waw, tak to přeji vše nejlepší k narozeninám a hlavně zdravíčka, lásky, kterou jsi určitě plná, aby jsi ji mohla dávat nadále svým dětem a ať se ti splní co nosíš v srdíčku a víš jen o tom ty. :kytka:
A na knedlu se zelíčkem sis musela určitě pošmáknout, já bych se do toho pustila a nevěděla snad kdy skončit :lol: :mrgreen:
Na chatě si to užij, já už se zase nemůžu dočkat příštího týdne, to mě dojede sestra i s malým na týden, tak si to pořádně užijem :dance:
Jinak jsem se dívala dnes, že mi zase povyrostlo bříško, už se mi i špatně sedí, nevydržím dlouho ani a ani tak, ale hlavně že jsme za půlkou a teď už to bude rychlejší a budeme se tu chlubit s našími dítky. Už se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí