Poradna duly
Jana Čurdová
@Barča 27 píše:
Ahoj holkynakupujete už výbavičku? Chtěli jsme začít od příštího týdne předělávat pokojíček a nakupovat, tak jestli nebudu jak blázen, nebo abych něco „nezakřikla“
Určitě, jestli se chceš se zabavit, nebo máš na to chuť, tak směle do toho
Já už mám například pokoj, kde budu s mimískem vymalovaný už tak ze 2 měsíce ![]()
a taky se už průběžně pomalinku připravuji vše co budu potřebovat ![]()
@Barča 27 já nemám zatím vůbec nic (teda vlastně lahvičku na pití, kterou jsem dostala v lékárně k nákupu
)… a mám v plánu začít tak nějak v srpnu, teď mám ještě hodně práce, ale co vím, kamarádka taky čeká mimčo v listopadu a má už vše, z toho jsem měla oči navrch hlavy
…já myslím, že teď už nezakřikneš ![]()
@Alie já jsem si to právě chtěla odbýt než budu mít nějaký extrémní pupek pak se mi po Ikei běhat moc dobře nebude, sfouknout to přes prázdniny ještě tak září dokoupit zbytky a říjen, listopad čekat
ono se totiž neví den který jsme si zadělali tak mam široký pojem 2.11. - 14.11.
![]()
@Barča 27 píše:
@Petulka1234 ty se stěhuješ k miminkovi? Ne ono k vám?
ono k nám
![]()
@Barča 27 to schvaluju
, já bych to taky radši měla dřív, ale bohužel to nestíhám…no kamarádka takhle nastoupila na mateřskou po Vánocích s tím, že se nechce skoro dva měsíce doma do porodu nudit a připraví si vše právě na mateřské, jenže buch, a prtě bylo 3. ledna na světě (termín měla v půlce února) ![]()
@mojemaličkost píše:
Holky tak čekáme druhou frnďulu![]()
![]()
Tož tak to taky moc gratuluji ![]()
Takže to vyhrála krabice na půdě
I tak, stejně jestli by nám to vyšlo, tak bychom se mohli vidět v BV a ukázat si navzájem ty naše krásný holky ![]()
@mojemaličkost Však si tady budeme průběžně psát, takže každá o druhé budeme vědět jak na tom jsme a která už jako první nebo zároveň pojedem do BV ![]()