Poradna duly
Jana Čurdová
@WojKa přesně, kila nekila hlavně , ať jsou mrňousci zdravý
. Jen já teď trošku blbě snáším,že bych měla přibrat, protože od léta se dávám do kupy a pro někoho,kdo je závislák na sladkém, to jde hodně těžko. Za pár měsíců jsem dala 16 kg dolů a teď je budu mít zase nahoře
. Snažím se pořád aspoň cvičit,ale s rozumem, takže mi to stejně asi nepomůže ![]()
@WojKa Ja se chci taky hlídat.. kdyz jdou na me ty hrozny hlady, snažím se si dat nějakou zeleninu… nevim ale jak dlouho to vydrzim
![]()
@VeroNika666 me se ted taky podařilo zhubnout, sice ne tolik jako tobě, ale 6kg to bylo
tak aspon neco sem před tehu dala dolu ![]()
@Kariss @VeroNika666 holky, já bych potřebovala zhubnout ještě tak třicet kilo, abych byla na nějaké normální váze… ![]()
Ale co už, teď to budu řešit zase za několik měsíců no. Uvidíme, jak to třetí těhotenství bude vypadat. ![]()
@WojKa to vis ze Jo, pak Budem hubnout všichni společně
Ja bych chtěla kojít a vše vykojit
první jsem skoro nekojila, neslo nám to..
@WojKa píše:
@Kariss @VeroNika666 holky, já bych potřebovala zhubnout ještě tak třicet kilo, abych byla na nějaké normální váze…
Ale co už, teď to budu řešit zase za několik měsíců no. Uvidíme, jak to třetí těhotenství bude vypadat.
Holky po porodu si založíme novou skupinku,jak shazujeme kilíčka
.
Teď to přece zase tak hrotit nemusíme
, ale pořád se chci tak nějak držet … né řeči typu,že musím jíst za dva
. Kila shodíme, spíš se bojim strií , s nima už nic neudělám
. Kamarádka měla hroooozně popraskané břicho a prsa a to po jednom prckovi ![]()
@VeroNika666 taky mi zůstalo popraskane bricho. Ted me to hodně zesvetlalo, ale myslím, ze s druhým to bude horší, ale co se dá dělat
![]()
@Kariss Já první taky nekojila, tak jsem si říkala, že druhé určitě kojit budu a bum dvojčata. Takže taky kulový, ale aspoň jsem jim mateřské mléko odsávala a dávala flaškou, protože se kluci vůbec nechtěli přisát. Ale i přesto jsem to vydržela 14 měsíců s odsávačkou. Jsem na sebe fakt pyšná.
@VeroNika666 já mám šílené strie na břiše od dvojčat
mazala jsem a mazala a k ničemu to nebylo. Po prvním dítěti jsem měla snad druhý den po porodu břicho jako před těhotenstvím bez jediné strie.
@WojKa ty jsi jeste s tolika detma vydrzela odsavat 14 měsíců? Začínám mít k tobě teda sakra respekt hale!!!! Si fakt dobra!!! Ja to vydrzela 3 měsíce! Nakojit, odsat, nakrmit, dokrmit UM… ty Jo si fakt dobra. ![]()
Ja u první mazala a mazala.. celou sobů krasne bricho a dva dny po porodu prasklo… Takze ted asi mazat nebudu ![]()
@WojKa @Kariss wau, tak to jsi šikula a máš výdrž
.
Ségra nekojila prcka vůbec a byl na sunaru od narození, chudáček pořád plakal a vždycky všechno vyhodil
.
Kamarádka zase nekojila vůbec, protože jí to přišlo nechutný a chtěla si dát vínečko
.
@WojKa Takže myslíš,že mazání je k ničemu?
@Kariss no, já se nakonec na kojení úplně vyprdla kvůli malé, taky mě potřebovala a tohle bylo menší zlo. Jen jsem odsávala. A vzhledem k tomu, že jsem po celou dobu byla schopna pokrýt 90% spotřeby obou dětí, tak asi v pohodě.
@VeroNika666 nemyslím si, že by to bylo k ničemu. Ale asi pokud k tomu máš předpoklady, tak to břicho popraská tak či tak. Někdo může čekat trojčata a nebude mít ani jednu strii, někdo má jedno dítě a ještě k tomu malinké a břicho celé popraskané. No, co k tomu říct. Já ho mám třeba v takovém stavu, že už to asi nikdy nezlepším. Ale na druhou stranu mám tři krásné, zdravé děti.
Ahoj holky, tak jsem si byla vcera napsat neschopenku ale asi zbytecne. Vypada to spatne. Dnes na UTZ srdicko nevideli a to bych mela byt na zacatku 8tt
. Tak to vypada opet spatne a opet na revizi. Pred tydnem tam totiz videl slabou srdecni akci. My se toho mimca asi nedockame
je mi hrozne. Ve ctvrtek jdu znovu na kontrolu, krev i UTZ a uvidime, ale moc nadeji tomu nedavam
Tak se s vami asi za par dni rozloucim ![]()
@Kac267 jee
, moc mě to mrzí, jestli to teď nevyjde, tak určitě příště
. Neztrácej naději ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, jsem 5+2 a termín porodu by měl být 17.11., tak uvidíme 😊 Je to moje první miminko 😊 ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak se dozvím víc. 😊
@Kariss @VeroNika666 Dekuji holky. No ted jsem samozrejme nadeji ztratila, je to moc cerstve. Casem to preboli, jako vsechno. Ale u vsech dalsich pokusu budu mit vetsi a vetsi strach. Jsem z toho naprosto zdrcena. Kéž bych mohla spát 24h, abych na to nemyslela. Ten 1.trimestr je fakt nejisty
![]()