TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
27.3.19 14:39

@Renca25 vítej. Já při prvním těhotenství dostala průkazku až cca v 15tt, ale to by bylo na delší povídání. V druhém s dvojčaty po prvním trimestru. Doktor mi stále opakoval, že u dvojčat se může v prvním trimestru cokoli pokazit, takže někdy cca 13tt, ale na druhou stranu tu určitě budou holky, které Ti řeknou, že některý lékař dá průkazku třeba už v 8tt. Nejlepší je zeptat se přímo Tvého lékaře.
Junak gratuluji, ať se miminku daří! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.3.19 14:43
@WojKa píše:
@Renca25 vítej. Já při prvním těhotenství dostala průkazku až cca v 15tt, ale to by bylo na delší povídání. V druhém s dvojčaty po prvním trimestru. Doktor mi stále opakoval, že u dvojčat se může v prvním trimestru cokoli pokazit, takže někdy cca 13tt, ale na druhou stranu tu určitě budou holky, které Ti řeknou, že některý lékař dá průkazku třeba už v 8tt. Nejlepší je zeptat se přímo Tvého lékaře.
Junak gratuluji, ať se miminku daří! ;)

Moc dekuji a ty dvojcata ti dokror poznal v kolikatem tydnu partner je z dvocat a moje mamka i sestra taky cekali dvojcata tak mam trochu obavi zatim nic videt neslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 14:50

@Renca25 hned při první kontrole. Já tedy byla na první kontrole v 8tt. Jak vypadal ultrazvuk, už jsem sem někdy dávala. :) Kamarádce zjistil doktor dvojčata už v 6tt, takže myslím, že kdyby tam byly děti dvě, už bys to věděla, ale může se stát, že to zjistí i později. Chtěla bys dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.3.19 15:03
@WojKa píše:
@Renca25 hned při první kontrole. Já tedy byla na první kontrole v 8tt. Jak vypadal ultrazvuk, už jsem sem někdy dávala. :) Kamarádce zjistil doktor dvojčata už v 6tt, takže myslím, že kdyby tam byly děti dvě, už bys to věděla, ale může se stát, že to zjistí i později. Chtěla bys dvojčata?

Asi spíš nechtěla :wink: jen jsem zvedava dcera mela ted v pondělí 8 let tak je to prome takove nove neco si pamatuji s tehotenstvi ale spi úryvky. Tehdy s dcerou to bylo neplánované. Teď jsme si to pekne naplánovali a dalsi uz asi ani nechcem takže si to chci užít. No a zatim je to jiné celkově tak jsem cela natěšena pri prvnim jsme spíš řešili co budem dělat a taky jseme nevedeli do čeho jdeme teď uz vime a těšíme se máme to štěstí že se nám to povedlo hned v prvním cyklu😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 15:09

@Renca25 tak to gratuluji. My máme první dobrou právě kluky a i tohle těhotenství je ze styku, který byl čtyři dny před ovulací. No, takže to jsme snad ani neplánovali, ale teď už se těším. :) A doufám, že to všechno zvládnu, protože všechny děti mám ještě hodně malé. Chci si to taky užít, protože tohle už určitě bude naše poslední. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.3.19 16:13
@WojKa píše:
@Renca25 tak to gratuluji. My máme první dobrou právě kluky a i tohle těhotenství je ze styku, který byl čtyři dny před ovulací. No, takže to jsme snad ani neplánovali, ale teď už se těším. :) A doufám, že to všechno zvládnu, protože všechny děti mám ještě hodně malé. Chci si to taky užít, protože tohle už určitě bude naše poslední. :palec:

Taky gratuluji a to cekas uz 4 mimi?tak to te obdivuji ja jsem rada ze je dcera uz velka a na sourozence se tesi je sikovna tak verim ze bude chtit i pomahat. Ten vekovi rozdil me vyhovuje ze budu mit na mimi vic casu ze dcera uz je docela samostatna. Ty to mas doma teda dost namahave se nenudis vubec ze :lol: ;) aspon mate doma veselo me uz prave prislo ze nas je malo proto to druhe mimi parnera sem musela trochu ukecat ale nic tezkeho to nebylo ted uz se těší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 16:21

@Renca25 popravdě? Já už bych si mohla založit soukromou školku doma. :lol: Teď doufám, že je tam opravdu jen jedno. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 16:30

@WojKa doufej doufej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 16:34

@Kariss provokatérko! Jen si moc nedělej srandu nebo je tam budeš mít Ty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 16:43

@WojKa už mlcim :lol: :lol: :lol: to by na mě bafli už velký skřeti na Velikonoce na utz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.3.19 16:56
@WojKa píše:
@Renca25 popravdě? Já už bych si mohla založit soukromou školku doma. :lol: Teď doufám, že je tam opravdu jen jedno. :oops:

To naprosto věřím :lol: a kolik let maji děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 16:57

@Kariss nech se překvapit! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 16:59

@Renca25 3,5 a 2×2 roky :)