Poradna duly
Jana Čurdová
@Renca25 vítej. Já při prvním těhotenství dostala průkazku až cca v 15tt, ale to by bylo na delší povídání. V druhém s dvojčaty po prvním trimestru. Doktor mi stále opakoval, že u dvojčat se může v prvním trimestru cokoli pokazit, takže někdy cca 13tt, ale na druhou stranu tu určitě budou holky, které Ti řeknou, že některý lékař dá průkazku třeba už v 8tt. Nejlepší je zeptat se přímo Tvého lékaře.
Junak gratuluji, ať se miminku daří! ![]()
@WojKa píše:
@Renca25 vítej. Já při prvním těhotenství dostala průkazku až cca v 15tt, ale to by bylo na delší povídání. V druhém s dvojčaty po prvním trimestru. Doktor mi stále opakoval, že u dvojčat se může v prvním trimestru cokoli pokazit, takže někdy cca 13tt, ale na druhou stranu tu určitě budou holky, které Ti řeknou, že některý lékař dá průkazku třeba už v 8tt. Nejlepší je zeptat se přímo Tvého lékaře.
Junak gratuluji, ať se miminku daří!
Moc dekuji a ty dvojcata ti dokror poznal v kolikatem tydnu partner je z dvocat a moje mamka i sestra taky cekali dvojcata tak mam trochu obavi zatim nic videt neslo ![]()
@Renca25 hned při první kontrole. Já tedy byla na první kontrole v 8tt. Jak vypadal ultrazvuk, už jsem sem někdy dávala.
Kamarádce zjistil doktor dvojčata už v 6tt, takže myslím, že kdyby tam byly děti dvě, už bys to věděla, ale může se stát, že to zjistí i později. Chtěla bys dvojčata?
@WojKa píše:
@Renca25 hned při první kontrole. Já tedy byla na první kontrole v 8tt. Jak vypadal ultrazvuk, už jsem sem někdy dávala.Kamarádce zjistil doktor dvojčata už v 6tt, takže myslím, že kdyby tam byly děti dvě, už bys to věděla, ale může se stát, že to zjistí i později. Chtěla bys dvojčata?
Asi spíš nechtěla
jen jsem zvedava dcera mela ted v pondělí 8 let tak je to prome takove nove neco si pamatuji s tehotenstvi ale spi úryvky. Tehdy s dcerou to bylo neplánované. Teď jsme si to pekne naplánovali a dalsi uz asi ani nechcem takže si to chci užít. No a zatim je to jiné celkově tak jsem cela natěšena pri prvnim jsme spíš řešili co budem dělat a taky jseme nevedeli do čeho jdeme teď uz vime a těšíme se máme to štěstí že se nám to povedlo hned v prvním cyklu😀
@Renca25 tak to gratuluji. My máme první dobrou právě kluky a i tohle těhotenství je ze styku, který byl čtyři dny před ovulací. No, takže to jsme snad ani neplánovali, ale teď už se těším.
A doufám, že to všechno zvládnu, protože všechny děti mám ještě hodně malé. Chci si to taky užít, protože tohle už určitě bude naše poslední. ![]()
@WojKa píše:
@Renca25 tak to gratuluji. My máme první dobrou právě kluky a i tohle těhotenství je ze styku, který byl čtyři dny před ovulací. No, takže to jsme snad ani neplánovali, ale teď už se těším.A doufám, že to všechno zvládnu, protože všechny děti mám ještě hodně malé. Chci si to taky užít, protože tohle už určitě bude naše poslední.
Taky gratuluji a to cekas uz 4 mimi?tak to te obdivuji ja jsem rada ze je dcera uz velka a na sourozence se tesi je sikovna tak verim ze bude chtit i pomahat. Ten vekovi rozdil me vyhovuje ze budu mit na mimi vic casu ze dcera uz je docela samostatna. Ty to mas doma teda dost namahave se nenudis vubec ze
aspon mate doma veselo me uz prave prislo ze nas je malo proto to druhe mimi parnera sem musela trochu ukecat ale nic tezkeho to nebylo ted uz se těší ![]()
@Renca25 popravdě? Já už bych si mohla založit soukromou školku doma.
Teď doufám, že je tam opravdu jen jedno. ![]()
@Kariss provokatérko! Jen si moc nedělej srandu nebo je tam budeš mít Ty
![]()
@WojKa už mlcim
to by na mě bafli už velký skřeti na Velikonoce na utz ![]()
@WojKa píše:
@Renca25 popravdě? Já už bych si mohla založit soukromou školku doma.Teď doufám, že je tam opravdu jen jedno.
To naprosto věřím
a kolik let maji děti?