Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ahoj, konečně jsem zpátky na netu, už ho máme doma…pustíte mě k sobě do uzavřené??????
Tak jsem znovu zažádala o vstup, když mi to napoprve zmizelo. Nebo že byste mě nechtěli mezi vás pustit…? ![]()
omlouvám se uživatelce která chtěla přidat, něco jsem zmáčkla tak prosím o novou žádost ![]()
Tak já jen přidám malý příspěvek také mám TP prosinec 2010 a čekáme dvojčátka tak jsem z toho taková přešťastná
..Zatím je vše ok mám už docela pupek ale to se dalo čekat
..Všm krásný den A.
Vítej Andrejko!gratuluju ke dvojčatkům!:-)zažádej si o členství v naší nové uzavřené skupině,jestli teda chceš.o stránku dal,je někde i odkaz…
Ahoj děvačata,zdravím vás,TP mám 28.prosince,říští týden se už snad dozvíme,co to v tom pupíku nosím ![]()
Zdravím Adeeeeli
,já mám termín o den dříve 27.12,ale dvojčátka jsou prý dříve tak prý asi cca 14.12.no uvidíme přeji ti ať je vše ok držím pěstičky ![]()
tak to máš dvojnásobnou radost i starost,hlavně,ať jsou obě mimča zdravá
a děkuju za přivítání ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám všem přidala. Mám termín 22. 12. po útrapách na začátku jsme už v pořádku a začínám prožívat radosti z těhulkování. Vezmete mě mezi sebe? ![]()
Ahoj, určitě tě vezmeme ,zažádej o členství v naší uzavřené skupině ![]()
ahoj, mám TP 29.12. vezmete mě mezi sebe? nevím, jak žádat o členství v uzavřené skupině - otevřela jsem si tuhle stránku až dneska a nechce se mi pročítat všech 110 stran minulých příspěvků…
pekny den ,taky patrim mezi vas
mala se mi narodi 5.12.2010.muzu se k vam pridat??
Ahoj holky taky bych se rada mezi vas pridala
Termin mame 16.12. a bude to klucik ![]()